Okula yeni gelen hocaya aşık oldum napıcam?

Geçen sene onlineda 2. dönem okula yeni gelip ben reşit değilken dersimize girmeye başlamıştı. Konu anlatımı iyiydi sesi diksiyonu falan sevmiştim ama hoca olarak bu sene okula gelince ise bambaşka bir hal aldı durum. Hep güler yüzlü anlayışlı biri dersimize de girmiyo bu yıl ne öğrencileri tanıyo ne öğretmenleri yalnız takılıyo. Dersine girdiği sınıftaki öğrencileri bile tanımıyo hatta sınıfları karıştırıyo ben götürüyorum dersi olan sınıfa beni öğrendi yani bi şekilde ben yanına çok gidince djjdkdjdkjf muhabbet ede ede bizimle aynı kata çıktı dün sonra bana flörtöz bi şekilde bak sen benim kafamı karıştırıyosun senin yüzünden yanlış sınıfa geldim dedi ama dalga geçer gibi yaptı bunu bende dikkatinizi dağıttığım için özür dilerimmm yaptım önemli değiiiill dedi uzatarak derse gitti bizim de o dersimiz boşmuş kız arkadaşım sevdiği çocuğu görmek için çocuğun dersinde olan hocaya çay götürecekti bende dedim aaa x hocanın sesi geliyo kapı açık sanırım kız da 2 tane aldı çayı git sende ona götür diye. Ben sınıf kapısına kadar gittim ama öğrenciler bana bakıyo hoca görmedi hala çocuklar da büyük olduğu için her şeyin farkında bence 10. sınıf öğrencileri... Neyse tam vermekten vazgeçtim hoca gördü bana bakıyo sonra tüm öğrenciler bi anda bana bakmaya başladı utandım sınıftan içeri de girmedim gözlerimle elimle falan hareket yapıp fısıldadım çay getirdim diye baya yavşadım sanırım anlamıştır adam utandı baya öğrenciler yanlış anlar diye korkusuna mı bilmiyorum almadı çayı ama gülümsedi de kızgın değildi yani neden almadı sizce😅
Okula yeni gelen hocaya aşık oldum napıcam?