Kendi istediği zaman görüşmek isterler. Ayrıca size karşı nasılsa, herkese karşıda aynıdırlar. O yüzden onun hayatındaki yerini bilemezsin. Zamanı gelince hayatından sizi çıkaracak sebep bulurlar.
Düşündüm ama bulamadım yok sanırım. Egolu kişiler var ama çok belli etmiyorlar. O tür insanları tutmanın anlamı yok hayatta. Bir an once uğurlamak doğru olan. Ne geçinebilirsin ne de güvenebilirsin. Ne işe yararlar ki? Mütevazı insan gibisi yoktur. Bolca biriktirmek gerek onlardan.
bilmiyorum sanırım hayır bu ego kelimesine çok gıcık oluyorum bana da çok egolusun kendini çok beğeniyorsunuz diyenler var oysa ki kesinlikle kendimi beğenmiyorum tam tersi yani niye öyle algılanıyorum bilmiyorum birini red edince derler bunu hep ama bu beni çok üzüyor yanlış anlaşılmak
Hayatta en nefret ettigim sey ego ve egolu insanlar ve hayatima egolu kisileri hic sokmam egolu oldugunu gordugumde ise iletisimimi keserim cunku ben kimsenin egosu tatmin edecegi bir kisi degilim ulkemizde bolca bulunsada egolu sahislar
Egosu, sevgisinden ya da kişiliğinden büyük herhangi birisi hayatımda olamaz. En fazla gelir bir çayımı içer gider. Bir daha da görmemeye özen gösteririm.