Hiç uğraşma seni ben oğluma alayım çeyiz derdin olmaz patik yatak her ceyizi hazır tek okulu var bitsin okey dersen olur. Ayni yastadiniz bak geleceğin mühendisi iyi düşün çeyiz derdin yok geçim derdin yok hem yakışıklı daha ne olsun di mi?
Amin canim Rabbım gönlünüze göre versin😊 zaten evkenmeknicin çok erken daha yüksek linas ek bir dal daha okuyacak 30 u bulur ben goremiycem olurum giderim🙃
Yaşar mı yaşamaz mı orası bilinmez. Asıl olan aradaki saygıyı ve sevgiyi yitirmemektir. Yoksa maalesef evlilik öncesinde canım, cicim takılanlar her ne oluyorsa evlendikten sonra bir anda değişiyorlar ve bambaşka bir hale bürünüyorlar. Nedendir bilinmez çevremde hep bu türlü örnekler mevcut.
Seni alan değil, sende yaşayasın😊 ayaklar sıcak olacak belli ama kalbinide sıcak tutarsan sevginle sorun yok😉 Patik işi faturayada yansır bilesin ekonomik anlamda. Birde yaz kış çıplak ayaklar var🦶 hastalıkları bitmez. Mutlu olasın, olasınız inşAllah
Özür dilerim yaptığın iş ve elinin güzelliğini gœrünce aklıma bu geldi: bkz. Seni alan yaşamayıo ne yapsın yaşına yaş katarsın. Senin gibi alımlı, hamarat donanımlı birisini bulmuş ki asıl sorun şu ki o sana layık mı? O senin kadar donanımlı?
Çeyiz eski zamandan kalma bi gelenek. Evi erkek geçindirdiği ve düğün masraflarını üstlendiği için ekonomik geliri olmayan kadın da evine küçük küçük ihtiyaçlarını karşılayarak destek olurmuş. Mutfak eşyaları, kıyafet, tabak çanak, havlu vs vs :D O yüzden şahsen çalışan kadinin
Çeyiz hazırlaması bence gereksiz* ama tabi keyfi olarak yapıyorsa bir şey diyemem :) isteyen yapar, istediğini örer, istediğini alır. Ki bana kalırsa evlenince ihtiyaçların listelenip alınması daha tasarruflu. :)
Biz balayından dönünce eşimin ailesi "çeyiz görmek" için birkaç kadın gelmişti ve kesinlikle yatak odamıza sokmadım😂😂😂 Sandık mandık hikaye ya 😂😂 Hangi devirdeyiz eksik varsa da alınır iki kişiyiz evde en fazla kaç tane tencereye tavaya ihtiyaç duyabiliriz bana israf geliyor😂 Tabii ki her şey gösteriş :)
Seni mi beni mi. Her türlü yemeği yaparım. Çamaşır bulaşık. Bağ bahçe işleri. Dikiş nakış. Her türlü iş yapabiliyorum. Yapamayacağım tek şey annelik be çocuk doğurmak 😅
Vay be bende kaldı mı böyle kadınlar diyordum. Demek ki varmış bizim göremediğimiz bir yerlerde. Eşine patik ören neler neler yapmaz ki. Güzel yemek de yapıyorsundur sen şimdi. Damat yaşadı :)