Hiç mi aklına gelmiyor? Bu nasıl vicdan?

Biriyle birşeyler yaşıyorsunuz, onu çok seviyorsunuz ve çok güzel zamanlar geçiriyorsunuz. Daha sonra bir şey oluyor kendi isteğiniz ile ayrılıyorsunuz. Ama karşı tarafın hiçbir suçu yok. İlişki yorgunluğu, bunalma vesayre bu sebeplerden ayrılıyorsunuz. Şimdi ben şunu merak ediyorum.. onca yaşanılan güzel günler hiç mi aklınıza gelmiyor. şu an yaşadığım durumu anlatıyorum erkek arkadaşım beni 2 ay önce terk etti. Ailemle tanıştı ailesiyle tanıştırdı ardından 1 hafta sonra terk etti. Keşke bir şey yapmış olsaydım da o yüzden terk etseydi. Ve o kadar güzel şeyler yaşamıştık ki. Beraber şehir dışına çıktık rakı içtik biliyorsunuz herkesle rakı içilmez. Yani çok güzel şeyler yaşadık uzun bir ilişki süreciydi. Ama tek aklımda olan şu o ayrıldı. Bunlar hiç aklına gelip özlemiyor mu içi cız etmiyor mu. Çünkü ben akıl sağlığımı kaybetmek üzereyim. Artık çok doldum. Ağlayamıyorum, gülemiyorum, tepkiler veremiyorum. Sadece sabah işe akşam eve gelip direk uyuya kalıyorum zaten kafa yorgunluğundan. Ayrılmak istediğinde tek bir rahatız edici mesaj bile atmadım, aramadım. Sesimi kestim oturdum yerime. Ama ben fark ettim ki yavaş yavaş eriyorum. Bakın sabah ın 8 i bu yazıyı yazıyorum düşünün artık.
Hiç mi aklına gelmiyor? Bu nasıl vicdan?