İlk başta aşık olmadıgım çocuga aşık oldum?

merhaba arkadaşlar çok uzatmadan konuya giricem bi akşam arkadaşımı evine uğurladıktan sonra eve girince erkek kuzenimden mesaj geldi kendisi benden 2 yaş falan küçük mesajda bana dediki sen arkadaşını uğurlarken bir abim seni gördü beğendi konuşmak istiyormuş falan dedi bende kabul etmedim tabi neyse ertesi gün beni beğenen abisi bana istek attı kabul etmedim isteği ama tipine falan bakınca hiç beğenmemiştim attığı istekte kalmıştı baya bi en son teyzemin kızı onaylamıştı geri takip yapmadan sonra çocuk takipten çıktı ama ben hala hoşlanmıyorum beğenmiyorum aradan 2 ay geçti bu çocuk tekrardan istek attı bana ben tekrardan onayladım istekleri toplu bir şekilde ama o çocuga geri takip yapmayı unuttum geri takip yapamadım 2 hafta takip etti instadan o 2 hafta profiline baktım sürekli bakınca hoşlanmaya başladım ama cesaret edemedim gt yapmaya çok malım sonra çocuk yine çıktı takipten şimdide sürekli fake hesaptan deli gibi profilini stalklıyorum sizce tekrardan bana istek atarmı nolur atsın ben atamam eğer geri takip yapmazsa ölürüm utancımdan cünkü ilk başta istemeyen bendim ne düşünüyorsunuz sizce atarmı tekrardan aklımdan çıkmıyor noldu bana anlamadım nasıl aşık oldum hayret ediyorum kendime lütfen düşüncelerini önerilerinizi yazın lütfeen
Güncellemeler
+1 yıl
güncelleme : Sevgilisi varmış 1 aydır yeni haberim oldu :/ şu an gidip öyle bir dövesim varki bu cocugu allahın canısı gittim asık oldum sürekli düşündüm kafayı yedim resmen neyse ya boş iş arkadaşlar bunlar gidin ders falan calısın daha iyi
İlk başta aşık olmadıgım çocuga aşık oldum?