Günaydın arkadaşlar dün akşam konuştuğum erkek bana banyoda çıplak fotoğrafını attı neden yaptı?

Çok iyi birisi aslında kac senedir tanıyorum dün akşam durup dururken bana banyoda cinsel organıyla fotoğraf attı ben neden bunu yaptığını anlayamadım normal nasılsın napıyosun konuşuyorduk duşa giricem dedi çırıl çıplak fotoğrafını attı şaşırdım ben sana değer veriyorum o yüzden yazıyorum ama bu yaptığın beni düşündürdü kafamı allak bullak etti dedim ben onu görmemişim yüzümü çektim sandım dedi bende inanmadım zaten sonra kafan allak bullaksa konusmaya gerek yok dedi ve kalbim kırıldı şoka uğradım ben sana naptım ki dedim kafan allak bullaksa konusmayalım dedim sadece dedim ben bi kızım dedim normal böyle söylemem dedim birazdan sinirim geçer zaten dedim sana kötü bir şey demedim ki dedim hemen silip atman zoruma gitti dedim. ben insanları kolay silerim dedi durdurmam hemen silerim dedi ve hem kendi suçlu hemde güçlü çok şaşırdım böyle yapmasına sizce bu kişi hakkında benim ne düşünmem lazım bana sen evlenilecek kişisin evlenirsem senle evlenirim demişti bana sonrada böyle bir hareket yaptı neden?
Günaydın arkadaşlar dün akşam konuştuğum erkek bana banyoda çıplak fotoğrafını attı neden yaptı?