Ruh eşim değilde ikizim, benim erkek kardeşim, ruh eşi illaki sevgili olacak diye bir kural yok. Beni en iyi anlayan, her daim yanında olan ve başımı kolunun altına soktuğumda huzurlu güçlü hissediyorum. Ağladığımda göz yaşımı silip derdime derman olmaya çalışan ruhuma dokunan, güldüğümde kahkahalarımız birbirine karışıyor. Bir bakışı ile bir sözü ile onun ne hissettiğini anlıyorum ve hissediyorum. Ruh ikizim kardeşim benim...
Ruh eşi kavramına inanmıyorum. Bir çok insanla uyumlu olabileceğimizi düşünüyorum. Ruh eşim gelecek diye şimdiki ilişkini emek vermeden harcamamak gerekiyor mesela. Sen ruh eşim değilsin olamazsın diye kestirip atmamak gerekiyor. Eğer öyle düşünüyorsan o ruh eşi asla gelmez.
Merhaba. Henüz daha değil amma velakin nasip gönül işleri yaşayıp göreceğiz kısmet ise hakkımız da, daima hayırlısı olsun. Not ; Biriyle tanıştığında kalbin çarpıyor, ellerin titriyor ve dizlerin çözülüyorsa aradığın kişi o değildir. Ruh eşinle tanıştığında huzurlu hissedermişsin. O yüzden en kısa zamanda huzurlu hissetmek dileğiyle.. Şunu da eklemek isterim ;
Ruh eşimi berdelle başkasına falan mi vermişler köle pazarında mi satmışlar esir mi etmişler bilemedim herhalde yoksa yok böyle bi trafik kaç yıldır hiç ses seda çıkmasın
Bulmadı. Bulacağını da zannetmiyorum. İnsanların ruh eşlerinin olduğunu da düşünmüyorum. Bir gün biriyle tanışırsam ve fikrimi bu konuda değiştirirse o zaman başka. Şimdilik böyle bir şeyin varlığına inanmıyorum.
Eli kalağındadır gelir şimdi 😂 Bu ultra soğuk espri sonrası yorumuma geçeyim 😄 Çok uzun cümlelere gerek yok aslında. Nasip diyorum. Elbet buluruz birbirimizi. 😊