Cahil değil ki bu Aşk.
Hem yazar, hem okur. 🎈

Daha duygusal oluyorsun. Ağlamaklı ya da aptal aptal gülmeli😊
Garip birşeyler ışte. Duygularınla yönetiliyorsun tamamen. Beynin bloke oluyor. Gözler kör kulaklar sağır ruh kıskanç.
Olumlu özellik bulacaktım dimi ben. Bulayım bir tane bari ayaklar yere basmıyor heyecanı güzel.
Aşkın mantıkla değil kalple yaşandığını ve seveceksen kalpten sevmem gerektiğini kazandırdı. Ayrıca yüreğini hemen açmamayı bunu zamanla, tanıdıkça yapılması kattı.
Aslında bunlar kötünün iyisi gibi düşüneceğimiz özellikler. İyisinin iyisi ne dersem yarım yamalak şiir yazmayı kattı. Daha çok hayal kurabilmeyide unutmadan belirteyim.
Ask bana iki tane dünyalar yakışıklısı evlat verdi. Onun dışında üzüldüğümde başımı omuzuna koyacağım bir eş, yine mutluluğumu paylaşabileceğim bir dost verdi.
Teşekkür ederim 💙
Hayattan zevk almayı, olur olmaz şeylere gülebilmeyi
Teşekkür ederim güzelim ☺️✌️
Cevap
11Cevap
Beni olgunlaştırdı. Kolay kolay kimseye güvenip kalbimi açmayacağımı öğretti. Yaşantılar sayesinde daha akıllıca düşünmem sağladı.
Aşk beni sanırım dinginleştiriyor.. Sakinliği de coşkuyu da en uçta yaşamama sebep oluyor.. Keyifli akşamlar..
Selam,
Ben aşkı yaşamadım. Ben platonik sevdim sonra da yüreğim soğudu. Oraya hiç girmeyeceğim ama tek söyleyebileceğim çok zordu. O yüzden de bana hiç bir şey katmadı.
mutluluk hisi ve biri sevmeyi ögreti bana hayatı sevmeyi ögreti
gerçi o kişide 1 yıl önce gitti...
Aşk en büyük zaaftir bana göre. Bana bir şey katmaz benden götürür, gülüşü, mutluluğu, umudu, ömrü..
Aristo der ki aşkın gelişi aklın gidişidir.
Aklım gidince ne dediğimi bilmem.
İnsan olduğumu hatırlıyorum. Aşka her düştüğümde ne kadar aciz ne kadar güçsüz ne kadar şefkate merhamete muhtaç olduğumu hatırlıyorum. Yani insani özelliklerimi hatırlatıyor aşk bana
Benden herşeyimi aldı aşk.. ne kattı bilmiyorum ama çok şey aldı
Ben çocuk gibi hissediyorum kendimi o ne derse hemen yapmak için can atıyorum elimden geldiğince
Pozitif yaşam
Olumlu mu 😂 varda benim niye haberim yok yahu.
Kime güvenmemem gerektiğini öğrendim
Ben de varım , ben de insanım özelliği.. :)
Boş yapıyon. Kafanı başka şeylere yor
Mutluluk Hikayesi
Beni büyüttü
Kelebekler...🙂
cimri erkekler ve nefret sadece...
Tecrübe.
Sevmek…
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?