Bu tarz olaylarda bazı kritik noktalar vardır. İlk buluşmada öpüşülür mü arabasına binilir mi evine gidilir mi vs vs. Öncelikle ne zamandır tanışıyoruz? Mesela ben arabasına binmiştim ama yaklaşık 3 yıldır tanışıyorduk/konuşuyorduk 😂 Adam nasıl biri mesela? Az çok anlarsın sapık olma ihtimali nedir zarar verme ihtimali var mı? Ne kadar güveniyorsun mesela? Nereye gidilecek? Gidilecek yer uzak mı? İhtimaller arttırılabilir, her şey gibi tek bir doğru yok. Ayrıca kendin araba kullanıyorsan bunlara hiç gerek yok 🙃
Internette tanıştığım birinin arabasına binmem. Kimdir nedir tam anlamıyla tanimdan herhangi birinin arabasına binmem. Kaldı ki reel hayatta bile iyi tanımadığım birinin arabasına binmem. Taksiye binmeyi tercih ederim
Eğer ilk buluşmada olumlu bir etki bırakmışsa binilir arabasına. Ama kararsız kaldığın ya da daha tam kafamda oturmadı diye düşünülecek olursa 3 ya da 4. buluşmalarda olabilir. Zaten genelde ilk zamanlar bu durum yaşanmaz. Hakta verilir bu konuda. Yaşadığımız şu zamanda neler olduğunu az çok bildiğimiz için ilk buluşmada arabasına binmemek doğru karşılanır.
Açıkçası ben sizleri her ne kadar tanımasamda cevaplarımı ailemmişçesine korumacı veriyor olabilirim Esasen bir sakıncası yok gibiysede her haberi görerek biraz paranoyak olduk sanırım Ben biraz daha tanımanızı öneririm
kızların yorumlarına baktımda ne kadar ürkütücü, türkiyedeki erkekler olarak imajımız o kadar kötüki bazı hayvanlar yüzünden. insanların özgürce bişeyler yapamaması çok kötü. binmek ister herkes ama o kadar korkmuşlarki kimse binmem demiş. Gerçi ben bile erkek halimle binmem
Buluşmaya karar verecek kadar konuştuysam yeterli şekilde tanımışım demektir, o yüzden binilebilir. En fazla sürüşüne güvenemezsem geç sağa derim, çok abartılacak bir durum değil. 😂
Kızların geneli biner o arabaya kardeşim , malum kızdan pas alamayan efendi, yakışıklı ve fakir adamlar da kenardan bakıp , hüzünlenip akşamına patlatır bi 31 :D
Benim arabama bindi once yanaktan opucuk biraz sohbet sonra zamanim az kaldi diyince saril boyundan op sonra dudaktan ve 4 yil sevgili kal evlenince ayril
Ne zamandır ne kadar iyi tanıdığına bağlı. Sen eğer o insana güvenmiyorsan zaten buluşmaymış falan aklından çıkar. Dünyanın binbir türlü hali var dikkat etmek lazım.
Binmek büyük cesaret ister. Karşısındakini ya çok iyi tanıması gerekiyor, ya da deli cesareti olması lazım. Güven olduktan sonra binilir diycem ama malum kimseye de güvenilmiyor.
burada tanıştığım birisi vardı tesadüf aynı semtte çıktık. Beni görmek istediğini söyledi geldi yakına arabada oturduk 1 saat gayet güzel geçmişti gece geç saat olduğu için arabada oturduk 🤷♀️