Bilmem. Aşık olupta oldum diyebilenede hayranım. Nedir yani göstergesi. Ha evet belki onlarca kadınla oldum ama sanmıyorum aşık olmuşumdur öyle kalbimde larva yapmış kelebekler fışkırmadı hiç. Dizlerimin bağı çözülüp kapaklanmadım. Anlatılan o ya gözbebeklerimde kalp işareti olup kıcımda cupid in okunu hissettiğim olmadı.
Hayal dünyamda yarattığım karakteri, tanıdığım ilk güzel karıya yakıştırarak aşık olmak yerine, gerçek anlamda karakterini tanıyarak aşık olma mottom olduğundan, ortalama süresi bu 🥶
benim sevgilimin bi kaç kafta sürmüştü başta sahte ilgi modundaydı zaman geçtikçe daha çok ilgilenmeye başladı bende o sıralar sadece ondan hoşlanıyordum o yazmadıkça yazmıyordum
Niye? İlk görüşte Aşık olmak filmlerde ve dizilerde olur. Gerçek hayatta ilk görüşte aşk olmaz. İlk görüşte Aşık oldum diyorsan sadece o anlık cinsel abazalık boşluğuna denk gelmiştir
Ben bir kıza aşık oldum. İlk gördüğümde zerre dikkatimi çekmedi bile. Varlığını bile fark etmiyordum ama zamanla onu tanıdıkça ona sular seller gibi aşık oldum ve bu süre 2 yıl sürdü. Bir insanı 2 günde veya 2 ayda tanıyamazsın