Ablam eşime aşık olabilir mi?

Ablam eşiyle benden iki yıl önce evlendi. Evliliği başlardan beri iyi gitmezdi ama ben de hiç merak edip sormamıştım, hep kendisi anlatırdı. Biz evlendikten sonra da kendi ilişkimi anlatmadım ona. Ama o sürekli 'evliliğiniz çok iyi, keşke biz de sizin gibi olsak' gibi şeyler söyler. Ben bir yıldır evliyim ve ablam son iki aydır sürekli bize geliyor. Evi yakın zaten. Eşine yaptığı yemekleri, onu televizyon başına bırakıp kaçtığını anlatıp duruyor. Ben artık geldiğinde surat yapmaya bile başladım. Eşim evde misafir sevmez ve ablamdan da pek haz etmez. Zaten eve erken gelmiyor, bir de geldiği zaman rahat olamamak onu da sinir ediyor, haklı olarak. En son ablama 'bu aralar çocuk düşünüyoruz, başbaşa kalmaya ihtiyacımız var' dedim üstü kapalı şekilde. Oradan anlar da daha gelmez diye düşünmüştüm ki iki akşam sonra yine geldi ve geceye kadar gitmedi. Birde elinde tatlıyla geldi ve ben ona o akşam için yapacağım tatlıdan bahsetmiştim. Eşime yemesi için ısrar etti ama kocam benim yaptığımdan yedi ve masadan hemen kalktı. Bir de eşime eve onun bırakmasını söyledi ama o da yorgun olduğu söyleyip eniştemi aradı. Gerçekten bıkmak üzereyim. Eve bir geliyor, geceye kadar gitmiyor, dolayısı ile eşim ve bana da birlikte geçirmek için vakit kalmıyor. Ki durum yalnızca bu da değil. Bir derdi olduğu belli ama emin olmadan suçlamak da istemiyorum.
Ablam eşime aşık olabilir mi?