Sahil, her zaman için daha iyi bir tercihtir. Yemek yenilecekse eğer elbette restoran bir tercih olarak düşünülmeli. Fakat sahilde de evde hazırlanıp getirilmiş yemeklerle o ortamı oluşturabilirsin. Hava almak, yürümek için de orman güzel olur. Aslında hepsinin tercih edilebileceğini söyleyebilirim ama sahil havası bir başka...
Orman sessiz sakin, ne olacağı belli değil. Belki tehlikeli olabilir ya da çok az insanın görebileceği bir şey görülebilir. Kısacası heycanlı, sakin ve belki tehlikeli.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Sahile olmak isterim.
Orman
Sahil güzel olurdu
Sahil, her zaman için daha iyi bir tercihtir. Yemek yenilecekse eğer elbette restoran bir tercih olarak düşünülmeli. Fakat sahilde de evde hazırlanıp getirilmiş yemeklerle o ortamı oluşturabilirsin. Hava almak, yürümek için de orman güzel olur. Aslında hepsinin tercih edilebileceğini söyleyebilirim ama sahil havası bir başka...
Sahil güzel olurdu, beraber denizin kumla buluştuğu şeritte yürürdük. Sohbet eder, hayaller kurardık mesela. Nasip olursa bir gün..
Mavinin ve yeşilin birleştiği kimselerin olmadığı sessiz sakin bir yerde kalmak isterdim.
Orman sessiz sakin, ne olacağı belli değil.
Belki tehlikeli olabilir ya da çok az insanın görebileceği bir şey görülebilir.
Kısacası heycanlı, sakin ve belki tehlikeli.
Sabah kahvaltı etmeye dışarı çıktım alalım evde yiyelim dedi
Sahilde el ele, göz göze olmak güzel olurdu.
Yedigöller de kamp yapmaya gitmek isterim
Orman çünkü doğayı seviyorum
Restoran
Orman
Sahil isterdim.
Restoran
Orman
sahil isterim..
orman. d
Tabiki sahil
Sahil