Merhaba arkadaşlar benim saç şu görseldeki gibiSaç rengim bu görseldeki kadar açık sarı ismimi bilmeyenler sarı sarılı diyor bana bazılarıda sınıfta arkamdan civciv kafalı ördek kafalı diyor saç rengim yüzünden benim babamın dedesi çok sarışınmış ona çektiğimi söylüyorlar ailede benden başka satışında yok sadece babamın dedesinin saçı sapsarıymış banada ona çekmişsin diyorlar ben liseye gidiyom ve hiç bir kıza çıkma teklifi etmedim utangacım beğendiğim bir kız varda onada teklif edemedim benbben teklifde edemem ama kızlar neden benden uzak duruyor diye düşünüyorum 2.01 boyum var sebebi belli Türkiye'de kızlar Sarışın erkekleri erkeksi görmüyor çocuksu bebeksi görüyor belli yani saçtan kaybediyorum burada beni avutmaya çalışmayın gerçekleri diyin neden saçı aşırı sarı olan erkeklerden bu kadar uzak duruyorlar bizim sevmeye sevilmeye hakkımız yokmu nedir bu esmer erkek sevginiz ya hiç sevgilim olmadı bu zamana kadar boyum var tipimde var ben sebebini saça bağlıyorum ve kimseye teklifde edemedim sizce saçı doğuştan aşırı Sarı olan erkekler niye yanlızdır ne yapmalıyım düşünceleriniz neler?
Saçım sarı olduğu için hiç sevgilim olmadı suç kimde?
ya saçmalama ben özellikle sarışınları beğeniyorum cidden. sen kendi içinde büyütmüşsün neden herkes bu kadar takılsın ki saçına. şu ana kadar hoşlandığım kişilerden biri esmerdi onun dışında hep sarı kumral. bence güzel bir özellik gözlerin de renkli mi
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sen istisnasın ama diğerleri senin gibi düşünmüyor mallesef
hayır yüzde 60 i esmer seviyorsa yüzde 40 i sarışın seviyor benim arkadaşlarımdan cevremden de var öyle. kendini böyle kısıtlaman hoş değil sen kendini sev ki başkaları da sevsin. sana zorbalık yapanlara da cevap ver
Bana zorbalık yapabilen yok arkamdan diyorlar civciv kafalı falan arkadaşım demişti arkandan böyle diyorlar diye bana yüzüme diyebilen yok yüzüme ismimi bilmeyenler sarı diyor sadece ben hiç bir kıza teklif edemedim zaten ben utangaç bir insanım hiç de teklif gelmedi ya ben birde bizim okuldaki kızları beğenmiyorum hepsi kezo falan ben genelde manken kızları begeniyom böyle Rus Fransız manken kızları Türkiye'dende instagramda beğendiğim kızlar varda okulda yok okulumda güzel kız yok ne yapayım hiç birinde teklif etmiyorum okulda güzel değiller çünkü banada teklif gelmiyor zaten ama okulumda Rus italyan Fransız Koreli manken kızlar olsa teklif ederdim
ay ne saçmaladın ya sarışın olduğun için değil böyle kibirli olduğun için yanaşmıyorlardır sana emin ol. yok italyan fransız kızıymış insan olsun önce acaba onlar sana bakacak mi hayallere bak
Napiyim sevgilim falan hiç olmadı okuldaki kızları da beğenmiyorum hiçbirine teklif etmem bana güzel gelmiyorlar hiç okuldaki kızlar hepsi kezo okulda güzel kız yok ben kendimden yaşça büyük kızları seviyorum genelde
yani saçtan kaybediyorum galba belli bende başka bir ülkeye giderim Avrupalı kızlar Sarışın erkek ve çocuklara değer veriyor orada herkes benim gibi sarışın zaten bende ekonomik özgürlüğümü elime alınca avrupya gidicem