acemi birliginde tuslu telefon serbest. genelde aksamlari daha musait olunuyor. en azindan bana oyle vakit ayriliyordu. acemilikten sonraki surecte de dokunmatik serbest
Acemide telefon serbest evet ama herzmn arayamıyo birde belirli Bi dk var sanırsam sornasında o kucuk telefonlar toplanıyor galıba cunku toplanmas yatarken yazar ki
Aynen benim sevgilim de öyleydi 3. Gunu bugun mesela dun öğlen aradı hemen 5 dk akşam da 2 dk yazdı birdaha konuşmadık bugunde amcasını kardeşlerini aramış öğlen akşam birini aradımı bilmiyorum acaba bana kızmış mıdır sence 😔
kizmasi icin aranizda bir sey gecti mi bilmedigim icin o konuda bisey soyleyemeyecegim. ama ailesini, arkadaslarini da aramak istiyorlar. mesela bazen ailesini bile aramak istemedigini soylemisti. asker psikolojisi cok farkli demisti. ben de mesela simdilerde hic darlamiyorum. baslarda guzel mesajlarla gununu guzellestirmeye calisirdim ama artik o yazmadiginda yazmiyorum. bir yaklasip bir uzaklasabiliyorlar. bence biz iletisimi minimumda tutup, o sekilde az biraz yaninda oldugumuzu hissettirerek
Ozmn burdan konuşalım sence öyle düşünüp bana kızarmı ama Bn nasıl arım yazım ki tedirgin oluyorum tamam sürekli her gun bnı arıyck diye bişi yok az zaman veriyorlar zaten ya da Bi fırsat bulunca arıyor bellki ama nblm akşam birini aradımı öğlen amcasını kardeşlerini aramış akşam arayabildimi birini bilmiyorm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Tuşlu telefonla sadece belli numaraları arayabilir. Eğer sim kartını sokabildiyse o da sorun olmaz.
Onu soktj ama gun içinde hep arayamıyor yazamıyor dimi oyle sürekli yasak mı
Yasak tabiki ustaya geçene kadar sabredin sonra zaten androidi bile sokabilir
Bn bana kızdığı için mi aramadı etmedi diye düşündüm
Cunku Bi öğle Bi akşam galıba dun öyle aramıştı ama bugun hiç ama öğlen amcasını kardeşlerini aramış belki zaman yetmedi bilmiyorum ya
Ohoo onu bilemeyiz belki fırsat olmadı belki sana kızdı belki telefonu çaldırdı belki belki belki…………
Kızarmı ki caldırsa öğlen nasıl arıyck ki kardeşlerini
Korona var diye aramıyorlar çantayı o yüzden sokulabiliyor
Hayır aramışlar küçük telefondan bahsediyorm gene arama yapmışlar
acemi birliginde tuslu telefon serbest. genelde aksamlari daha musait olunuyor. en azindan bana oyle vakit ayriliyordu. acemilikten sonraki surecte de dokunmatik serbest
Acemide telefon serbest evet ama herzmn arayamıyo birde belirli Bi dk var sanırsam sornasında o kucuk telefonlar toplanıyor galıba cunku toplanmas yatarken yazar ki
toplanmiyor. geceleri uyumadan once iyi geceler dileyip uyuyordu. yorgun oldugu icin direkt uyuyordu
Ama öyle bişi olsa bana iştimadan önce şimdi iştimaya giriyorum telefonu kapatıyorum dedi yanı serbest olsa yatarken yazar ki
cok vakitleri olmuyor. içtimadan sonra uyuyorlar
Ama telefon olsa da yazar ki ya nblm mesela cok telefon arama görüşme hakları oluyormu Bi öğlen Bi akşam galıba oda 5 dk sanırsam her yerde farklı mı
her yerde ayni olmuyordur tabii. arkadasini kolaçan ettirip ariyordu. oglen ikindi veya aksam
Aynen benim sevgilim de öyleydi 3. Gunu bugun mesela dun öğlen aradı hemen 5 dk akşam da 2 dk yazdı birdaha konuşmadık bugunde amcasını kardeşlerini aramış öğlen akşam birini aradımı bilmiyorum acaba bana kızmış mıdır sence 😔
kizmasi icin aranizda bir sey gecti mi bilmedigim icin o konuda bisey soyleyemeyecegim. ama ailesini, arkadaslarini da aramak istiyorlar. mesela bazen ailesini bile aramak istemedigini soylemisti. asker psikolojisi cok farkli demisti. ben de mesela simdilerde hic darlamiyorum. baslarda guzel mesajlarla gununu guzellestirmeye calisirdim ama artik o yazmadiginda yazmiyorum. bir yaklasip bir uzaklasabiliyorlar. bence biz iletisimi minimumda tutup, o sekilde az biraz yaninda oldugumuzu hissettirerek
Özelden yazarmısınz bana
atmaya calistim ama bu uyeye mesaj atamazsiniz uyarisi cikiyor
Takip etmen lazım bnce etmem lazım
Yazarmısın lütfen birinle konuşmaya ihtiyacım var
takip ettim ama yine de yazamiyorum. yardimci olmak istedik ben de size ama
Ozmn burdan konuşalım sence öyle düşünüp bana kızarmı ama Bn nasıl arım yazım ki tedirgin oluyorum tamam sürekli her gun bnı arıyck diye bişi yok az zaman veriyorlar zaten ya da Bi fırsat bulunca arıyor bellki ama nblm akşam birini aradımı öğlen amcasını kardeşlerini aramış akşam arayabildimi birini bilmiyorm
Manisada yaptı benimki serbestti baya herzaman arayabiliyodu yazıyodu ustaya geçince zor oldu araması yazması acemilikte çok iyiydi
Erzincanda benımki hava savunma dun sadece konuştuk bugunde hiç ama bugun öğlen kardeşlerini aramış ama akşam arayabildimi birini bilmiyorm
Acemilik sıkıntı ustada daha rahat olur
Acemide yanı kucuk telefon da olsa okdar izin vermiyorlar mı birde hava savunma da o
Tuşlu oluyo
Tuşlu zaten ama onlada belirli zamanlarda izin veriyorlar galıba
E kızım hepsini biliyorsun işte daha ne soruyorsun ki
Bilmiyorum işte böylemidir diye soruyorm Bn askaremi gittim askerliği bilim
Askerde g... günü kasimaya fırsatın yok
Telefonları topluyorlarmı küçük olanlaro
Ne ne
Ne anlamadım