Erkekler yapar çünkü çoğu zaman erkekler bazı yalanların arkasına sığınarak kadınları kandırma konusunda başarılılar... Ama bilmiyorlar ki; yalanlar elbet birgün ortaya çıkar. Kadinda güzel şeyler duyunca ne yapsınlar kadınlar güzel şeyler duymayı ilgi görmeyi severler... Ben burada tamamen objektif yaklaşıyorum...
Kadınlar bence bu konuda daha avantajlı taraf, erkeği kolayca cezbedip ayartabilir.. kadınların yapmak isteyip de yapamayacağı şey yok bence yeter ki istesin. Ha erkeklerin çapkınlığı da yabana atılır gibi değil , her çiçekten bal almayı sevdikleri için bir ilişkisi varken bile gözü hep dışardadır. Horoz ölse de gözü hep çöplükte kalır misali. isteyince iki tarafta bu konuda birbirinden aşağı değil diye düşünüyorum ben.
Hiç farketmez. Kimin kimi çarpacağı belli olmaz. Gözlemlerim böyle diyor. Tecrübelerimden misal verecek olursam. Ben kalpten çıkan ve karşılıklı alınıp birbirine varılan samimi bir sevgi yoluna inanıyorum. Sevgili kelimesi bana itici geliyor. Sevdiğim kelimesi en güzeli bence. Sevgili yapmadım hiç. Tasviri bile battı ruhuma...🦄🍀🍏⭐❤️
şu an sokağa çıksam elimi sallasam 100 tanesi takılır peşime elbette biz kadınlar bu konuda çok şanslıyız. Erkeğin ya ağzı iyi laf yapacak, ya cüzdanı dolgun olacak bu devirde. :)
Cinsel Açlığın Afrika'sı olan ülkemizde kadınlar gereğinden uçuk şekilde talep gördüğünden tartışmasız kadınlardır sorunun cevabı. Yedek ve ilk 11 listeleri de bolca mevcuttur (kızmaca, gücenmece yok hanımlar), ayrılmaya yakın yedek oyuncu yoklanır ve son tekme atılır, yeni sürece geçilir.
Kimin ağzı iyi laf yapıyorsa, zekasını ve cazibesini kullanmayı iyi biliyorsa kesinlikle o yapabilir.. Bence kolay sevgili yapmak marifet değil.. Keyifli akşamlar..
Konu Aşk Etiketi Ama Sözde aşk şimdilerde Aşk yok ki Neredeyse Çoğu Zevkleri Eğlenceleri için Geçici Sevgili Oluyor Cinsellik de Yaşayınca Bırakıyor Öylelerine var ya ak Zevk mis başlarım zevke ne kadar rezil pislik doldu ya Sevdiğiniz kişiyle sevgili olun Aşık değilseniz o kişinin hayatına girmeyin kalbiyle oynamayin aşk ciddi bir şey oyuncak değil tabi anlayana
Bu devirde artık her iki cinste yapıyor. Çok öncedendi herşeyi erkeklerden beklemek. Şimdi kolay sevgili buluyorlar, kolayda yitiriyorlar. Eskiden öyle miydi? Zor buluyordun, kolay bitiremiyordun.
Kadınlar isteyince bir dakikada sevgili yapar. Ama kadınların sevgili yapmaktan ziyade gerçekten sevildiğini hissetmek istiyor ve anlaşmak istiyor bu da onları fazla detaycı kıldığından kimseye yaklaşamıyorlar o gözle
Şu anda istesem yaparım şu an yaparım bak 1 saat sonra ya da iki gün sonra filan demiyorum şu anda yatar mı istesem ama istemiyorum çünkü sevgi bu kadar basit bir şey değil ben sevmiyorsam yapamam karşı taraf beni ne kadar severse sevsin
Ülke şartlarında bi erkeğe kızın yazması peşinden koşması için yakışıklı, yasam standardı yüksek, refah bi hayati olması gerekirken, kızlara yazmak için ne yazık ki nefes alması yetiyor.