Kadinin 9 nefsi 1 akli varmis erkegin ise 1nefsi 9 akli varmmis biz kadinlar 1 aklimizla 9 nefsimize hakimken siz erkekler neden boylesiniz
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Fıtratımızda bu var yaradılış gayemiz bizim elimizde olan bişey değil ayrıcı kadınlarına gizliden gizliden ne yaptığını artık iyi biliyoruz
Erkekler daha fazla yapiyor bu isi ama yaradilis diyorsun ama sahabeler vs onlar nasil hakim olmuslar nefislerine
Nerden biliyorsun olduklarına onlarla beraber i yaşadın Müslüman, olmadan önce kız çocuklarını diri diri gömenler ben değilim onlar
Islam geldikten sonra yapmamislar ama
Sonuç olarak hepimiz, insanız ayrıca yapmadıklarını nerden biliyorsun bizde peygamber efendimizin hazreti alinin hz önerin ahlakı yok onlara zaten Allah başka düşünceler başka şeyler vermiş Allah yani bunu sorgulamak ne sana, nede bana düşer ama buda erkeklerin fıtratında var üremwk çoğaltmak ne dersen adına
Tabi rabbim onlara ayri bir maneviyat vermis belki peygamber efendimiz (s. a. v) doneminde yasasaydik farkli olurdu hersey ama bana su yondende bakilcak olursak teknolojik seyelrde etkiliyor gibi geliyor
Sadece teknoloji değil insanlar artık dindende uzaklaştı iyice nereye baksan özellikle z kuşağında deistine ateistin denk geliyorsun
Evet haklisin
Ben kizlardan uzak duruyorum ya alakam yokta hiç alakam olmadığı halde habire canım kötü kötü şeyler istiyor ders çalışırken bile aklıma kötü şeyler geliyor kafamda onlarla boğuşuyorum
Yaaradilis meselesi anliyorum seni ama mesela sahabelr peygamberler onlar nasil kendi nefislerini oldurmusler dimi
Ya o zaman bu kadar yoktu ki düşün o zaman bir erkek evlenene kadar doğru düzgün kız görmüyor erkenden evleniyor zaten, şimdi sosyal medyada tvlerde sürekli yarı çıplak kadınlar dışarıda sürekli kızlar var içten içe insan gördükçe kötü niyetli olmasa bile etkileniyor. Evlenme yaşı da geç ben şimdi en erken 30 yaşında evlenirim belki de daha geç o zamana kadar 8-10 yıl var. Eskiden zaten bir çıplaklık yok tahrik unsuru çok az birde hemen evleniyorlar insanın kendisini tutması o zamanlar daha kolaymış
Aynen oyle kardesim
Töbe haşa iftira vallahi abla. Öyle bir niyetim yok :)
Tam tersi kız arkadaşım olsa gına gelir büyük ihtimal niye öpmüyorum diye.
Güzel soru
ama bence hiç bir erkek zorla yapmaz
yapsa tacize girer
Valla kandiran cok guzel kandiriyor
Kandırmak demeyelim bence
Sonuçta buluşurken herkes rızasıyla buluşuyo
Tamam belki seviyoruz ama rızasız bahçenin gülü derilmez
Rizasi olmadan temizce sevmek sevilmek isteyen bayan arkadaslarimizda var ama senin acidna bakarsak seninder hakli oldugun konular bar
Sorun güzel tamam ama
Herkes sanırım kendine göre haklı☺️
İnşallah temiz saf bir sevgi çıkar karşına
Amin hepimizin ins 😊
İnşallah ama baya soruyu yazarken sinirliydin sanırım şu an nasılsın
Bilmem öpüşmek normal değil mi
Normal olsa hram olmazdi
Amaç odur