Bir erkek hem abi ağzı ile konusup hem kız ona abi diyince neden gıcık olur tavır alır?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Çünkü o kıza karşı boş değildir o yüzden hoşuna gitmiyor
Peki o zaman neden abin olarak soyluyorum abin olarak diyiyorum vs hep bu sekilde konusuyordu o oyle soyleyince morelimin bozuk oldugunu gormesine ragmen en son dayanamadim bende abi dedim ona oda tavir aldi mesafe koydu
Belkide başlarda senin güvenini ve kalbini kazanmak için öyle yapmış olabilir
Kalbimi kendini abim sifatina sokarak nasil kazanabilirki
Daha samimice yaklaşarak ve o sıfatla seni kendine bağlayarak yapabilir
Baslarda ona karsi ilgim yoktu sonradan olustugunda belli ediyordum kazanmasina gerek yoktu zaten kazanmisti ve bellide oluyordu ilgim ona karsi
Hahaha kardeş ayağı popo ayağı diye bı laf var bildinmi sana yuruyecegi varsada yürüyemez de ondan
Ama surekli bana karşı abin olark soyluyorum vs diyiyordu en sonunda dayanamadim bende ona abi dedim yani o zaman niye kendini abi olarak gosterdiki
Sahiplenmeye yanlis anlamissin sen orada mevzu o bu kişi kim o önemli nasıl tanisildi o önemli nasıl bir tavur alındı o önemli
Kendini abi gösterdi ne demek orayida anlamadım
Sen bir kız olarak sana diyeceğim veya verebileceğim tek nasihat ya da tek şey öz abinden kardeşinden başka kimseye abi gözüyle bakma kuzenin olur o ayrı ama öyle yani sen abi deyince bozulduysa ardında başka bişey ara istemiyorsan mesafe koy 😉
Yanlis anlamadim ayni yerde calisiyoruz kendisi yonetici hep bana karsi cok yakin davraniyordu yakin derken fiziken degil benimle cok ilgileniyordu orneklerini gostericek olursam şunlari yapiyordu senin icin aldim bunu sadece sen ye, yanindan gecerken sacini duzeltiyordu, surekli beni izliyordu, ofiste baska elemandan kiskaniyordu, benimle konusmak icin yer ariyordu hatta oradaki kadin elemana ben burada kimseyle konusmuyorum sadece onunla konusuyorum oda surekli kaciyor felan demis benim ilgim yoktu ona karsi sonra ilgim olusunca bunu anladi bir muddet bir sey demedi tepki felanda vermedi sonra abin olarak soyluyorum abin olarak yapiyorum diye hep bu sekilde konusmaya basladi en son bende ona kardesiniz olarak soyledim dedim afalladi tuhaf tuhaf bakti eyvallah dedi yemek yiyiyordu yemegini yarida birakip gitti ve tavir aldi bana karsi
😂😂😂😂
Niye guldunuz
İlgi duyduğun adama niye bunu yapıyorsun ki 😂
Sonra pisman oldum ama bana surekli oyle diyince bende dayanamadim en son oyle dedim ve havalanmisti ilgimi anladigi zaman oylede yapinca kafasi karissin istedim ilgim oldugunu zannetsin istemedim cunku bende sonrasinda onun ilgisinden emin olamadim surekli abi agziyla konusunca
Erkekler neden oyle yapiyorki anlamadim birde duz varliklar derler bunun nesi duz
Şimdi ben o adamım seni gördüm senin önünde pervane oldum herkesin içinde çalışırken o lafın gelişi abin olarak söylüyorum demiş yani şu işi öyle yapma böyle yap bı abin olarak söylüyorum demiş ama sen aynısı yapınca bu sefer adamın hayalleri yıkılmış
Hep yalnizken diyiyordu ama abi kelimesini
Peki simdi ilgisi varsada yok olmusmudur
Senden hamle bekler
Al bı kahve git yanına
Ayran içtik ayrımi düştük felan yapabilirsin
ya da yemekte yanına otur
Bir adım at
Bı sorun mu var hayatında değiştin felan de ne bilim yap biseyler
Cok utanirim oyle bir samimiyetim yok surekli konusuyoruz ama ben hep siz diye hitap ediyrum ona karsi
Sizi bırak ozaman
Napiyorsun
Şunu nasıl yaparım
Soru Sor iş hakkında
Ama şoyle tekrardan ilgimi belli ettim telefonla konusuyordu gidicekmis sanirim bu şubeden tam belli degilmis sordum gecen gun telefonla konustugunuzda istemeden kulak misafiri oldum bu subeden gidiyormusunuz guldu gidiyimmi dedi bende gitmeyin dedim bir yere gitmiyorum suanlik dedi
Zorla konuştur yani
Tamam işte
Adam senden kaçıyor
Neden böyle olmak zorundaki neden bu ızdırap bu işkence
Onun sevdigi kurabiye vardi gecen ondan aldim size ozel aldim dedim gorunce aklima siz geldiniz almak istedim dedim sagol dedi anlamistir bence
Sorun yok o zaman
Sen yinede ağırlığını koru yer değiştirmiş siniz ilgilenme o zaman daha ne yapacaksın
Neden kaciyor ilgilenmezsem gelirmi
Beni begeniyor bundan eminim ve benden şu an bilmiyorum ama ilk gittigim zamanlarda hoslaniyordu o kadar cok eminimki asla yanlis anlamiyordum ama benim ona karsi ilgim yoktu o zamanlar
Kaçan kovalinir 😂 o seninle ilgilenmiş adamı abi yapmışsın adam geri çekilmiş bu sefer sen ilgi göstermeye başladı hoşuna gitmiştir 😂
Ya sevgilisi varsa
Seni yedekte tutar
O daha kotu
Sen bekle dönerse senindir
Yeterince belli etmissin zaten
Oyle yapicam akisina birakicam artik
İyi şanslar 👍
Sagolun zaten 14 gun calismiyordum karantinadaydim yarin basliyicam yoklugum belli olmusmudur cunku her gun ona kahvalti hazirliyordum her sabah
Geçmiş olsun aradım hiç
Ona hasta oldugumu soyledigim an aradi gecmis olsun dedi dahada aramadi yazmadi orada kadin elemanla surekli konustum ona sormuslar nasil diye o kadar
Şimdi sıra yeni tanistigin bı kızı ekledim instadan oda beni takip etti şimdi ne yapcaz🥴😂
Sıra bende
Bence hic mesaj felan atma bekle o atsın
Güvenlik Kurstayim ilk hafta ismini öğrendim intadan buldum ama muhabbet yok yanlış yaptım galiba ama takip ettim ne alaka demismidir ne diyorsun 😂
Anlamistir tabi ozel olarak attigini eger gorduyse seni yani hatirliyorsa muhabbet yok dediniz dikkatini cekmistir
abi deme lazim olur😅
Abi ağzı nasıl oluyor anlatsana? 😄
Işte abin olarak soyluyorum vs diyiyordu sonra bende abi dedigimde bana karsi tavir aldi mesafe koydu
He tamam.
Kalıp istemiyordur
Ama o kalıp koyuyor
Sen Ben diye konuş
Hep siz diye hitap ediyorum bir kere abi dedim o kadar daha demedim dememde sadece kendini o kadar abi abi diye gosterip abi dedigimde neden tavira girdi onu merak ettim