Aldatılmam ve intihar planı yapıyor olmam?

Biraz uzun olacak sanırım. Muhtemel intihar sebebimi anlatayım. 4 yıl önce bi kızla tanıştım. İlk buluşmada "ben tecavüze uğradım, tecavüzcüm ikiz kardeşimi öldürdü. Kollarımda öldü. Hamile kaldım kendim düşürdüm, kanser oldum kemoterapi gördüm. Babam beni sürekli dövüyor" diye anlattı. Bu kızı çok Üzmüşler dedim yanında oldum. Ve zamanla sevgili olduk yüzük yaktık 4 yıl içinde. Her gün başka bi sorun yaşstıyordu bana. Doğum gününü kutluyordum kardeşim öldü diye kavga ediyordu, kadınlar gününü kutluyordum tecavüze uğradım diyordu. Evde sorunlar yaşayıp Metronun altına atlatacak seviyeye geliyordum, ben neler yaşadım seninki de dert mi diyordu. Sonra annesiyle oturdum konuştum. Cemreye hiç kardeş doğurmamış, hiç tecavüze ugramamış, anlattığı hiçbir şey doğru değilmiş. Söylediği ismi bile yalanmış. Ardından yedim bunu sindirdim, Sonra en yakın arkadaşı aradı beni, onun sevgilisi ile eski sevgilisi ile yatmış. 2 sevgilisiyle de yani. Bana kuzenim dediği kişiyle, abim dediği kişiyle, benim en yakın arkadaşımla yatmış. Üzerinden geçmeyen kalmamış. Bir arkadaşım bizde kalmıştı evden kovulup, sen beni aldattın diyr ömrümden ömür yemişti yapmadığım halde, 4 yıllık iliskimize rağmen 10 kişiyle yatmış beni aldatmakla suçlayan kız. Kyk bursu ile 1 kedi 1 kendimi geçi diren ben 4 yılda sırf mutlu olsun siye 40 bine yakın Harcama yapmıştım. Elindeki kulaklı sevdiği gruba özel üretilmişti, Türkiye'de sayılı kişide vardı. Ben hediyeleri verince yüzüme gülüp bana sarılıp ben gidince arkadaşlarına "canım nasıl sikiiyorum, o da sevdiğimi zannediyor" diyormuş. Bunları atlatamıyorum, kaldıramıyorum. Psikoloğum da bir kadın, ona bile ağır geldi😔
Aldatılmam ve intihar planı yapıyor olmam?