22 yaşındayım. Sevgilim 38 yaşında onu çok seviyorum ama bana yaptıkları zoruma gidiyor ne yapmam lazım?

Onu çok seviyorum her dediğimi yapıyor benimle ilgileniyordu baya. En son başbaşa kaldığımız bir zamanda ilskye girdik bunun üstünden 4 5 kere daha girdik. En sonuncusunda istemediğimi söyledim. Kaldıttır sonra istemiyorum de olmaz öyle şey dedi ve zorla yapmaya başladı ağzımı kapattı. Ağlamaya başladıktan sonra yarıda bıraktı. Seni hiçbir zaman anlayamadım kaç keredir yapıyoz bunda ne oldu dedi. Bende her şey bu mu dedim evet benim için şu an bu dedi sinirli bi şekilde. sen beni hiç sevmemişsin her şey yalanmış dedim ağladım çok direkt eve gittim. arkamdan geldi aradı falan açmadım. İşe giderken kapıda beklemiş beni. sen beni isteme ben buraya çadır kurarım yeterki seni göreyim dedi. Sen beni cocuk mu sanıyosun falan dedim defol senin amacın saddce s... miş dedim. Hayır değil falan dedi ama inanmıyorum artık... peşimi bırakmıyor rahatsızlık verir gibi değil ama resmen manyak oldu adam. Bırakmıyor peşimi seviyorum diyor. Bende soğumak istiyorum ama o gelince soğuyamıyorum
22 yaşındayım. Sevgilim 38 yaşında onu çok seviyorum ama bana yaptıkları zoruma gidiyor ne yapmam lazım?