Sanki benden daha çok eğlenceli güzel zeki kızlardan etkilenicek gibi hissediyorum
kendimi kötü hissediyorum ne yapmak gerekiyor
kendimi kötü hissediyorum ne yapmak gerekiyor
güzel ve zeki aynı anda olmaz. Üniversite de zeki kızlar zaten ders çalışan , okumaya ve meslek edinmeye gelenler oluyor onlar da ortamlar da pek gezmez. Zeki kız %1 felan var üniversite de. Diğerleri eğleniyolar , üniversite hayatı , sevgili , flört , cinsellik. Cepteki paraya göre işte.
Ya işte ne fark eder illa vardır
Aldatırsa , ayrılırsın olm.
Aldatcağını nerden bileceğim acaba zeki bey haberim mi olur
Fark edilir her türlü , aniden ayrılabiliriz , saçma bahaneler söyleyebilir , güvensiz konuşmalar yapabilir , sen küçük bi tartışma çıkarınca hemen sinirlenip , bana güven tarzı cümleler kurup , sıyrılmaya çalısabiliriz. Bide önemli olan aldatması değil. Güvensizlik varsa senin içinde , zaten o ilişki yürümez
Ya güven var ama sonuçta babana bile güvenmiceksin demişler
Seven insanın başkasıyla bakacağına düşünmüyorum ya
Acele yok , uzak kalmak iyi bi sınav olur. İlişkinin geleceği için fikir edinirsin. İyi ya da kötü durumlar olcak her türlü. Ona göre karar verirsin. Yapacağın tek hata , trip atıp , onu değiştirmeye çalışmak olur buda seni yedek yapar zaten.
Cevap
2Cevap
bu birçok kişi için kaçınılmaz bir kader
yapacak bir şey yok
Öyle mi olacak yani
Öyle olacak ki :d E senden de tabiki eğlenceli ve komiklerdir
E o zaman sevgilinizden daha iyi olan insanların hepsnden etkileniyo musunuz
Etkilenmek ayrı senin dert ettiğin mevzu senden eğlenceli olmaları değil mi olacak tabi ki
Hayır dert ettiğim mezvu eğlence değil hani benden daha iyi güzeli eğlencelisi zekisinin karşısına çıkması
doğal davran belli etme
Yani öyle yapıyorum aslında
Bilmiyorum ya erkeklerle aşırı güvenmiyorum hep daha iyisini bulunca gitmezler mi
Büyük ihtimal öyle olacak
Çünkü öyle bu devirde gerçek sevgi yok dostum acı ama doğru
Ama gerçek sevgi olursa bunlarda olmaz öyle değil mi
Evet gerçek sevgi olursa olmaz ama bu devirde kim kimi gerçek seviyor ki hep karşıma bu sorular çıkıyor çok seviyorum ama onu aldattım pişmanım
Cidden her şey eskide güzeldi her şey daha saf
Evet her şey eskiden güzeldi herkes birbirini gerçek anlamda seviyordu
Şu an neden peki böyle neden zihniyetler yürekler bu kadar hissiz
Herkes çıkar için çıkıyor dostum kızlar para için sever erkeklerde cinsellik için sever ama Benim 3 sevgilim oldu onlara dokunmaya kıyamadım canları yanar diye
Bence biz bu devrin insanları değiliz ben sevdiğim bana yemek ısmarlasa bile çok rahatsız olurum illa bir şeyler ısmarlarım kahve olsun başka bir şey olsun
Ayn be kanka keşke eskilere gitsek sevginin gerçek olduğu yıllara😔
Bunu hep ben de diyorum 😭 bence geçmişe ışınlanalım başka seçenek yok
Gel birlikte ışınlanalım😂
Evett ama bi nası ışınlanıcaz onu bulmamız gerek onuda sen bul hahahd
Yaw bütün her şeyi ben buluyorum bensiz bir işi halledin ya😂😂
Yok kanka ben topu sana attım bak acil çöz durumumuzu hahahhs
ne güzel herkes topu bana atsın sanki nikola teslayım😂
Kanka topu sana attım bul hemen😂
Dostum muhabbetin sardı takip et sorun olmazsa özelden konuşalım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?