Fıstık gibi Kızlar yüzleri nur bildiğin yazık Kızlara kapatıyorlar baskı ile orada ki Kızların kaderi Müslümanlık yazık gerçekten yazık keşke bir tanesi karım olsa
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bence hiç güzel olmuyorlar. Kocaman cin gibi gözler, çirkin iri dudaklar. Şahsen ben hiç beğenmiyorum.
Hepsi öyle değil genelde güzelleri de var
Güzellik göreceli bir kavram tabi size göre öyle olabilirler benim şahsi görüşüm işte ben hiç beğenmiyorum
Boş boş konuşma sen kıskanma
Kıskanmam için bir sebep yok ki. Çok şükür fazlasıyla güzelim kimseyi kıskanmaya ihtiyacım yok. Gerçekten beğenmiyorum. Ruslar desen anlayacağım, sarışın sevmesem de taş gibiler evet. Ama iran kadınları büyücü gibi gözüküyor ben beğenmiyorum arkadaşım? Melez kadınları veya rusları tercih ederdim.
Sen kapalı mısın
Hayır değilim kapanmayı da düşünmüyorum
Müslüman Erkekle evlensen kapatacak siz ancak onlara layıksınız
Müslüman bir erkekle evliyim. Eşim 5 vakit namaz kılıyor hatta. Ama bana karışmaz karışamaz. Karışmakta istemiyor beni böyle beğeniyor. Bu arada babam da hacı?
Yalan atmayı bile beceremiyorsun
Sen islamiyeti arap kültürüyle karıştırmışsın. Gerçek müslümanlar kimseyi zorla kapatmıyor. Arap kültürüne sığınıp müslümanım zannedenler baskıyla eşini çocuğunu kapatıyor. İslamda zorlama diye bir şey yok aksine yasak. Herkesin dini kendine kimse kismeyi kapatmıyor. Çok şükür babam hacı oldu, eşim de 5 vakit namazlı ama ikisi de gerçek müslüman oldukları için bugüne kadar ne tayt giymeme karıştılar ne tatilde bikini giymeme. Arap kültürünü islamiyetle karıştırmadık bizler çok şükür.
Kimseye yalan borcum yok ki. Allah biliyor görüyor bu da bana yetiyor sen kimsin ki sana bir şey kanıtlayacağım. Bir soru sordun cevabını verdim. Cahil cahil müslüman düşmanlığı yapıyorsun. Boyunun ölçüsünü alınca da iftiraya sığınıyorsun. Ne diyim diyecek söz yok sana :)
Bence tam tersi güzel oluyorlar. Iri göz, kara kas, beyaz ten...
iragi bilmme ama iranlilar cok cirkin
Sende öylesin
Bir tane Arap kızı 5 tane Türk kızına bedel
Evet valla öyle
ikisi aynı ırk degil çok farklı
İran Kızları güzel
nasıl gördün?
İnternetten
kapalı degillermi?
Evet ama önden saçları gözüküyor
sapıhmısın laaa sen
Ne diyorsun olum sen
Azerbaycan Türkü kadınlar>> All
İrana git ayarlarsın bi tane :D
İdam cezası olmasın Araplar tehlikeli
iranı arap sanıyor s. ı. g. ır
iranı yanlış tanımışsın iranın ekseriyeti azerbaycan türkü, kaşkayi, türkmen, afşar gibi Türk boylarından, Fars, Kürt etnik gruplardan oluşur. İranın anadili de Arapça değil Farsçadır. Arap alfabesi kullanır sadece.
iranın ekseriyeti Türkmü? 83 milyon iran 30 milyonu azerbsycan tğrkü geri kalanı fars yani pers içinde kürt lur faanda var ama onlar tek bir çatı altında hint avrupalıdır iranın almanyayla arası iyidir ezlden çünkü iran avrupalılarla aynı ırktandır aryandır
İran Orta Doğuda bilgisiz cahiller
evet bunu aksini iddia eden oldumu?
vrupalılar avruadamı dogdu yetişti biz orta asyadan geldik avrupalılarda bugünkü iran hndistan ovalarından iran arap degilki ortadogu bir bölge adı? canım hem cahil hemde halen iddialı
40 milyon kadar Türk var.