Duygusal birine dönüştüm. Bırakamıyorum?

Arkadaşlar ben duygusal olmayan ve gamsız biriydim kimseyi takmazdım. Bir gün beni 5 6 ay bekleyen ve mesajina geri dönmediğim bir kisinin lafı çok dokundu. O kisiye o an aşık oldum. Neden aşık oldum? Çünkü 5 6 ay beni beklemiş benim gibi birine değer vermiş. Benden hoşlandığını düşündüm. Ve bu bekleme hareketi ilk değildi zaten. Defalarca beklettim bu kişiyi gamsız olduğum için. Ona o an aşık oldum ve kötü haber. Bana aşık olmadığını söyledi. Ama 2 yıldır flörtüz. Ve bana bir gelişme göstermiyor. Olduğumuz yerdeyiz ilerleme yok ilişkide. Ama cepte tutulduğumu hissediyorum berbat bir şey 🥺😩😓 İlk gün nasılsak şu an öyleyiz. Arada seni seviyorum diyor ama sonra ağlatıyor. 1 gün mutluysak 10 gün mutsuzum. Kimsenin lafı dokunmaz ama o kisi beni tek lafiyla ağlatıp hayattan biktirabilir. Doğum günümde bile ağlattı. Sonra seni seviyorum dedi. Saçmalık. Kötü bir takıntı haline geldi bende. Ne kadar istesem bırakamıyorum. Ama dün kafama dank etti artık. Bağ kesme meditasyonları yapmaya başladım. Çok toxic bir insanmış meğersem. Umarım kurtulucam bu bağlılıktan. Sizce nasıl kurtulabilirim. Başka ne önerirsiniz?
Duygusal birine dönüştüm. Bırakamıyorum?