Merhaba. Birlikte olunan kişi öncelikle kendi olabilmeli. Tanışma esnasında bir bakarsın filozof, sanatsever ve entelektüel bir insandır. İlerledikçe görürsün olaysız bir insan olduğunu. Dolayısıyla insanın kendisi olması kesinlikle ilk özelliği olmalı "o" insanın. Yalandan geçilmez surlarla dolu insanların olduğu devirde açık sözlü insanlara da hasret kalıyor bu bende. Beğenmediği bir şey olduğu zaman, kendi fikrini belirte bilecek bir partner ciddi anlamda aranıyor ilanı gibidir şahsım adına. Yani acık sözlü olmak da diğer bir kriterdir bende. Ruhlar dünyasında da yaşamıyoruz açıkçası. Realistik düşünürsek herkes kendi gibi olana ve göz zevkine göre bir partnere çekim duyar. Dolayısı ile kendine dikkat eden, mümkünse fit görünüşlü biri her zaman bir sıfır öndedir herkesin gözünde. Efendim kıssadan hisse, 1) Kendisi olmalı, (Kültürlü ise öyle, değilse ona göre davranan, başka biri olmaya çabalamayan) 2) Açık sözlü, (Neredeyse her konuda) 3) Kendi bedenini seven ve ilgi gösteren birisi jüriden tam puan alır fikrimce. Okuduğunuz için teşekkür ederim. Işıkla kal...
Aslında farklılıklar güzeldir ama bu soru için 3 adet sıralayım. 1. Dizi/Film izlemeyi seven birisi olsun. Marvel fanı olsun. 2. Sosyal medya bağımlısı olmasın ya da telefon bağımlısı 3. Benim ile beraber oyun oynasımasını isterim. Hem spor aktivitelerindr hem mobil oyunlarda. Benim için bunlar olmazım mıdır? - Hayır Benim için Saf sevgi önemli. Nokta
Oda beni sevmeli benim onu sevdiğim kadar sevemez çok zor yani ben bile aslında onu bu kadar sevmek istemiyorum ama önüne geçemiyorum maalesef benim onu sevdiğimin %5’i kadar sevse dünyanın en zengin insanı olurum ilk özellik bu
Oda çocukları ve hayvanları çok sevmeli çünkü ben gerçekten bebek hastasıyım ve hayvanlara çok düşkünüm hayvanlara çok düşkün olduğum için seviyorum zaten onu oda sevmeli hayvanları ve bebekleri😂
Sonraki madde kötü günde pes etmemeli yani bazen ben ona bir şeylerden dolayı ters davranabilirim çünkü moralim bozuktur alttan almayı bilmesi lazım ben onun her şeyini bu zamana kadar alttan aldım oda yani keşke benimkine alsa ama maalesef almıyor