Çarşaflı bir eşim olsun istiyorum ama elde edememek acı veriyor ne yapmam gerekiyor?

Böyle çarşaflı ve peçeli bir hanımım olsun istiyorum sadece Allah ve Resulünün rızası için yaşayan böyle bıcır bıcır konuşkan hanım hanımcık edepli genç ve cemali güzel bir eşim olmalı, Peçesini sadece benim için açsın yüzünü dahi sadece ben göreyim, Makyaj yapmasın hiç bir yabancı erkekle konuşmasın sadece eviyle ve yuvasıyla ilgilensin birlikte teheccüd namazına kalkalım evimizin içi buram buram Kuran koksun, Allah ve Resulünün rızasına uygun, ümmeti Muhammed'e uygun bir aile olalım, Evimizde İslam şeriatı hakim olsun, İlmimizi arttıralım birlikte ilmi eserleri okuyalım diğer insanlara da bilhassa gençlere ulaşalım, tebliğ edelim, karım genç kızlara evde ders versin, bende erkeklere, şeytanı çıldırtalım sinirinden, O kadar çok istiyorum ki hatta bazen Allah'ım böyle bir eş bana cennette nasip olacalsa sevabım günahımdan fazlaysa canımı en erken zamanda al da hayalini kurduğum zevceme kavuşayım diyorum, o kadar çok istiyorum ki böyle birisini, Suriyeli Afgan ya da Arap olması da önemli değil, dil ve kültür olarak anlaştıktan sonra, ve ben onu o kadar seveyim ki ölüm bizi ayırana kadar beraber olalım bu fani dünyada öyle içimi dökmek istedim, keşke bir gece uyuduğumda rüyamda onu görsem, Böyle hayallerimi süsleyen ehli sünnet, Ehli iman takvalı eşim olsa, Aynı zamanda benden takvalı olsun, benim adı konmamış mürşidim olsa hem beni İrşad etse hem bu asrın fitnelerinden korusa herşeyde ona sığınsam birlikte rabbimin huzuruna varsak, herşeyden çok istiyorum 😍😍
Çarşaflı bir eşim olsun istiyorum ama elde edememek acı veriyor ne yapmam gerekiyor?