Aşk İlişkileri İlk buluşmada evine davet eden kişinin teklifini kabul eder misiniz? _-Jane-_ Takip Et Xper 6 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor İlk buluşmada evine davet eden kişinin teklifini kabul eder misiniz? ben kabul etmem hiç güvenli gelmiyor bana. İlk buluşmada evine davet eden kişinin teklifini kabul eder misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
yorgunyalniz Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 32% +1 yıl Tanımadan gidelim de böbrekten mi olalım aman diyim. 1 0 Yorumla
CanerDiyeBiri Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Hayır. Yeterince tanımadan kimsenin evine gidilmez. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ne ara o kdr samimi oldukta evine cagriyo hayirdir. Kotu bir sey yapacagindan degil. Ne gerek var 1 0 Yorumla
NaneKokusu143 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 73% +1 yıl Kızsa ve güzelse giderim çirkinse kumpas olabilir aman aman :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Derdiniz bir daha görüşmemekse ve basit gözükmekse buyrun gidin. Ama mantığa uyan hiçbir tarafı yok. 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı. Ne kadar güvendiğime bağlı 1 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. İsterse 2500. görüş olsun. Eve gitmem ben 0 0 Yorumla
mmsaci Takip Et Guru Yaş: 53 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Neden olmasın? 0 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Biraz düşünülmeli 0 0 Yorumla
BarlassBeyy34 Takip Et Xper 4 Yaş: 43 +1 yıl ederim. sen? 0 1 Yorumla _-Jane-_ +1 yıl Soruyu okursan anlarsin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Tanımadan gidelim de böbrekten mi olalım aman diyim.
Hayır. Yeterince tanımadan kimsenin evine gidilmez.
Ne ara o kdr samimi oldukta evine cagriyo hayirdir. Kotu bir sey yapacagindan degil. Ne gerek var
Kızsa ve güzelse giderim çirkinse kumpas olabilir aman aman :D
Derdiniz bir daha görüşmemekse ve basit gözükmekse buyrun gidin. Ama mantığa uyan hiçbir tarafı yok.
Ne kadar güvendiğime bağlı
Organ mafyası olabilir
İsterse 2500. görüş olsun. Eve gitmem ben
Kabul etmem.
Neden olmasın?
Etmem
Biraz düşünülmeli
Yani sıkı giyin derim gidersen 🙂
ederim. sen?
Soruyu okursan anlarsin
Giderim