Telefonda bıkıp usanmadan birşeyler satmaya çalışan kadınlara " bu konuyu belki romantik bir akşam yemeğinde konuşabiliriz" dediğimde ortadan kaybolup bir daha da aramıyorlar.. 😅
Bu yöntemi keşfedeli rahatsız eden bu aramalar konusunda çok rahatladım.. 😈🎼🎶🎵🎶
Peki birisi size bu teklifi yapsa taciz olarak mı algilarsiniz, nasıl tepki verirsiniz?
Romantik bir akşam yemeği teklifi taciz mi sayılır?
İyi taktikmiş, sevdim. Yapışkan satıcıları uzak tutar, kullanırım ben bunu 😀 Birine telefonda bir şey satmaya çalışmayacağım için, başıma geleceğini sanmıyorum. Erkeklere de uygulayın, işe yarar 🤣
Taciz olarak düşünülmemeli bu durum. Daha önceden başıma gelmişti beni hiç tanımadan yemek daveti eden kişiye şunu demiştim. Nasıl bir tecrübesizliktir bu tanımadığınız birini davet etme cüretini nerden alıyorsunuz? Ya o yemek sizin böbreklerinize maal olursa ya da karşınıza transeksüel biri çıksa veya daha kötüsü. Hayaller nedir gerçekler nedir bilinemez. 😀
Sen erkeksin bak ise yaramış. Lütfen biz kadınlar içinde taciz savar bir diyalog bulur musun? Bu konuyu ROMANTİK bir akşam yemeğinde konuşalım derken oradaki romantik kelimesi ile karşındakine resmen yürümüş oluyorsun. Haliyle kadınlar bundan rahatsız olur, tabii karşısındaki beye ilgisi varsa rahatsız olmaz teklifi kabul eder..
Romantik olmadığım için taciz saymam. Nasılsın hacı diye yemeğe başlarım koyu muhabbete dala dala yemeğimi yer, romantizminin içine eder güle oynaya yemekten kalkarım. Geriye benden hafif bir esinti kalır. Kalbimi elde etmek zordur ama lak lak edebiliriz🙃