Sorum bu neden her gördüğünüz kıza asılıyorsunuz (bazıları hariç onlar istisna) KS de ilk hesabim değil hep aynı kişiler profiline kendi resmini koyduysan ay fiziğin çok güzel vb. şeyler diyor. Bir de numara isteyenler ya ben neden tanımadığım kişiye numara veriyim ordan bakınca canım gibimi duruyorum. Nerde yaşıyorsun diye soranlar var şehir söylemek yetmiyor mahalleye kadar söyleyecen. Artik mesaj atmaktan vazgeçin biz kizlar sizin sapık mesajlarınıza magruz kalmak zorunda değiliz.
Güncellemeler
+1 yıl
Başlık değişmiş yeni farkettim düzeltemiyorum erkekler neden kardeşim olacaktı
Güncellemeler
+1 yıl
kardeşim olur yazı değişip duruyor telefonda pardon
Valla kime insan gibi konuştuysam hepsi kaçtı gitti abazaların eline size iyi insanlar yaramıyor, eliniz ile itiyosunuz hepsini aynı gördüğünüz için. Çok kaybedeceksiniz daha.
Oldu o zaman takılmak için insanları öldürelim, hırsızlık yapalım şaka gıbı ya bugün küçümsediginiz şey yarın bir başka kadının ölümüne yol açıyor ama size ne yazsak nafile çünkü bunu anlayacak kadar aklınız yok
Bizim ülkede yetiştirilme biçiminden bailaman lazım ama ne yazık ki o çok az insan için geçerli işte herkes düzgün bilinçli yetişmiyor maalesef bir yaştan sonra da insana bunu anlatamıyorsun da
Kadınlarda kendilerini koruyabilmeli, önlem almalılar her şey erkeklerde bitmiyor. Mesela ben taekwondo yes8l mavi kuşağım var dovus kursuna gidiyorum. Yanımda eter taşıyorum. Daha dikkatli giyiniyorum.
Neyden vazgecelim hakkımızı aramaktan mi gunde kac kadin cinayeti oluyor haberin yok mu var ama umrunda değil hoşunuza gidiyor değil mi p. s ahlaksızlar
Ben mesaj atmıyorum sorduğum soruyla yorumunun alakası yok. Ben demiyorum ki kizlar atsın onlarda atmasın. Atacaksada doğru düzgün atsın bunun kızı erkeği yok.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bir de hep aynı kişiler istek atmıyor mu? Tam sopalık bunlar.
Aynen ya
Valla kime insan gibi konuştuysam hepsi kaçtı gitti abazaların eline size iyi insanlar yaramıyor, eliniz ile itiyosunuz hepsini aynı gördüğünüz için. Çok kaybedeceksiniz daha.
Ben soruyu anlamadım k? Kardeş olarak mı görüyorsun
Kesinlikle çok haklısın bu arada nerde yaşıyorsun ksksjsjsj!!!
Çoğu kişi bunu yapar sanal burası çünkü herkes kafasına göre takılmak için burada
Oldu o zaman takılmak için insanları öldürelim, hırsızlık yapalım şaka gıbı ya bugün küçümsediginiz şey yarın bir başka kadının ölümüne yol açıyor ama size ne yazsak nafile çünkü bunu anlayacak kadar aklınız yok
Ben sana sanaldan bahsediyorum reel hayattan değil ayrıca ben reelden her gördüğüme asılan tipte ve karakterde biri değilim.
Sanalı yok bunun bende diyorum ki ha sanal ha gerçek
Sanalda bunu yapan reelde yapamıyor her şey senin gördüğün gibi değil ha yapan yok mu var tabi ki ama bu ibsanın karakteri ile ilgili
Sapıklık sapıklıktır sanal gerçek diyede ayrılmaz
Yani yapan yapıyor her türlü engelemenin yolu sana göre nedir?
Bilinclenmek, herkes yapmazsa yapan kalmaz hepimiz kendimizden sorumluyuz sen o yapıyor diye yaparsan yapanlar artar.
Bu ülke bilinçsizlikle dolu sen bunu daha öğrenemediysen ben bunu sana öğretemem ki
Bilinclenebiliriz bu bizim elimizde
Bizim ülkede yetiştirilme biçiminden bailaman lazım ama ne yazık ki o çok az insan için geçerli işte herkes düzgün bilinçli yetişmiyor maalesef bir yaştan sonra da insana bunu anlatamıyorsun da
Artık gelecek Z kuşağında onlar değiştirebilir.
Z kuşağı da olsa bizim ülkede değişmesi çok zaman alır
Geç olsun güç olmasın
Peki geç olacak zamana kadar o durumu yaşayacak kadınlar kızlar için ne olacak ya arasına sende girersen o durumun hatt belkide girdin
Kadınlarda kendilerini koruyabilmeli, önlem almalılar her şey erkeklerde bitmiyor. Mesela ben taekwondo yes8l mavi kuşağım var dovus kursuna gidiyorum. Yanımda eter taşıyorum. Daha dikkatli giyiniyorum.
Yani gibi gibi ama herkes böyle dolaşmak istemiyor
Ben asılmadığım için kaybediyorum.
Kesinlikle kaybetmiyorsun.
Bak hiç olmadı çevrem bile yok 0
En azından saygın ve ahlakın var sevgililerin çoğu birbirini sevmiyor bile
Ben o duyguyu yaşamak istiyorum ya
Bir kızın elini tutup gezmek, sarılmak
Daha 22 yaşındasın mutlaka olur sevgilin. Mesela arkadaş olabilirsin bir kızla yavaşça ilişkini ilerletirsin. Illa asılmaya gerek yok.
Değişik biri çıktın başımıza
Mesaj kutunu kapa
Ben değilim genelleme yapma
Islanalar hariç dedim
Istisna
Haklısın
Vazgeçin
Neyden vazgecelim hakkımızı aramaktan mi gunde kac kadin cinayeti oluyor haberin yok mu var ama umrunda değil hoşunuza gidiyor değil mi p. s ahlaksızlar
Erkeklere mesaj atmaktan vazgeçin demiştim ama istediğin gibi anladın galiba
Ben mesaj atmıyorum sorduğum soruyla yorumunun alakası yok. Ben demiyorum ki kizlar atsın onlarda atmasın. Atacaksada doğru düzgün atsın bunun kızı erkeği yok.
Ufak bi virgül hatası demek istediğim erkekler , kızlara ahlaksız mesaj atmaktan vazgeçin.