Çocukluğumdan beri arkadaşlarım karşı cins olmuştur.(flört değil) Hiç kız çocukları ve bebeklerle oynamadım. Erkeklerle misket ve top oynadım. Erkeklerle anlaşmak daha kolay bence.
Sorum sana; arkadaşları karşı cins olan biri senin sevgilin olabilir mi?
Arkadaşları karşı cins olan biri, senin sevgilin olabilir mi?
Bana kalırsa karşı cins ile belirli bir samimiyetin üzerinde yakınlığı varsa benim için kabul edilebilir bir durum olmaktan çıkar.. Benim karşı cins arkadaşım olması sorun olmaz mı hayatımdaki insan için.. Bana göre kıskanılmaması da ayrıca sorundur.. Keyifli akşamlar..
Benim liseden beri görüştüğüm ve hala bağımın kopmadığı bir erkek arkadaşım var. Benim için o kadar değerli ki. Memleketime her gittiğimde kuzenime uğradığım zaman eşide mutlaka gelir. Sanki arkadaşım o gibi yakınlık gösterir. Bu yüzden seviyeli bir şekilde olduktan sonra olması gayet normal.
Yani garip bir durum benim açımdan. Benimde hayatımda erkek arkadaşlarım var. Ama özellikle kendi cinsimden daha bolca var. Yoğunluk halinde sürekli karşı cins arkadaş olayı beni kasar kasmaz desem yalan söylerim. Doğruları yazmam gerek 😊 Bir iki kız tamam da hınca hınç kız be istemezdim.
Ben cinsiyet ayrımı yapmadan direkt olarak insanlara güvenmiyorum. Kendim hiç bir şekilde kadın ve erkek arkadaş yok denecek kadar az tutarım. Yani insana güvenim yok. Az insan yeterli. Kendimi bir erkekle ve kadınla sırnaşık, laubali bir arkadaşlıkta tasavvur dahi edemem. Çok az kadın candostlarım olabilir. Erkekse saygılı bir diyalog belki. Çünkü en yakın ve samimi dostluğumu sadece eşimle yaşamak isterim. Eşim olacak adam da benimle denk çizgide ilerlese kalbim daha az kırılır. Ha, çok aşık olmuşsam o arkadaşlara bile aldırmayabilirim, şimdiden onu da belirteyim...🦄🍀🍏❤️
Olamaz. Yanlış olduğundan değil ama. Ben kıskanç biriyimdir. Her arkadaşlarıyla buluştuğunda o arkadaşlarının kadın olduğunu biliyor olmam bana rahatsızlık verecektir. İstiyorum ki hayatındaki kadın sayısı sınırlı olsun. 1-2 tane karşı cins çocukluk arkadaşı olabilir tabi ama daha fazlası beni huzursuz eder.
Olur ama fazla samimiyet sevmiyorum. Benimde var erkek arkadaslarim yedigimiz ictigimiz ayri gitmeyen ama öpemezler beni, sarilamazlar mesafeliyiz ne olursa olsun onlar erkek ben kadinim o yuzden hepimiz yerimizi biliriz. Erkek arkadasiminda kiz arkadaslari olabilir fakat samimi olmalari beni rahatsiz eder. Benim yanimda benim adamimi sapur supur öpse biri sarilsa gozum döner kendimi kaybederim ben ya. Kiz arkadasilari olsun ama herkes haddini bilsin tatsizlik yasanmasin🌼
Merhaba🎈 Olabilir elbette. Çocukluktan gelen dostlukları, kuvvetli bağları olan birisine müdahale etme hakkım yok diye düşünüyorum. Aynı anlayışı ben de karşımdakinden beklerim çünkü. Her gün birini ekleyen, takibi arkadaşlık mertebesine taşımak isteyen kişi için değil kesinlikle düşüncem. Öylesinden korkuyorum hatta.
Vıcık vıcık bir davranış içerisinde değilse olur. Ama karşı bir el şakasına tahammülüm yok. Orada tepki gösteririm. Zaten bu konuyu ilk zamanlar peşin peşin anlatırım. Ben buna gelemem derse bende buna gelemem derim.
Ne kadar güvensende, sevsende olmuyor be bir başkasının senin sevdiğine dokunamasına gelemiyorsun. İşte aşkta budur ya.
İçtenlik, samimiyet ve tavırlara bağlı bir durumdur. Şöyle ki, çocuklukta çok masum olsa da, sonra o masumiyet kayboluyor. Fakat bunun mesafesi çok önemli. Güven, en zor tesis edilen duygudur. Benim sevgilim olduktan sonra herkes için kardeş /bacıdır.
Sevgiline sonsuz guvenin varsa her insanin iki cinsden de arkadaşları olabilir ortak arkadaslar tabiki bu sekilde olabilir.. Kim olduğu belli olmayan nedir neci değildir tanımadığım insan arkadasi olamaz yani
Ben arkadaş olmasına bir şey diyemem ama sonradan karşı cinsten hediye aldığı, sosyal medyada her paylaşimini beğendiği biri ortaya çıkıyorsa suphelenirim.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Karşı cins arkadaşları olan biriyle evlilik düşünmem. Karşı taraf benden bunu isterse de sıkıntı değil. Kız arkadaşım yok zaten yapmıyorum da. Eşim geçmişimi sorarsa yalan söylemeden yok diyebileyim ve sadık olabileyim
Karakteri düzgün biriyse ve etrafındakiler beni hasetleyecek türden kızlar değilse sorun değil. En azından yanından kız geçtiği zaman kendinden geçecek bir zihniyette olmaz.