benim var, sesine doyamadığım, ne anlatırsa anlatsın asla bıkmadığım ve bıkmayacağım biri. @pulsarr ☺️ Neşeme neşe, günlerime gülücükler kattığın, hayatımı bir güneş gibi aydınlattığın için teşekkür ederim FındıkBurun Mesafenin önemi yoktur. Burnunun dibinde olsa ne olacak? Seni anlamıyorsa, Ama birisi vardır ki dünyanın öbür ucunda... En ihtiyaç duyduğun anda, İki satırıyla bile olsa, Bir çırpıda yanı başında... Mesafe uzaklıklarda değil, Mesafe fedakarlıkta!
Özdemir Asaf 🌸
“Nasıl bi' ses tonun var, Ne söylesen masal gelir La Fontaine'den” demek istediğiniz biri var mı?
Önce bir maşallah diyerek soruya başlayayım. Allah ayırmasın. 🙏🏻🧿
Masal diye dinlediğim şeyin kabus öğrendiğim günden beri, sadece başka güzel masallar dinler oldum. Bilmem belki bir gün, bende güzel bir masal dinlerim umarım.
Sorunun başlığını görünce hafızamda senin hayalin belirirken, kulaklarımda ise senin sesin yankılandı. Sonra etikette kendimi gördüm :) Beni dinlendirici bir ses tonun var ki bunun gayet fakında olduğunu düşünüyorum :D İyi ki hayatımdasın <3
Sen benim gönlümde oldukça Yemen'de de olsan benim yanımdasın (Mevlana)
kimseden masal dinleyesim yok dinlediğim masallara da karnım tok artık elbette senin adına ve diğer sevenler adına mutluyum.. Ama size mutluluklar dilerken bende mutsuzluğu büyük bir zevkle kucaklıyorum:)
Hahaha halen devam ediyor musun bu çok güzel. Gün ortasından akşamın son zifirisinde yükselen yıldızlara dek sürsün 🥰 Teşekür ediyorum beni uyandırıyorsun bak şimdi utangaç panda olacam. Zaten hellewon günü panda olayım bende bambumu senden alacam geliyorum hazirlayadur🐼🤣
Günaydın 🎈 Nasıl bi sesim var? Onu bilmiyorum bişey söyleyemem bu konuda... Ama ses ahengini pempe bulutlar konumunda bulduğum birini hatırlattı bu soru. Masal değil, gerçeğin tatlı ninnisi misali bişeydi, ya da berrak su. Bilmediğim bi yerlere aktı geçti ve gitti 🙃
Size mutluluklar diliyorum, her şey gönlünüzce olsun. Ne mutlu size sohbetleriniz ve sesiniz dize ilaç oluyor bu harika ve 🧿 masallah dize kem gözlerden sakının... Evet bir zamanlar sohbetlerimizi iple çektiğim biri olmuştu. Her konuda konuşabildiğimiz ses tonu huzur veren, fakat çoook eskide kaldı.
Sesine doyamadığım biri var, huzurum neşem, herbişeyim, canımdan can biri😍 Ayrıca sizede bir ömür musmutlu bir hayat dileri✌️sevenler hiç ama hiç ayrılmasın bebek☺️🦋
Çok sevindim mutluluğunuz daim olsun.❣ Soruya gelince evet, sesi her daim güzel gelen, o anlattıkça benim bıkmadan dinlerim dediğim biri var. Ses tonu huzur veriyor, kendisi de öyle.
Eskiden vardı artık yok. Ayrıldıktan sonra birbirinin arkasından atıp tutan, birbirini kötüleyen insanlar sonra nasıl yeniden bir araya gelebiliyor merak ediyorum açıkçası bana göre değil.. Bu yüzden eski eskide kalmıştır benim için sesi masal gibi gelse de asla dönmem..
Var valla çık hoş biri kendisi 🥰hatta söz vermiştim görüş yazmamak için görücek buradan diyim bari aşkım özür dilerim tutamadım kendimi sen gelince aklıma 🙊❤️
Kimine aman sabahlar olmasın, kimine kara geceler. Biz de zeytin dalı uzattık ama ağzımıza mıçıldı 😅 neyse maşallah diyelim nazar değmesin mutluluğunuz daim olsun.
Siz barıştınız mı hayırlı olsun kız mutluluğunuz daim olur inşallah sosi diyince aklıma pulss pulss diyincede aklıma sen geliyordun sosi sevindim valla mutlu olun inşallah😌🌝😊