Flört beni bazı şeylere zorluyor?

Buluşup araba da oturuyoruz, sonra sarılcam vs diyor sarılıyor yanıma benim koltuğuma geliyor masum masum öpüyor neyse ilk zamanlar sinirlensem de zaafım vardı galiba çok keskin tepki veremedim. Sonra bu yavas yavaş dokunmaya başladı ondan sonra bir srtnmye başladı 2 defa oldu bir süre konuşmadım affettirdi kendini neyse şimdi de taktı dokun diye olmaz falan dedim istediğini yapmadım sonra yine bir akşam sarılmış tam opsrkn sevgilim olsan yapar mıydın dedi şok oldum adam beni hiç yerin koyuyormus meğer.
Köye gidip gelcekti bu 3 gün tatil de gitmeden bir göreyim mantığıyla buluştum, yine konu dokunmaya geldi çok istiyorum bir kez olsa hevesimi alcam daha istemicem normal konuşmamıza devam edicem dedi hevesini git başkasında al sevgilin bile değilim dedim bozuldu baya sen benimle bunun için mi konusmaya başladın dedim ne alakası var vs salladı o akşam benimle istediği şey için bulusmus meğer.
O gün bugündür konuşmuyoruz arabadan inerken sarilacaktı geri çektim kendimi hiç bişey demeden indim. Durum vs paylaşmıyor simdi her akşam yiyip içip gezen adam eve tikildi köyede gitmemiş şok oldum.

Numarasını sileyim mi yoksa bekleyeyim mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Evet arkadaşlar güncelleme geldi bizim olaya 😑 10 gün oluyordu konuşmayalı haftasonu wp de baktım durumuna tarih atmış 19.05 kalp falan vardı sonra instaya kilit koymuş sevgilisi de tam bir tiktok ergeni hayırlısı olsun demek ikimizi bir arada idare etmeye çalışmış ya da onunla kötüydü arası bir arayışa girdi benden istediğini bulamayınca eskiye döndü
Flört beni bazı şeylere zorluyor?