Sevgilim üniversite okumak için şehir dışına gitti şimdi çevremdeki erkeklerin bana karşı tavırları değişti ne yapmam lazım?

Sevgilimle 3 yıla yakındır çıkıyorduk ben ondan 2 yaş küçüğüm o üniversite okumak için şehir dışına gitti ve o gittiğinden beri kendimi biraz farklı hissediyorum normalde asla gözü dışarıda olan bir kız değilimdir ama son zamanlarda yolda gördüğüm erkekler veya erkek arkadaşlarım dikkatimi çekmeye başladı erkek arkadaşlarımla sevgilimle yaptığımız aktiviteleri yapmaya başladık ve onların da bana karşı tavırları değişti temas etmeye çalışıyorlar gibi onları uyarıyorum ama yinede devam ediyorlar hepsi sevgilim olduğunu çok iyi biliyordu ama sanki onun gitmesi onlar için iyi olmuş gibi davranıyorlar benimle habire aşkımlı konuşuyorlar ve bu durum beni üzmeye ve rahatsız etmeye başladı çünkü sevgilim bana çok sadık birisidir ve ben bu durumlardan dolayı ona sadık değilmişim gibi hissediyorum sizce yaptığım hareketler aldatma sayılır mı? ne yapmam lazım erkek arkadaşlarım adına ya da kendi adıma?
Sevgilim üniversite okumak için şehir dışına gitti şimdi çevremdeki erkeklerin bana karşı tavırları değişti ne yapmam lazım?