Yatağa girence bunu anlarsınız. Ayrıca sevgilinize bu konu altında güvenmiyorsanız sevgili olmanıza da gerek yoktur diye düşünüyorum. Sevgisinden emin olduğunuz kişinin masumiyetine de inanmanız gerekir. Ayrıca yatakta sevişme olunca tek taraflı istek sonucu olmuyor. Aynı yatakta kadın da sevişmek istiyor ki bu iş görülüyor. Zorla yapacak bir karakterde insanla da sevgili olmasınlar.
Seninle uyumak istiyorum biraz sevgili sadece uyumak ile kalmaz sadece onun güvenini kazanmak için yapar Halbuki hiç öyle bir şey yok zaten gerçekten seven birisi bunu söylemeye bile utanır yanlış anlar mı diye korkar Çünkü bu cümle niyeti iyi bile olsa yanlış anlaşılmaya müsait
Samimidir olabilir o göğüse yatıp uyumanın verdiği huzur hiç bir şey de yok
Öncesinde Film izlemekte varsa double shot yapiodur 😀
Rica ederim 😅✌️
Cevap
27Cevap
Samimi de olabilir olmayabilir de
insan sevdiği kişiye güvenemeyecekse o ilişki hiç başlamadan bitsin bence sarılmak gayet de normal bir şey ve bunu diyen insan karaktersiz değilse samimiyetin en üst seviyesindedir 3 senelik ilişkimiz var sarılıp uyuruz birbirimize güvenimiz tam bu kişilerle ilgili bir şey bence genel değil
Söyleme tarzına göre degişir sadece uyumak istiyorum kelimesini nasıl söyledigi önemli cinselik icin mi öyle dedi yoksa gelcekten sana sarılıp huzur bulabilecegini düşündügü icinmi öyle söyledi bunu anca sen bilebilirsin cinselik icin dediyse samimi degil
Diger türlü ise samimi
Yaa Sevdiğim Benim Olsa Var ya Oda Beni sevse Seninle uyumak İstiyorum dese Ya 💖 Kalbim atar Ona sarılıp öperim uyururuz sarılıp Tabi Cinsellige çekmeyin Ben sevdiğim kıza öyle Pisliklik düşünmem asla Evlenmeden sevdiğim ile Cinsellik olmaz
Ben rahat durmam ki uyumak ne denek çatır çatır*******varken😂
Aynı yatağa girecek sarılıp uyuyacak kadar samimiyet vermişsem buna inanmam mümkün olmaz ama yine de mümkün. Yaramazlık sonrası keyifli olurdu👒
Ayak yapıyor jsjjs her şey uyumak için uzanana kadar
👏
%99 değildir. Kafa rahat değilse uyuyamazsın. :D Kadınların seksten uzak olması büyük sorun. Bir çoğu vücudunu keşfetmiyor bile.
Belki de samimidir belki de sirtlandir. Onu anlarsin zaten tavrından. Ama bazen aşk kör edebilir gözleri, anlamayabilirsin de..
Kişiye bağlı. Belki sadece onun kokusunu alarak uyumak istiyordur belki de sadece ikna etmeye çalışıyordur.
Sadece uyumak isteyebilir ama sadece uyunulur mu? Bilemiyorum.
O yüzden çokta samimi gelmezdi.
Aradaki durumlara bağlı o biraz samimi olma imkanı yüksek
Cidden bir yatakta sarılarak sadece uyuyan var mı ya. :D
Seninle uyumak istiyorum Bana pek masum bir cümle gelmiyor
samimiyetine Zor iş.. ne kadar da tanısan insanları tanımak. mesele
yani ben istemiyorsam tecavüz edecek hali yok sevgilim sonuçta güvendiğim biri demek ki uyurum
Selamlar, evet samimi olabilir bence. Çünkü yeri geliyor bence sadece uyumak istiyorum.
Yalan söylüyordur bence. Yalan söylemesin ya hiç gerek yok uyumamak en iyisi. Hdhf
Bir kadın ile erkek sadece uyumaz illaki duygular çeker bir birini
Aynı yatakta olunca Öyle sadece sarılıp uyulmuyor.😅
Tabii ki erkekten geliyorsa bu teklif, katiyen yalandır.
Peşin hükümlü olmamak gerekiyor. Samimi olabilir ama ateşle barutu yanyana getirme çabası da olabilir
Samimi olabilir ama taki yatağa girene kadar jhgjk
tabi devamında da gözlerimi açtığımda ilk seni görmek istiyorum cümlesi geliyor :)
Numara bunlar hep yemezlerr
Arizona kertenkelesi dişisine yaklaşmaya çalışırken
Dünyanın en samimi ssvgilisidr kesınlıkle kaçırma derim
Söyleyiş tarzından ve huyundan az çok çıkarılır aslında, direk inanmamak lazım ama..
Samimidir çok masumane olsada belki içinden sarılmak gelmiştir. Garipsenecek bir durum yok.
Değildir hatta en büyük klişelerden ikincisi. Birincisi de ben seninle ciddi düşünüyorum
Rahat durur , eline ayağına sahip çıkarsa samimi gelir.
Yalancının kralı hatta ağa babasıdır Hahaaa 😂
Aşıksa evet değilse hayır
Ben öyle istiyorum ve çok çok çokkk samimiyim.
Şahsen ben uyumak isterim uyumayıda masum bulurum ama herkes benim gbi değil biri yazmış avına sinsice yaklaşan bi çakal katılıyorum
Ateşle barut yan yana durmaz
Bence evet kişiyi göre değişiyor
Olabilir de olmayabilir de
Sevgilim olucak kadar guvendiysem.. samimidir.
Eğer seviyorsa ve bunu içten diyorsa samimi dır.
Sevgisi gerçekse samimidir.
Sevgilim benim eşim mi benimle uyusun?
Numara başka da bir şey değil
hayır hiç inandırıcı degil samimi bulmuyorum
Olabilir. Kişiye bağlı
Samimîyetsiz gelir..
Bence cok azı samimidir gerisinin derdi malum
Hiç masum değildir...
Direk saplar hiç acımaz
Şu ana kadar yatağımdan sağlam çıkabilen olmadı
Ben böyleyim şefkat istiyorum çünkü
Dur Ön yargı yok ön yargı yok hemen 😂