Peşinden koştuğum arkadaşlarını fake hesaptan rahatsız edip hakkında bilgi edinmeye çalışırken üstüne yakalanıp bana bişey hissetmediği halde sevdiğim çocuğun sınıfına bişey olmamış gibi girip yüzüne hiç bişey yaşanmamış gibi bakabiliyorum fake hesaplardan aşk paragrafları yazardım anlıyodu sanırım
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Mazoşistin önde gidenisin. Umarım her şey senin için en iyisi olur. Ğ 🤡
Mazoşist ne alaka olum ya
Seni umursamayan birinin peşinden koşarak acı çekmekten zevk alıyorsun. Ğ 🤡
Hayır sadece cok sevdim ve tanışmıyorduk ok? Dövim seni
Yoo sana hissi yok yine de. Sen bu kafayla devam et Ğ 🤡
Ee olmak zorunda mı? Amacın beni üzmekse başaramadın kimse kimseye aşık olmak zorunda değil istediğimi de yaparım iyi de yapmışım slk seni 🤡🤡
Amacım seni üzmek değil sana gerçekleri vurmak ama beynin değil saçların çalıştığı için bunu akıl edemedin. Neyse. Umarım daha iyi insanlarla karşılaşırsın Ğ. 🤡
Yoo gayette laf sokma çabalarındasın ben Herşeyin farkındayım bundan utansam burada konusu geçmezdi emin ol eminim kafanda saç yok ama sende bunu anlamadım yazıkkkkk
Anlamadın
Benim kafamda saç olmadığını nereden çıkardın. Türkçen A1 falan mı Ğ 🤡
Sen görmeden konuşuyosan ben neden konuşmayayım mantık seviyen A1 falan mı 😇😇😇
Akıl dereceleri IQ ile derecelendirilir. Dildeki gibi A, B, C diye değil kardeşim benim. Bunu da bilmiyorsan artık ne bileyim? 😂😂😂
Sen de laf sokmaya çalışıyorsun ama beceremiyorsun. İşin komik yanı ben sana laf sokmaya bile çalışmıyorum. Sadece gerçekleri konuşuyorum. Ve tüm gözlemlerime dayalı olarak şunu söylüyorum ki mazoşistsin. Ğ 🤡
Soruyu sorarken mazoşist miyim demedim ki gerçek şu ki hem sadist hem mazoşistim tam tuturamadın zaten inkar etmediğim halde üsteliyosun amaç? IQ derecelerini biliyorum ama sen A1 deyince bende demek istedim çok gıcık kaptım şu an
Sadist olduğunu da biliyordum zaten ama mazoşistliğini kabul etmeni bekliyordum. Amacıma da ulaşmış oldum. Kabul ettiğin için teşekkürler kanka. 🤡
Lan nerde reddettim? Ayriyetten onun bana acı çektirmesi zevk vermez fiziksel acı verir ama
Ben psikolojik acıdan bahsediyordum. Anlayana tabii 🤡
Bende sana psikolojik acı zevk vermiyor diyorum anlayana tabi
Hayır size veriyor. Ben de bunu düşünüyorum işte. 🤡
Örneğini çok gördüm 😛
Ya zevk almıyorum sadece işkence ve rahatsız edici
Zevk alıyor olmasan o çocuğun peşinden hala koşuyor olmazdın. Seni umursamıyor işte umursamasana sen de Ğ 🤡
Hadiii. Sıkıysa umursama xd
Benim onun üstüne sevgilim oldu ve üstünden 1 yıl falan geçti sadece değeri var benim için gördüğümde bişey hissettirmiyor hergün görüyorum:)
Ki ona olan hislerimle dalga geçmende saçma
O zaman neden onun hakkında soru sordun? Sormasaydın xd
Dalga geçmemde önemli bir hayat dersi var. Anlayana tabii. 🤡
Bu davranışımın normal olup olmadığını sorguluyorum hala çünkü şahsen başkası olsa gtü o sınıfa girmeye yemezdi bu cesaretimin yüzüme vurulması gtümü kaldırıyor ve bunu duymak için yazdım
Dalga geçmeye herhangi bi hakkın yok ;) her insan sever
Heh işte ego tatmini yaparken bile içten içe seni o umursamayan Çocuğa halleniyorsun. Bu da bu durumdan zevk aldığını gösteriyor. Mazoşist olduğun gerçeğini değiştirmiyor.
Evet her insan sever. Ama güvenilmez olduğunu bile bile de sevmez. Bu aptallıktır. Gerçek aşk değil.
Ciddi olmamı mı istiyorsun? Başlayalım o halde. Siz mazoşistler akıllanmazsınız. 😏
Nesi güvenilmez tam olarak çocuk bana bi yanlış yapmadı yüzüne gidip söylemeye cesaretim olmadı diye suçlu olmuyorum? Çocuğun verceği tavrı ben nerden bileyim de buna cesaret edeyim?
Ego tatmini bir acı değildir ki mazoşistlik olsun ki kimsenin mazoşistliği başka bişeyi de seni bağlamaz sevmiyorsan suscan?
Susmam gereken bir durum yok çünkü bir adamın sana karşı hisleri olmadığını bile bile peşinde koşman senin gerçek aşka hiç bir zaman ulaşamayacağını gösteriyor. Hadi diyelim onunla beraber oldun. Bir gün sana karşı hissi olmadığı için gözü döndüğü bir günde sana şiddet uygularsa gelip de bana ağlama tamam mı? 😏
Ben onu benimle çıkması için mi sevdim? neden ondan böyle bişey istiyim benim bi hayat kuralım vardır bi insanla arkadaş olmadan tanışmadan onla sevgili olma diye buna zaman mekan fırsat olsaydı eğer gerisi konuşulurdu olursa olur olmazsa olmazdı onu sevdiğim için aşkımı 2 yıl boyunca kalbime gömdüm onu göremeden sevdim ama hep içimde bi yerlerde varlığını hissettim onun sadece sevdim karşılık beklemeden ki ben bana karşı olmayan bi insanla çıkçak kadar mantıksız akılsız bi insan değilim sevmiyorsa sevmez seviyorsa sever zorlama yok? Ki bana el kaldırma hakkınıda hiç bişey ona vermez emin ol yaparsada karşılıksız kalmaz
Bana karşı hisleri olmayan ** yanlış yazmışım
O zaman neden ona açılmadın? Eminim 2 yıl içinde dayanamayıp açılmışsındır da ki adamın sana karşı hisleri olmadığını biliyorsun. Neden devam ediyorsun hala? Sakın onu sevdiğim için deme kahkaha atarım. Mazoşistliğini bir kez daha kanıtlamış olursun.
Açılmadım çünkü yeterince tanımıyorum onu? Onunla bi tanışıklığım güzel bi tanışma anım olmadan çıkamazdım ben kimseyle sanaldan tanışmak ve ilişki yapmak istemiyorum tanışmak için ortamda bulamadım olmadı? Şu an hala seviyo olsam sınıfında bi sürü yakın arkadaşım var ortam yaratır tanışır konuşurdum ama istemiyorum artık o eskiden di tekrar söylüyorum karşılık beklediğim için değil onu o olduğu için sevdim içimde yaşadım ve geçti işin ucu ona dokunmuyor
Yaşayıp geçtiyse eğer sırf bir ego tatmini için böyle bir soru sormaya gerek yok. Özgüvensiz bir kız olduğun belli ki bu seni karakter anlamında gerçekten ezik yapar. Gerçek bu.
Ya sorumdaki olay o değil ki? Yüzsüzlükten bahsediyorum burada onun için sormadım onun yerinde başkasıda olabilirdi demi? Özgüvensiz olsam o sınıfa başım dik giremezdim emin ol herkesle aram iyidir iletişim sorunum olmaz çekinmem kimseden rahat biriyim
Yine de bu mazoşist olduğun gerçeğini değiştirmiyor. 🤡
Bu içimde yaşadığım aşkın acısı bana zevk vermedi neyse sonu yok bu konunun ben pişman değilim hiç bir hissimden hepsi bir tecrübeydi iyide oldu
Umarım "İyi bir insan" ile karşılaşırsın da zamanla o sıkıcı bulduğunuz tiplerin aslında ne kadar kıymetli olduğunu anlayıp mazoşistliğini kişiliğine vurmayı bırakarak cinsellikte tutarsın. Ğ 🤡
Kimi sıkıcı bulmuşum ben? Ben duygusal acı çekmeyi sevmiyorum sevmiyicem yıpratıyor neyin zevki bu yeter ya
O zaman seni umursamayan insanların peşinden koşmayı bırak da seni umursayanlara şans verip "Seni arkadaş olarak görüyorum." kuru yalanını söyleme. 😏
Sanane benim kimi sevdiğimden ya? Ben onun için bi çaba mı sarf ettim kayda geçicek kadar? Sevdim hoşlandım bu benim suçum falan değil ve sevmediğim insanla neden çıkayım veya beni sevmeyen biri benle neden çıksın sebep ne? Bu işler karşılıklı olur bi taraf sevmiyorsa ya vazgeçersin ya da hislerin geçene kadar beklersin 2 yıl sevdim ben onu öyle hemen vazgeçilcek bişey olmuyor
Ne oldu? Mazoşistlik zoruna mı gitti? 🤡
Sana sadece aşk acısından zevk almadığımı söylemeye çalışıyorum bunu anlamaman ve artık yorulmam zoruma gitti
Ben de diyorum ki zevk alıyorsun. O istisna kızlardan değilsin ne yazık ki xd
Almıyorum diyorum sana neden anlamak istemiyorsun o kadar cok üzüldüm yıprandım ki allah düşmanımın başına vermesin öyle bi hissi
Yooo içten içe alınmıyor olsan devam etmezdin. Umursamazdın bile. Gerçekler içini yiyor şu an ve bu benim hoşuma gidiyor skfkdjf
Unutmayı çok kez denedim ama olmadı psikolojik tedavi ile biraz geçti hislerim ve zamanla sıfırlandı sana yemin ederim ki zevk almadım sadece yıprandım ve geçti
Yemin etme çarpılacaksın işte. 😂
Çarpılmam çünkü yalan değil artık onu sevmediğim için kendimle gurur duyuyorum er ya da geç kurtuldum o hislerden
Sevmiyor olsan şu an bu soru bile olmazdı xd
Soru onun için değil tekrar ediyorum sana , bu davranışı yaptığım kişi o değilde başkasıda olabilirdi ki onun üzerine çok kişi sevdiğim için önemsemiyorum lütfen kapayalım artık üzülüyorum
Bana laf sokmaya çalışırken hiç üzülmedim diyordun. Neden kendinle çelişiyorsun? Ya da neden bana karşı güçlü görünmeye çalışıyorsun? Seni küçümseyeceğimden korktuğumdan mı?
*korktuğundan mı
Emin ol kızım... Belki gerçekleri dalga geçercesine yüzüne vuruyor olabilirim. Ama insanlığımız ölmedi bizim. 😉
Üzüldüğüm ona olan hislerim değil benim üstüme gelmen artık gücüme gidiyor bu kadar alay etmen evet güclü görünmek zorundayım bu sana karşı değil herkese karşı böyle güclü olmayanı ezerler bu hayatta
Tek bilmediğin şey ne biliyor musun? Bunu yaparak bile sana hayat dersi verdim...
Ama allah canımı alsın ki onun bana verdiği acılar hiç bi zaman hoşuma gitmedi
Bana karşı güçlü olmak zorunda değilsin. Gerçekleri kabullenip insaniyete gelmen yeterdi. 😉
Sen sadece yeni kazandığım özgüvenimi düşürdün ve hala susmuyorsun ben bişey kazanmadım şu siteye ne zaman girsen ağlayarak çıkıyorum usandırıcı
Hayır güçlü olmak zorundayım olay sen. Ya da başkası değil burada gerçekleri senden iyi biliyorum
Ve kimsede beni küçümseyemez sessiz ezik bi insan değilim
Benden iyi bilemezsin işte... Ben aşk ilişkilerinde çok gördüm geçirdim...
Ezik değilsin zaten... İyi bile dayandın.
Ben sadece fazla mantığa dayalıydım. Üzülmen normal.
Ya sana zevk vermediğini söylüyorum keşke hiç yaşamasaydım keşke o gün hiç görmeseydim onu ama elimden bişey gelmiyor allah kahretsin ki gelmiyor
Ne istiyorsun o halde?
Çok ağır şeyler yaşadım bu ay sadece kafamı toparlamak hiç bir şeyi önemsemeden mutlu olmak istiyorum
Dertleşmek ister misin?
Dalga geçmeyeceğim. Söz.
Dalga geçip olmayan şeyleri üstelemiyeceksen olur
Lan cocuk telefonun şarjı bitti görmedim saniyede engellemissin bune
Kıymet bilseydin sen de Ğ
Hadi herkes kendi yoluna.
Aynen şarjım bittiği için kıymetin kaçti sende yoluna
Kıymetin kaçtığı falan yok
Sen tanışamayız dedin
O klasik dalga geçercesine lafı söyledin ben de sana gerekeni söyleyip engelledim
Ha çok istiyorsan engeli de kaldırabilirim. Madem yanlış anladım. Kusura bakma o halde.
Evet
😩😩
Amacın ne
Çok seviyodum
Ee sonra
Olmadı işte çocuk ilişki istemiyomuş
Pek mantıklı değil
Seviyodum aşıktım
Ama o değil
Tanımıyordu beni normaldir
Gözüne girseydin iyice
Karantinada olmasak olurdu