İyi geceler. Eşim bu gün oturken öpmeye başladı bende çek dedim özledim ama dedi bende daha dün beraberdik be dedim yetmiyor hemen özlüyorum seni , doyamıyorum sana dedi sizce bu çok sevmesi den mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMerhaba. Öncelikle şunu belirtmek isterim. Aynı durumdayım eşimi çok seviyorum ve seninde eşin sana değer veriyor seviyor hatta kıskanıyordur bile. Kıymetini bil. Hatta senin yataktan bile çıkmanın istemiyordur.
Şanslı olmadığını ima etmişsin neden böyle düşünüyorsun ki05 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bir idda demedim tartışılır dedim
- +1 yıl
Peki şanslı olmak veya olmamak konusunda şüphen nedir
Soran+1 yılBen kendi adıma konuşmadım. Benim şanslı olduğum konu onun olmayabilir anlamında kurdum
- +1 yıl
Teşekkür ederim şimdi anladım. Hakkınızda herşeyin hayırlısı olsun 🤗🤗
- +1 yıl
Çok süper görüş seçtiğiniz için teşekkür ederim 😊
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı. Sizi çok sevdiği, beğendiği kesin; ama sizin onu sizi sevdiği kadar çok sevmediğini düşünüyorum yazdığınız soruda. Biraz dominant bir yapınız var , çizgileriniz var. O nedenle eşiniz sizin ile konuşurken çekiniyordur.
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır dominat hiç değilim aksine çok yumuşak yapılı ve sıcak kanlıyım naz yapıyorum naz
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
45Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bu yaklaşımları sadece cinsel birliktelik istediği zaman oluyorda normal zamanda yapmıyorsa bunu sevgiyle bağdaştiramazsin. Ama normalde de böyle ilgili alakalı ise o zaman koşulsuz seviyor diyebilirsin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılNormalde nasıl davranıyor, yani cinselliğin dışında. Sana saygılı ve nazik davranıyor mu hep? Esas olan cinselliğin dışında sana nasıl davrandığı
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet davranır
- +1 yıl
O zaman çok seviyor seni, şanslısın 🍀 Mutluluğunuz daimi olsun ♥️
+1 yılAdam karısını arzuluyor seviyor doyamıyor sonra başka. kadina gidicek kocam. beni aldattı diye ağlayacaksın
03 Yorumla
Soran+1 yılÖyle demem bende başka erkeğe giderim
- +1 yıl
Seni başka erkek te çekmez
Soran+1 yılElimi sallasam ellisi gabattt
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok az sevmedinden. Neden her güzel seyin altında kötü bir sey arıyorsunuz. Belli ki adam seviyor iste adamı en iyi sen tanırsın yalan soyleyip soylemedigini sen bilebilirsin.
11 Yorumla
Soran+1 yılSeviyor bunu evlendiğinden anlayabiliriz ama çok mu az mı
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsel anlamda doyamiyorum demiş bu da onun hayli istekli biri oldugunu gösterir. Sevgi ne alaka burada? Bunun arasinda farkı göremeyecek kadar çocuk musun cidden
11 Yorumla
Soran+1 yılSakin ol.
demekki neler yapıyorsan adam sana doyamıyor arkadaşım benim eşimde senin gibi olsa.
03 Yorumla
Soran+1 yılBen bir şry yapmıyorum
Soran+1 yılNe anlatıcam sana Orpepuu evladı sapıkkk pislik. Allah soyunu kurutsun Allah kanlar içinde ölmeyi nasip etsin sana
Aşk İlişkileri konusunda 412 cevap paylaştı. Bir gün doyunca daha farklı ifade eder merak etme. Böyle diyenden şüphe edin zaten.
01 Yorumla
Soran+1 yıl6 yıl
Gizli Üye(18-24)+1 yılE bırak öpsün yani eşin sonuçta milletin eşi evdekine bakmaz bu da beni öpüyo habire diyo
21 Yorumla
Soran+1 yılÖyle şey mi dedim !
+1 yılYani, öhömm.. Neyse, insandır tabii , özler efendim :D
00 Yorumla
+1 yılAdam senin zevkine doyamıyor bebeğem. Ver gitsin 😏
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. çok sevmesinden ziyade cinsel olarak tatmin olmamasından kaynaklı. durup durup şarj oluyor. tam rahatlıyamıyor demekki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnlaşılan yeni evlisiniz. Abartmaya gerek yok sürekli olursa o da bir müddet sonra bıkar.
04 Yorumla
Soran+1 yıl6 yıllık evliyix
Cevap sahibi+1 yıl6 yıldır böylemiydi? Yoksa şimdi mi böyle olmaya başladı?
Soran+1 yılYani hep özler beni hep ister. 6 yıl boyunca bazen çok sık sık özler genelde 2 günde bir kesin
Cevap sahibi+1 yılO zaman adam yangınlarda... Çok istekli.
+1 yılLibido tavan eniste de hey masallah skfmgk
40 YorumlaHalt yemiş bi erkek tribi gibi geldi ama suyu da bulandırmak istemem
22 Yorumla
Soran+1 yılYok be
+1 yılYahu ne sevmesi adam çok acıkmış seni biber dolması gibi görmüş doyamıyorum demiş
00 Yorumla
+1 yılDiğer kızlar ilgi görmüyorum diye yakınır, sen çok seviyo diye ilginç buluyorsun sıkıntı sende o iyi bir adam.
00 Yorumla
+1 yılSeviyor tavsiyem ne zaman isterse yap yoksa başkasına gider
Kocani doyurmalisin09 Yorumla
Soran+1 yılYa şu ezik ve cahil eğitimsiz halinizfen bir çıkım ne isterse yap köle miyim ben canuım istemezse ne diye yapayım aldatır aldatsun ben de onu aldatırım. P
- +1 yıl
Eğitimsizlik ile alakası yok bunun yani bu bahsettiğimiz şey insanların ve birçok hayvanın doğasında olan bir şey anladın mı yani boşanmaların çoğuna bak sebepleri bunlardır yani dışarıda evli adam arayan kız evli kadın arayan erkek çok var
Soran+1 yılİyi senin anan bacın karın kızın kocasından memnun olmadı diye aldatır sende haklısın doyursaydı seni desin
- +1 yıl
Sen istesen o yapmasaa ne yapacaksin
- +1 yıl
O zaman yemeğine şap at azgınlığı dinsin
Yani sen bana eğitimsiz dersen senin ben yaşın kadar eğitim aldığımız patlarım evet biraz o konuşmalarınıza dikkat ederseniz memnun olurum
Soran+1 yılBunu ona dile getirieim. Eğer düzelmiyorsa terapi alırız o da olmuyorsa boşanırım çözüm bu gidip günaha girmem b
- +1 yıl
Tamam ama kömbe etrafına bak bak ben boşanan insanlarla konuştum %100 85'inin sebebi bu anladın mı
Soran+1 yılBanane.
- +1 yıl
İyi geceler bye
+1 yılBence nefret ettiğinden.
Edit: 13 yaş sorusu31 Yorumla
Soran+1 yılSggga
Çok şanslısın
31 Yorumla
Soran+1 yılTartışılır
+1 yılYeni evliyseniz adam henuz cinsel durtulerini bastiramamistirr
00 Yorumla
+1 yılYuh. İnsan düşmanına söylemez. Ne demek sana doyamıyorum
00 Yorumla
+1 yılsana çooooook aşık
12 Yorumla
Soran+1 yılYa
- +1 yıl
evet 😊
+1 yılKocan bu siteyi biliyor mu
03 Yorumla
Soran+1 yılSanane
- +1 yıl
İnşallah yakalar
Soran+1 yılSannne
Evliliğiniz nasıl gidiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılGüzel
Gizli Üye(18-24)+1 yılHergün sana geliyorsa bil ki aldatılmıyosun bir erkeği bir itersin iki itersin üçüncüye itecek o erkeği bulamazsın. Sonra üğüğüüüü aldatılıyo muyum
014 Yorumla
Soran+1 yılAllah Allah. Kendi bilir. O aldatırsa ben aldatmam mı?
Cevap sahibi+1 yılHemennn iddialaşma yani baştan ne gerek var bu duruma ayrıca hem onu ihanete zorlayıp birde aldattı diye aldatman niye sonuçta onu o yola sen itiyosun
Soran+1 yılSenin karın ya da anan bacın kocam beni tatmin edemiyor diye başka erkeğe gitse helel hakkındır o itmiş dersin öyle. Mi? Afrika kıtası senin kadar geniş değil
Cevap sahibi+1 yılKonuyu başka yerlere çekme istersen bu sorun genelinize yakınlarda var yok başımız ağrıyo yok uykumuz var ulan akşama kadar çalışıyoruz lafını etmiyorum ama eve geldiğimde evimde kendini bana sunmak isteyen bir eş isterdim öyle her gece yalvaracağım değil haaa ben asla ihanet etmezdim ama bir öyle iki üç baktım isteğime dayanamıyorum baktım artık dayanılmaz raddede yine aldatmam ama gelip söylerim ya ayrılalım ya da şunu yoluna koyalım diye
Soran+1 yılDostum eğer karın seni istemiyorsa. Kusura bakma ama erkekliğin kusurludur. Ben 6 yıllık evliyim kocam 3 yaklaşıyorsa 2 ben yaklaşımım. Çünkü adam erkek mutlu ediyor. Eğer karın seni istemiyorsa o başım ağrıyor diyen tüm kadınların kocası yarım erkek bir kadın beraberlikten memnun olsa her gün ister kocasını yarım erkek bahenesi bunlar inan bana
Cevap sahibi+1 yılO kadar memnun olsan isterdin bence ya. Daha evli dahi değilim ama korkuyorum öyle eşim olursa tam 20 küsür yıl o kadını bekledim hala bekliyorum hiç ilkim olmadı sırf o olsun diye onunda sırf ikide bir başı ağrırsa olmaz yani performans konusunda kendime güveniyorum eğer erkek işini yapamaz veya kadını işi bitince o halde bırakırsa evet kadının isteği azalabilir ama yok kadın öyleyse ben bunun toplumda cinsel manada kadının bastırılmasının sonucu görüyorum
Soran+1 yılNxjdjdjdjd sen zeka ile mi konuşuyorsun. 😀 Yukarıda yazdığım soruya hareket ile konuşuyorsun sanırım onlar naz niyaz. 😀 Ayrca beybi sadece cinsellipe çalışan evlilikten sadece cinsellik için korkan bir ahmaksın yazık sana umarım soyun kurur ve hiç evlenmezsin
Cevap sahibi+1 yılSoyum kurumayacak çünkü ben sizler gibi aldatıldım diye zina gibi büyük günahı görmezden gelip aldatmakla karşılık verecek kadar ahmak değilim😉 senn öylesin ama bence kimin soyunun kuruması gerektiği ortada haaa eşine gelince yazık adama yazık sen gibi hem onu istemeyen hemde aldatabilecek karakterde bir eşe sahip yazık çok yazık
Soran+1 yılBen aldatanı aldatırım bu bir başta aldatmayı savunup normal görüp şimdi yanlış mış gibi telafüz etmen bile senin nasıl bir kıvrak olduğunu gösterir.
Cevap sahibi+1 yılbu kadar anlamamak zor değil. Ben savunmuyorum amaa seeen karşındaki ne kadar alçalırsa o kadar alçalacak kadar k@raktersizsn kabul et😂
Soran+1 yılKısasta hayat vardır. Eşim beni aldatırsa bende aldatırım ama sana kötü bir haberim var. Sen bu yarım erkeklik ile zaten ilk başta aldatılan olursun
Cevap sahibi+1 yılHayır neden aldatılayım ki eşim beni istedi de red mi ettim😉 red edersem aldatılırım ayrıcaaa aldattıı diyede aldatacak kadar basit değilim bilmem anlatabildim mii sonuçta herkes kendine yakışanı yapar. Sırf aldattı diye başka koyunlara girecek kadar midesiz değilim bin şükür😉 mideleri götürenlere de ne diyim😂
Cevap sahibi+1 yılRed etmeyeceğim için aldatmayacak ayrıca aynaya bakarak konuşma sen gibi bir karım olmayacak😂 one öyle istememez😂 hiç evlenmem daha iyiii bi kadına her gece yalvarmaktansaa😂 bana geniş diyene bak ulan kocan aldatıyo diye daha demin onun bunun @ltınd@ eziliyodun ya😂
Soran+1 yılHdhdjshs sen cidden hastasın. Sana nacizane bir tavsiye böyle boş boş konuşma hayır birisi seni yanlışlıkla ciddiye Felan alır başın ağrır diye diyorum senin bir karın olmayacak. Konuşmadan bile 20 yaşında birey olduğun belli zaten senin gibi fakir parasız tipsiz birine kim kız verir. Ezipe bak. Bindiğim arabanın tüketimi almazsın. Bu Arada baban red ettiği için mi annen kerhanede 10 erkek ile sikiliyorrr birisi ağzına birisi başka yerine veriyor annenin. Geniş babana selamlar
+1 yılOh ne güzel ne güzel. Seviyor demekki
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılSeviyor
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yıldoymamak olarak seemeye mi hani başka şeye mi:D
00 Yorumla Hahaa evet cok sevıyo senı 😅
00 YorumlaNe güzel işte adam seviyor ne var bunda
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yıltadını beğeniyor ne diyeylim
00 Yorumla
+1 yılKibarca bir davette bulunmuş
00 Yorumla
+1 yılBu nasıl sorudur yahu
10 Yorumla
+1 yılCinselliğilin tatmin edici geliyor belloki
31 Yorumla
Soran+1 yılO da bana
- Aşk İlişkileri konusunda 17,3b cevap paylaştı.
+1 yılher gece krnı acıkıyor bence.
00 Yorumla
+1 yılne kadar şanslısınız..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabiki seni sevmesi analmina gelir bence la.
00 Yorumla
+1 yılaldatıyor olabilir bence
02 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka ya
Soran+1 yılŞüphe duyduğum bir şeyi olmadı
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvet😂
10 Yorumla
+1 yılseviyor değerini bil
10 Yorumla
+1 yılYenimi evlisiniz
00 Yorumla
+1 yılevet tabiki
00 Yorumla
+1 yılNe mutlu size
00 Yorumla
+1 yılHe heralde sevmeyen dermi bunları
00 Yorumla
+1 yılevet bence güzel
00 YorumlaHmmhhh çok sevmesinden
00 Yorumla
+1 yılLibidosu fazla ondan 😄
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 741 cevap paylaştı.
+1 yılSeviyor seviyorrrr
00 Yorumla
+1 yılNe güzel daha ne istiyorsun işte
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Ne güzel yıllar ateşi söndürememiş
06 Yorumla
Soran+1 yılEvst
Soran+1 yıl6 oldu
Soran+1 yılFazla özele girme
- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvett evet
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunu buraya yazacak kadar aciz isin sen
01 Yorumla
Soran+1 yılSanane !
Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Ekmekle yesin öyle doyar sj
şakka02 Yorumla
Soran+1 yılYa
+1 yılNe güzel işte
00 Yorumla
+1 yılCinsel isteği fazla.
00 Yorumla
+1 yılEvet
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı.
+1 yılYenimi evlendiniz
00 Yorumla
+1 yılİyi işte senin için
00 Yorumlayor onu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılçokmu güzelsin
01 Yorumla- +1 yıl
niye sordun *
- Devamını Gör (4)
Devamını Gör(49)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?