Yıllar içinde baya değişti karakteri vs slk saçma konuşmaya başladı kaba saba umursamaz bi tip oldu napcam nasıl düzeltcem ben bunu ya.
Romantiklik desen kalmamış nezaket desen kalmamış bişi yapıp eski haline döndürmem lazım
ya da kaybetme korkusu yaşatmam gerek nasıl yapıcam?
Romantiklik desen kalmamış nezaket desen kalmamış bişi yapıp eski haline döndürmem lazım
ya da kaybetme korkusu yaşatmam gerek nasıl yapıcam?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sen kendini geri çek ilgi alaka gösterme biraz ne olacak bakalim
bi süreliğine işe yarıyor
belkide fazla güvence vermemek lazım biraz korku olsun içinde
Yarar kesin ise yarar
İki gün ortadan kaybol hiç uazma. Fİno olcak gör
harbiden öyle oluyoda bunu devam ettirmenin bi yolu olmalı ya sürekli uzaklaşa uzaklaşa nereye kadar dimi ama?
Teraziyi bozuyosun demekki. Çünkü ilgi eşit plur sen onun vermesi gerekeni de verdiğin zaman ona bişey kalmıyo uzaklaşıyo. ONun yaklaştıgı kadar yaklaşırsan eşit olur. Bi kerelik böyle uap. Sonra onun aynası ol;)
varya dün nerdeyse hiç yazmadım o da yazmadı xd bekledikçe sinirim tepeme çıkıyor sonra yazdı maç izlicem diye neyseki bende o sırada başka bişi izlicektim yoksa çok pis kavga çıkardı
Umursama boş ver. Ne izlerse izlesin kdkd senin de işin çıksın ama söyleme. Ararsa da deki bi dk biri arıyo dönücem de kapat. Kim aradıgını söyleme geri de dönme. Az o cıldırsın kdkd
Gider aldatır fino yu görürsün 😂😂
o çıldırmaların sonu küslükle bitiyo sıkıntı orada 😅 en iyisi durmadan gezip foto falan atmak
@Atlas_du yapamaz yoksa öldürürüm çok ciddiyim bu konuda
Hehe kendini kandır , bal gibi yapar ruhun duymaz,, bende cok aldattım , kızlar canım oluyor herseye inanıyo ,, hatta bir kız arabaya bindigi tarafa makyaj seylerini koymus , kız arkadasda o kapıdan biniyor ya , bu ne dedi , ne ne dedim bunlar ney sarısın bir kız binmiş unutmus burada dedi , sarısın oldunu nerden anladı onuda bilemedim , dudak boyası falan filan dı işte , bacım kız extra orada bırakmış biz o kapıyı hiç acmiyoruz nerden görcen , aşkım dün arkadas aldı arabamı kız akadasını gezdircekti onun kızın kesin dedim, dur arayayım şunu dedim , fırsat vermedim , alo ali ya * senin kız arabada dudak boyalarını unutmus yengen yanlış anladı dedi ney mey deme kalmadı , bir daha araba yerine ya rak alırsın dedim kapattım , * bak ya dedim sinirli gibi hiç gülmedim , tm aşkım ya sende niye veriyorsun arabnı dedi , bak ya bunlar arabada si kişmişdir kesin gel su arabayı yıkatak içim rahat etsin dedim 😂😂 kız mum oldu mummm
ilk sevgilisi ben olduğum için bariz bi şekilde anlaşılır zaten ve çok ciddiyim hapis mapis ahiret dinlemem gebertirim onu
ona da hep diyordum
Yakalarsan gebert , karda yürür izini belli etmez, işyerinde vardır bi kız ona asılan işyerinin wc sinde deliler gibi sevişirler
inşatta mı xd dkdkfk
fakirlikten ona bakan olursa bulur belki
Sümüklü adam inşatta ölmüş calısmaktan daha ne ilgi alaka bekliyon adamdan, kolay mı inşaatta calısmak , birde kslkmıs burada yok söyle olmalı yok böyle , adamın mesaj yazacak dermanı yok dermanı
la eskiden böyle değildi tarla işi daha zor ya
insan sevdi mi hep ilgi gösterir
ama buna kesin biri akıl falan veriyo
saçma saçma konuşmaya davranmaya başladı sanki sevgili değil arkadaşız yok ilgi gösterince öyle oluyormuşumda böyle davranıyormuşumda ne hatamı görmüş lan o benim
Tm da tatlım sen adama piskolojik baskı kuruyon , bir hatanı görürsem öldürürüm fln🤐 adam tırsmış kurtulmak istio ,, seni yanlışlıkla si kse , beni alacan yoksa seni öldürürüm dersin , valla korkudan onuda yapamaz yap desen , evlenmeden olmaz der 😂😂 sen trabZonlumusun nesin tabanca lı oldugun kesin , olmazki böyle kız , yaratık gibi hapis mapis skimde degil girer paşa paşa yatarım diyo , adamın korkudan si ki kalmaz böyle olur mu ya
Valla Allah cocuga yardım etsin , cok sinirli bi tipsin anında patlıcak , bide öldürüm dedin ya , o potansiyel var sende belli , sinirli oldunmu gözün görmez bişey , cocuga dünyada cehennemi yasatmıyorsan benim adım atlas degil , nerdesin nerde kaldın kimle konustun yazık cocuga acıdım ya birde amele inşaatta vahhh garibim
yok be evlenmek isteyen o ben istemiyom, her dakkada söylemiyom tabi ama o benden daha kıskanç o yüzden pek sıkıntı olmuyo
zaten kızlarla hiç alakası yok
evden çıkan gezmeyi seven bi tip değil zaten djdjd asosyal benim gibi telefonda hiç kullanmaz kaç saatte bir interneti açıyor
sen niye istemiyon her kız evlenmek ister , ama inşaata calısma ile bu sartlarda zor gecinirsiniz be tatlım, uzman ol de polis ol de , onlara hep eleman arıyorlar direk maaşı var ya da bekçi , bi akp li ayarlayın bekçi olsun 6 bin tl maas
Parası yoktur internet kolay mı , götü cıkan adam paranın degerini bilir , faş fuş işlere harcamaz , bakma sen o baba parası yiyen züppelere onlar gezer tozar yer içer , cünkü terlememiş canı cıkana kadar calısmamıs
aslında hiç paraya önem veren biri değil daha geçen ay 760 lira kaybettim dedi bana ulan benim içim acıdı bunu duyarken bana diyo ki önemli değil ya
parayı çok saçıp savuruyor
Kumarda mı kaybetmiş 😂😂 normal kayıp olsa üzlürde
evlenmek istememe sebebimde parayla alakalı değil biraz fazla dominant biri sırf kendi dediği olsun istiyo bende özgür olmayı seviyorum ve benim dediğimi yapmayan biriyle evlenmek istemiyorum zaten saçma görüyorum evliliği ona da dedim evlenirsem sadece çocuk için evlenirim
hee kumarda da 5.000 kazanıp aynı gün gene oynadı para gitti yemin ederim slk bu xd
ben dedim oynama diye
o parayıda yolda düşürmüş 760 lira
İdda oynar parayı kaybeder yolda dşürdüm der 😂😂 fazla üzerine gitme istersen bu işler böyledir tatlım
yok be bu şanssız bu zaten bana yalan söylemez gereksiz yere de çok para harcıyo
@Atlas_du gitsin bay bay kapı orada. Gül gibi kızın değerini bilemiyosa gitsin dengi birini bulsun
Dişarda cok gül var gider onları koklar , para verir gül alır onu koklar 😉 bu kız bukadar dert ettigine göre cocuk yakışıklı birdaha düşün bye bye derken derim, cocuk inşaatta tarlada calısıyormus belliki kaslı taş gibi cocuk , belki bu kız birdaha öyle birini bulamaz degerini bilsin yani 💪🏽
@Atlas_du değer karşılıklı
Kesinlikle , sevgi saygı oldugu sürece aldatma olmaz, kadın niye aldatır ilgi göstermez saygı göstermez dövüp söversen napsın gider ona deger veren seven ilgi gösteren birini bulur😂 benim hiçbir kız arksdasım beni aldatmadı , hatta ayrıldıktan sonrada sordum piskopat gibi, zaten ayrıldık itiraf et beni aldattın mı hiç dedim, birde
Ben seni aldattim dedim gaza getireyim diye 😂 yinede hayır dediler , aldatmak cok kötü bir şey ya kadın içinde erkek içinde , ben şahsen yapsam yüzüne bakamam hele iyi bir kız ise sana deger vermiş yemek yapmıs elbiseni yıkamış , adam olan yapmaz yapamaz , kadın içinde gecerli , gezdir tozdur onu al desin al buraya götür desin götür , birde aldatsın seni yüzüne baksın gülsün bişey yok gibi , cok kötü bişey Allah kimseye yaşatmasın derim
parayla aşkın ne alakası var ya 😂
Parasız aşk biyere kadar tatlım, para yoksa mutluluk yok aşk yok hiçbişey yok, devir o devir , kuru kuruna ben seviyom diye koşarsan aç ölürsün 😂😂
paraya bakıyorsan zaten aşk yoktur çıkar ilişkisi vardır ve 4 yıllık sevgilim o
Dönmez özüne dönmüş. Cicim ayları geçince insanların gerçek yüzüyle tanışırsın..
4 yıldır birlikteyiz ama
ilk 1 yıl güzeldi sonradan gitgide kötüye gitti
Sen de beyin olsa ondan kurtulursun ama beyin yok beyin
hee kolay tabi 4 yılı söküp atmak
denedim zaten bu seferde kuzenleri araya girip birleştiriyordu
O zaman konusmuyacaksın sen yapıyorsun bunu siz türk kızları zaten ger konuda sorunlusunuzds bazı konularda daha büyük sorunlusunuz biri de bu ama mayanız kanınız bozuk böylesini seversiniz arkasına söylenirsiniz sizin mayanız bunu istiyor başkası olsa size iyi davransa bana iyi davraniyor diye bırakırsınız ona gelince kem küm etmezsiniz siz türk kızlarına acımıyorum artok gözümün önünde bir kızı kesseler kalkıpta ne yapıyon sen demem yani
aynısı erkeğe olsa benimde umrumda olmaz ama o sonradan böyle oldu bir de 1, 2 yıl önce bunun kardeşi intihar etti o günden beri daha kötü
hayata karşı bi boşvermişliği var
Şimdi belli oldu sen ona dokunma dokunacaksan da yararli ol zararli olma ona destek ol yardım almasını sağla yapamıyorsan uzak dur ondan bir sey bekleme bu saatten sonra
Seninle alakası yok bu durumun bunu bilmen gerekiyor normalde
e bu hiç düzelmez mi ya
çocuğun başına gelmeyen kalmadı resmen ya
Düzelir de yardım almaso gerekiyor ve bunu kendisinin istemesi gerekiyor
kaç sefer dedim ya alcam alcam diyip almadı arada da mesafe var her an yanında olamıyorum ki psikolojisi iyice bozuldu
O der yapmaz birisi zorlayacak öyle yapacak
hmm
Sapla
en iyisi xd
Hoşuna giderse sıkıntı büyük 😅
Bence eski sevgilin üzerinden kıskandır
o ilk sevgilim ama bi de aşırı kıskanç biri yaparsam ters teper 2 yıl önce denemiştim xd
Uzaklaşarak
işe yaramıyor ya bi kaç gün sonra ya da bi kaç saat sonra kendi yazıyor geç yazarsam ya da trip atarsam daha kötü oluyor hep bu döngüye girdik yığıldım artık ya seviyor ama biri bi akıl mı verdi noldu anlamıyorum ki
Yol ver o zaman