Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Bence hızlı davranmışsın diyeceksin daha ne zaman olacak?
Üçüncü buluşmadan bahsediyorsun, bu kadar kısa zamanda samimiyeti buldum diyorsan o ayrı. Ama kimse 3. buluşmada bu kadar samimi davranmaz. Biraz daha zaman tanı yapma demiyorum o senin bileceğin şey. Ancak 3 buluşmada böyle bir şey yaşanıyorsa öyle tahmin ediyorum ki iki buluşma daha sonrası sen anladın orayı.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
İlişkinizi güzel bir şekilde yaşıyorsanız, karşılıklı beğeni, güven ve samimiyet var ise, ikiniz de birbirinizi gerçekten seviyorsanız, ne zorlayın ne de beklenti içinde olun;her şey zamanında gerçekleşir. Elleriniz hiç sormadan bir araya gelir, dudaklarınız en güzel ve doğru anda birleşir, bedenleriniz birbirinizi en çok arzuladığınız zamanda birbirine kavuşur. İnsan olun, içinizdeki ve onun içindeki "insan"a güvenin.
00 Yorumla
+1 yılHayır kardeşim, sadece içinden geldiği gibi davran bu hayat senin hayatın ama bu tarz pişmanlıklar için kendi kurallarını oluştur. Sevdiğin ile yaşadığının mutluluğunu yaşa 👍❤️
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
102Cevap
Biraz öyle. Üçüncü buluşmaya kadar birbirinizi ne kadar iyi tanıyabildiniz ki bu kadar yakınlaştınız? Bir süre daha birbirinizi iyi tanımış, birbirinize iyice alışmış olsaydınız normal kabul edilebilirdi.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılBunun hizi yavasi olmaz herseyi rakamlarla badastirmak zorundamisiniz karsilikli istemissiniz olmus bunun bir sayisimi var 5 te elini tutarim 20 de sarilirim 40 da opusurum diye kurallarmi vat
10 Yorumla
+1 yılBu Bi gün benimde başıma gelmişti 1 haftalık ilişkim de 2. ya da 3. Buluşmada öpüşmüştük ve ayrılana kadar öpüşme olmuştu yani 1 haftanın icinde baya öpüştük ve cok pismanım o benim ergenliğime denk geldi böyle Bi hata yapmazdım :( yani 1 haftalık ilişkin olmus biriyle de öpüsmezsin demiştim kendime :(
00 Yorumla
+1 yılBunu yapmayın işte erkek seni yatağa atacağını garantiledi kafasında sonra yallah der geçmiş olsun
35 Yorumla- +1 yıl
Geçirmişler olsun aynı zamanda 🤷
- +1 yıl
@geleremgiderem 😂😂😂Allahım yaaa buna çok güldüm
- +1 yıl
Valla bugün ne hikmetse gülüp duruyorum ve herkesin ağzında bol kazançlar kelimesi çıkıyor ınsallah bereketli bir gün olur
- +1 yıl
@geleremgiderem inşallah inşallah enerji bulaşıcıdır 🧡
- +1 yıl
Sende de enerji olduğu kesin 🧚🧚🧚
İlk buluşma ya da 50. Buluşma fark etmez istediğin ve hissettiğin an öpmelisin. Hissetmeden için de bir şeyler yokken öptüysen maymun iştahlısın
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılWoww jet misin prenses 🤷🏻♀️
Ilk bulusmada eve gidenler oldugu icin senin ucuncu bulusmada opusmen cok masum kaldi00 Yorumla valla senden hizlisi mezarda dicem ama gecen bi baskasi ilk bulusmada isi hallettim diye soru sormustu.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılilk buluşmada yiyiştim üçüncü buluşmada seks yaptım aşkı sen de kendini hızlı mı sanıyosun
56 Yorumla- +1 yıl
Iyi halt yapmışsın aferin. Hızını daha da arttır
Cevap sahibi+1 yıl@Karşıcinslerdenuzak çok aşığız ama :p
- +1 yıl
Zinayla aşkı karistirmissiniz
Cevap sahibi+1 yıl@Karşıcinslerdenuzak evlenmeyi düşünen biri değilim müslüman da değilim ölene dek seks yapmıyim mi ya sana ne ezikk
- +1 yıl
tamam kanka çok iyi yoldasın!
Cevap sahibi+1 yıl@Karşıcinslerdenuzak ben yolumdan memnunum keyfim yerinde sen kendine bak yargılama
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle bir kural yok içinden nasıl geliyorsa öyle davran.
10 Yorumla Karşındaki insana göre değişir. Şımaracak biriyse hızlı olur evet :D
10 YorumlaFikir vermeye ne gerek kalmıski iş işden geçmis zaten 😃
10 Yorumla
+1 yılBen birinci buluşmada öpüşmüştüm. Sizi bilemem tabii dkdjds
10 Yorumla
+1 yılHayır ne münasebet dördüncüde yatağına girersin olur biter.
10 Yorumla
+1 yıl3. buluşmada öpüşme ne ya, öpüşme dediğin 1. de olur
10 YorumlaÇok fenasın
hHızlı Ve öfkelimi sin ? yoksa hızlı ve Yumuşakmısın ?11 Yorumla
+1 yılAltıncı buluşmada olacakları tahmin bile edemiyorum. Çarpraz ateş bölümü bekliyor. 😆
10 Yorumla
+1 yılAranızdaki elektiriğe bağlı doğru ya da yanlış olduğunu bilemeyiz.
12 Yorumla- +1 yıl
Cidden şaka gibi ama ya 🤣 Soruya girdim en başta senin yanıtın. 🤣
- +1 yıl
Hayat tesadüfleri seviyor😊
+1 yılBaya hızlısında aynen devam 4 üncüde ver oralı iyice aklı başından gitsin senin için kudursun
00 Yorumla
+1 yılÜçüncü buluşmaya kadar neden bekledin? Biraz yavaşsın bence.
00 YorumlaBu çok iyi bugün öptüysen yarın s. ktirirsin kendini
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yok çok aceleci degilmissin, tangayi çıkarsaydın aceleci olurdun.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen ilkinde öpüşmezsem, ikinciyi buluşmam. İlkinde öpüşmeyeceksem, buluşmaya da gelmem ki zaten sjcjsxjcx
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBilmem. Bebe yağıyla masaj ister misin küçük tatlı şey seni.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılİçinden nasıl geliyorsa öyle davran. Öpüşmek istiyorsan öpüş erkenmiş geçmiş önemseme :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBurdakilerin çoğu ilk buluşmada yatağa giriyor onlara göre yavaşsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de aynı hatayı yaptım sonra pır dedi uçtu gitti. Sana söyleyim kendini kaptırma...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl1. Buluşmada yatağa attım, plakamı hep arkadan göreceksin tofaş😄🤪🤪🤪
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl3 mü😂😂 ben ilk buluşmada için de olduğum oluyur. Sen geç kalmışsın
033 Yorumla- +1 yıl
Iyyy basitleşme olur o zaman vur kaç hesabı 😂
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle oluyor. O yüzden dikkat edin zaten vurduklarim kısa sürede tarihte eski sevgili yerini aldılar 😂😂
- +1 yıl
Erkekleri tanıyorum artık valla çok şükür o hataya düşmedim
Cevap sahibi+1 yılKocaman kızsın tanı tabiki😊😊 elini verdiğinde kolunu kalacaklarını düşün 🙃🙃
Cevap sahibi+1 yılBende kızları tanıyorum
- +1 yıl
😂😂😂 Ne teklifler edildi bir bilsen yine de yapmadım. En iyisi olsun hakkımda onu istiyorum
Cevap sahibi+1 yılTahmin edebiliyorum. Kızların alıcısı çoktur ama adam olan az. Ben neden böyle yapiom en sessiz en efendi hatta 5 vakit namazı olanların s. iki görünce delirdigibi görünce 😂😂😂 dedim çak geç.. hele bir kıza seninle evlenecem de. Bütün yelkenler fora kilot aşağı iniyor 🤭🤭
- +1 yıl
😂😂😂Aynılarını yaşadım erkeğin sözü öenmli değil davranışları önemli duygusal olunca kanıyor çoğu kadın ama kandırma bence günah
Cevap sahibi+1 yılbir şey soracağım sana
- +1 yıl
Sor
Cevap sahibi+1 yılÇok gülenin çok büyük yarası olur Muş.. sende Gülüyorsun 🙄var mı. Büyük kırgınlığı olur Muş
- +1 yıl
Aşık olmadım belki ondandır 🤷🏼♀️. Sevilmek sevmek istiyorum biliyorsun bunun yaşı yok. Çok şükür başka sorunum yok sağlığım yerinde. ☺️
Cevap sahibi+1 yılValla çok sevenin çok canını yakarlar benden demesi. Allah sağlığını daim gülüşünü daim etsin. Ben sevilebilecegimi sanmıyorum.. Hani sorun ne bilmiyorum ama bana denk gelenler ilk buluşmada herşeyini veriyor. Bende bu kadar basit kızı ne yapim dimi doğal olarak bunu yapan benden başka kimlerle yaptı derim.. soran kızın sonuda 3-5 pompa sonra yalan olur aşkları
- +1 yıl
Ben temizim ama beni yoldan çıkarmak isteyen çok oldu bir erkek bir kız bakireyse çok hoşlanıyorsa dayanamaz diye düşünüyorum. Üstelik adam gibi biri de yok bu devirde kime güveneyim.
Cevap sahibi+1 yılAnladım. Valla bu zamandan 10 kere değil 100 kere değil 1milyon kere ölç biç tart insanı.
Cevap sahibi+1 yılBen en son bir kızla tanıştım niyet ciddi. Annesi abileri ile tanıştım. Sonra kızla 1 hafta 10 gün derken ne dese inanırsın benim fiziğim çok iyi ben istediğim zaman sevişirim ve. Asıl ilaya gelince ben 25 cm isterim diyince ben şok bende dedim 25 cm bende yok s. ktir git dedim. Yani bunu diyen bakire hiç sevgilisi olmamış sözde sessiz sakin biri.. insan oğlu dışardan baktığın gibi olmuyor ya
- +1 yıl
Öyle yapıyorum sıkıldım ama yani bu ne bee
Cevap sahibi+1 yılBenden mi sıkıldın pardon ozaman
- +1 yıl
Yok yok tartıp ölçmekten 😂 senden değil
Cevap sahibi+1 yılHiçbiri güven testini geçmiyor ozaman senin 🤭🤭 ben en kralını getir evlilik konusunda güven ya da evlenilecek ya da anlaşma sorunu yaşamam. Ama kilo var. Ve çoğu 25 cm meraklısı bu yüzden belki 10 seneye yakındır aşk meşk sevgili flört hicbirseye bulaşmam. Yaşımda 30 oldu bir yerde okudum Gençken evlenin. Zira insan büyüyünce aklı başına gelir.. akıllı insan da evlenmez diyor.. sanırım evlenmeye değecek insan bulamam
- +1 yıl
Kilom kaç ki? Sorun eden mi oldu bunu? Bana istek attın mı sen?
- +1 yıl
Evlilik mutluluğu bulmana sevgiyi bulmana bağlı çoğu insan zevki mutluluk sanıyor da değil
Cevap sahibi+1 yılAttım. Evet. Kilom 175 boy 130 um. 150 kere çıkıp 100 lere iniyorum. Yani kafada mutsuzken kilo alıyorum. Yüzüme çok güzel derler yüzüm ve sıcak kanlı olunca. Düşen olur ama kilon varsa en kralı senden iğreniyorum der. Hep bunu yaşadım
Cevap sahibi+1 yılZevk erkekler için 5 dakika sonra en güzeli olsa boş.. kızların sorunu şu ben aşık oldum aptal aşık havasında. Bir insanın geçmişine bak. Geçmişinde bir baltaya sap olmamış 100 lerce kızla yatmış. Sonra ben onun aşkıyım düzelir.. nah düzelir huylu huyundan vazgeçermi geçmiş i pislik biri ile evlenmeyin. Ben evlenemedigime dert yanarken şimdi çocukluk arkadaşlarımın birer birer boşandığıni görüyorum
Cevap sahibi+1 yılEvlilik doğru insan olmadığı sürece boş ne yaparsan yap
Cevap sahibi+1 yılİsteği de sildim özür dilerim
- +1 yıl
Hesabının adı ne?
- +1 yıl
Silmene gerek yoktu ondan sormadım ki
Cevap sahibi+1 yılKizlarSoruyor
Cevap sahibi+1 yılNe bilim öyle diyince rahatsız ettim sandım
- +1 yıl
Tekrar atabilrsn
Cevap sahibi+1 yılMerak ettiğim şey Atatürk var sen nerelisin
Cevap sahibi+1 yılAttım
- Cinsel Yaşam konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılGeç bile kalmışsın ilk bulusmada yatakta olan bile oluyor 😂😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen ilk buluşmada sevişmiştim sen ne diyosun ama evet hızlısın
01 YorumlaBelkide kız erkeği kullanıyordur bu kız adamı yatağa atacak işini bitirecek sonra baybay diyecek şimdi burada kim kimi kullanmış olur
00 Yorumla
+1 yılBenim kadar değilsin jcjcjd
34 Yorumla
Soran+1 yılSen ne yaptın 😂😂
- +1 yıl
bosvr jsjjfd
Soran+1 yılSoyle valla
- +1 yıl
Söyle yaa 🤷🤷
+1 yılYooo gayet iyi ilk görüşte yatağa düşenlere göre 😊
10 Yorumla
+1 yılŞu anki zaman akisimiza göre çok normal. İlk buluşmada yapmaya çalışanlar var bunu😂😂
10 YorumlaWooow süper, 5.6 buluşmada bu hızla saksoo kaçınılmaz olur
10 Yorumla
+1 yılBence kendini kısıtlamana gerek yok o his geldiyse neden olmasın
10 YorumlaMillet ilk buluşmada neler neler yapıyor dert etme yani😂
11 Yorumla
+1 yılMillet ilk buluşmada comolokkoya geçiyor. Geç bile kalmışsın
10 Yorumlabaya hızlısın sonra beni kullandı deme
21 Yorumla
Soran+1 yılTamam 😂😂
+1 yılÇok hızlı kendini bu kadar kolay gösterme erkeklere
00 Yorumla
+1 yılBidahamı gelecen dünyaya var gitsin varacağın yere 💥
00 Yorumla
+1 yılİçinden nasıl geliyorsa öyle davran bu bir kuralı yok
01 Yorumlaİlk buluşmada sevişenleri düşünecek olursak baya yavaş kaldın😂
00 YorumlaYok be ilk buluşmada öpüşecektin 3 bırakmışsın yanlış
00 Yorumla
+1 yılDördüncü buluşmada olsa daha iyi olurdu 😏
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılnormal hızlı deyilsin bende ikincide öpüştüm
50 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBence geç kalmışsın ilk buluşmada yiyişen var
10 Yorumla
+1 yılYoooo biz ilk bulusmada opustuk
10 Yorumlaİyi dayanmışsınız 3 buluşma
10 Yorumla
+1 yılyavaş bile ben genelde ilk buluşmada öpüşüyorum
10 Yorumla
+1 yılİlk buluşmada oral yapan oldu 😂
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 316 cevap paylaştı.
+1 yılEvet kendini basit düşürsün
10 Yorumla
+1 yıl4 uncudede yatarsiniz
10 Yorumla
+1 yılışık hızından bile hızlısın
10 Yorumla
+1 yılBaya yavaşmışsın, sitedekilere göre.
10 Yorumla
+1 yılİlk buluşmada öpüşen bile var
10 Yorumlasamimiyet ilerlemiş demekki
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 703 cevap paylaştı. Ne fikirini verek sen yapmişin yapacagini
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 355 cevap paylaştı.
+1 yılArtık sonra mi buluşma kürtajla sonlanır gibi
10 Yorumla Bu ne rahatlık böyle 😱😮
00 Yorumla- Devamını Gör (93)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne