Ailesiyle sorun yasadik kaynana beddua etti kayinpderde arayi bulmadi
Bize gelme bizde gelmeyz sana dedi.
Bi ay geçti Esim tutturmus bebegi aileme götrcem ddio
Ben hayir dedimadem. benim yerim yok bana kotu söz ve beddua ettiler istemiyoz dediler benim çocuğum da gtmcek dedim oda bana madam öyle bundan sora asla ailene bebeğimi gotrmicen SEM kendin tek gtcen dedi eğer goturrusen aksam eve donme dedi
Arkdaslar böyle es olur mu ya benim ailem ona gelme ialstmyoz seni Allah belani versin dwmedi ki bunu yapmasi doğru mu sizce
Ha siz olsaniz ne yapardnz?
Ayrifa annesi falan bekarken dayisinin karisini da yoktan sebebe gonferiyolar çocuğu elinden
Almislar cpciga annen seni briqkti evlendi demişler çocuk 20 yasunda ve nefret edip annesinden bunu mu yapmaya calsyolad acaba?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Üniversite Tercih
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Şu an sınırli birsey deme ne derse tamam de ama yapma ailesinin öyle yapmasını kaldıramıyor sadece yanında ol eşinin ama yaptıklarını da unutturma
Yani ne yapcagimi sasrdim
Benim ailem suçsuz bana dio onlara gidersen asla çocuğu gotremezsin ama benim ailem onu arayo sen gelme evimize bundan sora demedi ki kocam 34 yasinda ve ben ailesi isem neden bana boyle resmen ezdryo
Ezdirmiyor Şu an sinirli olduğu için öyle söylüyor diyorum ya suyuna git tamam göstermem de sanki hiç gostermiyecek misin 😊hep böyle mi gidecek yarın birgun onun ailesi de gelecek veya gideceksiniz sizinkini de evlilikte olur böyle şeyler sinirliyken söylenen sözler istemeden söylenir özür dilemesini bilmeli esin sakinleşince
Ama ailesi gelmip adim atmyo. Ha gelseker asla kotu davranmm yedirir içirir agirlarim.
Kocam onlardan yana. zaten evler beş dakika mesafede hergun onlarda ve dersini alip alip gelio
Yanlış yapıyor
Ne ypcm
Ya şimdi hemen birsey diyemem yani geniş çaplı konuşmak lazım bu konuyu direk sunu yap bunu yap dersem yanlış tepebilir seni de zor duruma sokmak istemiyorum evinde mutlu huzurlu olmani istiyorum yardımcı olmaya çalışırım bi takip veya mesaj at
Olgunlaşmamış konu ne olursa olsun arayı bulup ne gönül almayı nede senin yanında değil
Benim yanmda değil onların yaninda
Kusurlu olsan tam hatanı düzletirsin de hatasız yere sana karşı davranışları sahip çıkmıyorsa sevgisi yoksa eğer yuvasında sorumlu olduğunu göstermiyorsa kendisi bilir ki peki şense ailenle birlikte yaşa bende ailemle yaşıyorum böyle devam ederse ben sağ sen selamet diyeceksin yüz verip de her dediğine boyun eğmeyeceksin suçsuz yere seni dışlıyorsa aileni istemiyorsa
Zaten gule gule der
Yaşı da olgun ama galiba kültürü hayata bakış açısı farklı bi eşi de köle gibi görüyor sadece ailesini önemsiyor
Evet yaşi büyük sorun su ki çekip gistsem öğretmenim atanmadim aileme yük olmak istemem mesleğin diisnda başka hsoeu de yapmak istemiom ailem de üzülmesin ama kocam gtsem de üzülmz onun icn ana babasi kardeşleri önemli
Nereye kadar sevgisiz sahip çıkılmadan ona muhtaç gibi devam edeceksin her yolu kapalı eşimin ne istersen nasıl istersem öyle davranır yanımda olur diye düşünüyor ise sende buna muhtaç isen uzak dur mesafeli ol
Hklsn maalesef
Çaresiz değilsin annen baban ile konuşmalısın
Onların evladı olarak sahip çıkmaları gerekiyor seni ezdirmeye de mutsuz hüzünlü halde olmana da izin vermezler taviz verme eşine karşı ya düzelecek ya da kendi bilecek sahip çıkacak ise yuvasına eğer ki kimseye karşı mahcup bırakmayacak eşit olacak ailene ailesine de ya da yolu açık olsun hayatını genç yaşta ziyan etme derim
Şizofrenn misin eşinin ailesiyle neden o raddeye geldiğini duusn tabi haklı esin
Neden şizofrenik olsun
Ne bileym kurmussun kafanda bana aynısını yapacak diye çok büyük bir vebal kulaaktan dolma şeyler Allah sevmez boule şeyleri görmeden birşeye şahit olmadan kimseye iftira atmayın
Tamam hadi o olmasin insalalh kimsede istmes.
Peki sen olsan yollar misin kaynana sana beduda etse kayinoeder bize glme bizde gelmycz dese
Yollarım eşime iyi olmak için hem ne olacak torunları
Ama bebeğe sürekli dokunma yapma. etme dourolar çiz diyorlar
Nasıl yani anlamadım
Neden öyle yaptığının asıl sebebi ortada
Sebep