Yüzükler takılmadan 2 dakika önce sevgilinizin telefonunda başka biriyle olan aşk dolu mesajları görüyorsun.. Aile bireyleri salonda yüzükleri takmak için sizi bekliyorlar. Bu durum da ne yapardın?
Yüzükler takılmadan iki dakika önce aldatıldığını öğrensen tepkin ne olurdu?
İnanılmaz bir durum. O zaman neden diye sorarım. Herkese geldikleri için teşekkür ederim ve az önce beni aldattığını öğrendiğimi, o yüzden vazgeçtiğimi söylerim.
Aileme nişanın olmayacağını söyler ve iptal ederdim aldatmanın bahanesi olmaz fakat yanlış anlaşılma olsun istemediğim için ona da konuşma fırsatı verirdim.
Yüzüklerin takılmasına iki dakika kala böyle bir şeyi öğrenmiş isem, o yüzük parmağıma asla takılamaz. Hiç kimse umrumda olmaz. Onu sakın bir yere çeker gördüklerimi anlatır, bir açıklama dahi istemediğimi bu işin olmayacağını söylerim. Sonra davetlilerin karşına çıkıp birbirimize uygun olmadığımızı buraya kadar onları yorduğumuz için kusura bakmamalarini söylerim.
O yüzükler takılırdı onu rezil etmezdim son dakikada olay çıkarmazdım onu dinlemeden. Herkes dağıldıktan sonra yalnız kaldığımız bir zamanda konuşurdum çok net olurdum gerçekse söylemek zorunda kalırdı eğer açıklaması varsa yanlış anlaşılmaysa düzeltirdi eğer gerçekse yüzüğü atardım yanlış anlaşılmaysa açıklaması varsa bir süre düşünme süresi verirdim kendime yanlış anlaşılma olsa bile niye öyle bir konuşma geçecek kadar samimileşmiş birbirimize uygun muyuz bu adam aslında doğru kişi mi diye düşünürdüm ona göre bir karar verirdim
Yine de son dakikada ani karar değişikliği yapmazdım onunla konuşmadan dinlemeden hareket etmezdim zaten bariz bir şeyse yalan söyleyemez söylese bile arkasını getiremez her türlü nişan atılabilir ama olay çıkarsam sonra gerçekten düzgün bir açıklaması olsa sıkıntı olur
Nişana, düğün, doğuma kısacası neye 2 dakika kala veya sonra böyle bir şeyi öğrenirsem, sorgusuz sualsiz bitiririm. Zamanın, mekanın pek önemi yok yani. Ama olaylar nasıl gelişir onu kestiremem
Aklımdan daha zalim planlar geçti ama kısaca orayı terk eder aileme de vazgeçtiğimi söylerdim. Aldatmıycak. Sadakat çok zor bir şey değil. Karaktersizliğin lüzumu yok.
@Atlas_du Orada olayı ben bitirdiğime göre sorunun kimde olduğu anlaşılır ayrıca hiçte umrumda olmaz öyle bir durumda, kim ne demiş ne düşünmüş, hayat benim.
En İyi Görüş