Gülün kokusunu ciğerlerine kadar çekerler ama söz konusu dikenleri olunca geri adım atarlar.
Geri adım atıyorsan sevmek değil "hevestir."
Şimdi gül sevmiyorum dikeni var diye zaten 😂 ama yine de bunu mecazlamam gerektiğini biliyorum.
Birini seviyorsam zaten artık bana geçmiş olsun.
Gözüm kapalı kalmıştır artık. Ondaki kusur bana gül tomurcuğu gibi gelir. Diken gelemez ki. Herşeyiyle seversin onu. Ellerin kanasa da sıkı sıkı tutarsın.
Sevdiysem birini tüm kusurları, bana onu sevmek için birer sebep gibi görünür. Ne kadar eksiği, fazlası olursa olsun ondan vazgeçmem için bir sebep olamaz. Hem hangi insan kusursuz, dikensiz? Peygamberlerimizin bile hataları olmuş çünkü onlar da insan. Hatasız kul olmaz. Sadece kesinlikle göz ardı etmediğim ve sessiz kalmadığım bir durum var. O da şöyle: kusurlarını görmezden geldiğim kişilerin kendini kusursuz sanması ve saçma bir şekilde saldırıya geçmesi
Dikeni batana evet ama dikenini bile bile batıranına değil.
Sonsuza dek
Çok teşekkürler
Cevap
16Cevap
Diken mi? gül mü? Sen bülbüle gelYandım ben yandım ah yokmuş devamıAteş mi? kül mü? Deniz mi? çöl mü? Yanan bir bensem sensin meramımhttps://youtu. be/W3HZ5RS8qfcAklıma bu şarkıyı götürdü şarkınız ne güzel açıklanmış değil mi?☺️
Katlanamasaydım eğer asla o gülü avuçlamazdım efendim asla..
Sevdiğim gülün toprağına bile kıyamam, dikeni neki.
Bundan sonra katlanmam, benim canımı yakan birini hayatımda tutacak değilim yolu açık olsun.
Ben kahve seviyorum. Her kahve için bir ömür adarım.
Ama o gul sana dikenini surekli batiriyorsa bir sure sonra gulu de gozun gormez oluyor
Eğer seviyorsam ve sevigimi gerçekten hak ediyorsa, tabiki katlanirdim hersekilde
Gülü dikenine rağmen seversin dikenini kırmak güle zarar verir
Dünyaya katlanmaya gelmedik.
Değmezlere de değmez katlanmak zaten.
Dikenin derinligine baglidir.
her gulun dıkenı varıdr.
Dikenlerini de seviyorum.
tabiki ben bogurtlen icin dikenlige dusmusum
Gul dikensiz hayat cefasiz sevgi sabirsiz olmaz
Yapay diken sevmiyorum
hak ediyorsa katlanırım
Dikenine bağlı
Evet