nefesi kesilene nefes oluyoruz oda düzgün nefes alınca ilk başta bizi bırakıyor sanırım verdiğimiz temiz hava bünyesine iyi bir etki bırakmıyor olsa gerek..
Genelde karşı cinse nefes olmak gerekiyor. Ama bazı insanlar karşı cinsin nefesi olmak yerine nefes kesici olmayı tercih ediyor. Bu durum bazı kişiler tarafından yanlış anlaşabilir. Nefes kesici olmak derken kimileri cinsellik anlayabilir. Ama aşkı bilen kişiler karşı taraf için hayat olmak anlamını taşıdığını gayet iyi bilirler. #gadası
Kimsenin nefesini kestiğimi düşünmüyorum. Kimseyi soluksuz da bırakmadım ya da nefes de olmadım. Sanırım biraz huzur, biraz güven ve bolca sakinlik kattım.
Yeri gelir nefes olurum, yeri gelen nefesini keserim. Yalnız nefesini aşktan heyecandan dolayı keserim.😄 Ben sevdiğime kalbimi vermişim gerisi bir şekilde gelir yahu. Tüm organlarımla onun olabilirim yani.😅
Mesele nefesi nasıl aldığın değil yeğen mesele nefesi nasıl verebildiğindir. 😄
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Partnerim ayakta dururken dudaklarım tam fa olması gereken yerde olur.. Sahip gibi hissettiririm, nefesi kesilir.. Dünyanın en şanslı kadını hissettiririm partnerimi..