Bu siteden kız tavladınız mı?
Bu siteden kız tavladınız mı?

Şimdi burada çoğunlukla her kıza binlerce mesaj gittiği için
.. benim birine mesaj göndermem komiklik olur
.. o kadar sapık palavra insanlar var ki misali ben birine yazsam çoğunlukla sapık palavra mesajlar atıldığı için burada kadınlara onun için hiç değer mesajımı tükemem kendimi Kandıramam
Cevap
83Cevap
Sorularda da görüyorum bir çok kişinin sevgilisi var. Benim de var.
Kız tavlamak nedir buluşmak mı numarasını almak mı sevgili olmak mı evlenmek mi Ben şey yaptım Bu siteden kız aşık ettim çok degil ama 25 miydi neydi hayatıma KS den girip çıkan kişi
sadece aşık mı ettin
Daha başka ne yapmam gerekliydi kardeşim ! Kimisi bana aşık oldu kimisi flört istedi kimisi evlenelim istedi kimisi para ver dedi kimisi Ev Boşmu diye sordu
ev boş mu diyenlerle bişey oldu mu?
Onlar bana ev boşmu diye sorduklarında ben iş yerimdeydim canım önce napıyorsun neredesin demeyi akıl etmiyor ( sende ne meraklıymışşın Madem böylesin soruyu farklı sorsaydın Buradan tanışıp cinsel ilişkiye girdiğiniz kadın oldumu diye )
xper yetmiyor :(
Takip etme yöntemini kullan
vay ya biz bisi sorunca cevap bile vermiyorlar burdan erkek dusurcek kadar eziklik yapıyorlar mı cidden kezbanlar
sen ne soruyorsun :) söyle cevaplayalım.
kezban derken :D
Tavlama demeyelim de buluşma diyelim. Evet buluştuğum oldu
cinsellik oldu mu
Çok özel bir soru.
o zaman özel bir cevap verebilirsin :D
Pas 😊
o zaman deneme aşamasındasın :D
Hiç kız tavlamaya çalışmadım, sevgili de olmadım. Çok derin şeyler konuştuğum, çok samimi olduklarım oldu.
Evet hanımefendi ama kısa sürüyor güven sorunu var sanırım
güven sorunu mu kızlarda
Evet hanımefendi
buluştuğun oldu mu peki
Evet hanımefendi.
Evet tavladıklarım oldu.
Görüşüp buluştuklarım ve birliktelik yaşadıklarım da oldu.
nasıl ikna ettin kızları buluşmaya
kaç kişiyle buluştun kaçıyla seks oldu
Simdi hepsi evet soyleyecekler ama onlarin mesaj kutulari bom bos 😂
peki sen burdan biriyle buluştun mu hiç
:D pembe profil açsalar kız olarak dopdolu olurdu ama kutuları :D
@lucasbaker pembe açsaydı derken? anlamadım da
kız profili işte pembe gözüküyor ya
Benim mesaj kutum acik degil knk :)
@soran hayir zaten erkekleri kabul etmiyorum ve mesaj kutum kapalidir, sadece benim takip ettigim kisiler mesaj gonderebilir. Bu siteden biriyle bulusma soylerim hepsi sapik
Kızlarla seviyeli konuşmak tavlamaksa evet tavladım
Tavlamak nedir ya leblebi mi fistikmi bu kavuruyormuyuz sorun bi kadinla gorustun mu ise evet
Hayır hiç tavlamadımm ne yazan var nede başka bişi 🙄😅
3 kere 2 si otel odasında daha yakından tsnışmak istedi sjsjdj
Tavlamak kelimesi itici geliyor bana. Sevgilim olmuştu daha önce hiç buluşmadım. Hiçbiriyle
Çok sohbet oldu ama buluşacak kadar ilerlemedi uzaklardı çoğu. İstanbul
Kız tavlama cümlesini hoş bulmuyorum. Evet buradan veya başka internet platformlarından görüşmelerim oldu.
buluşma oldu mu peki?
Olan da oldu olmayan da oldu. Buluşmalarım da merak ediyorsanız gayet güzel geçti.
seks oldu mu hiç?
Oldu evet
burdan mı? diğer internet platformlarından mı
Burdan 1 kişi oldu
Seçici biriyim ben kadın ile görüşmem.
kadın değilse kimle görüşüyorsun
Her kadın ile görüşmem olacaktı klavye yazmamış 🤦🏻♂️
fazla uğraşmıyorum 15-20 tane tavladım birkaçıyla uzak ilişki yaptım (mallık) birkaçı seks yapmak istedi ben gitmedim o zamanlar müslümandım diye
Evet görüştüğüm kızlar oldu 6 kızla görüştüm 3 üyle seks yaptım
inansak mı acaba :) hangi şehirden
Evet İnan kimseye yalan borcum yok olsa gizli olmazdım değil mi 😉izmir
Öyle buluştuğumda oldu da kahve içmeye falan ama bir tanesi varsı asla buluşmadım ne yapacağı hiç belli değildi😅
Çok :) buluşup, görüştüğüm, ilk buluşmayı otelde yaptığım bile oldu... Güzeldi :)
inansam mı acaba :) hangi şehirdesin
İstanbul :) inanıp inanmamak sana kalmış :) gel dene gör farkı 😛 sen neredesin
nasıl tavladığını anlat, nasıl yaptığını anlat belki o zaman inanırım
İlk buluşmayı otelde yaptığım kızı tehdit eden vardı. Her şeye amenna ama bu tür şeylere karşıyım. O dönemde haberlerde bol bol kadına şiddet haberleri, Twitter da elalem için hak arıyoruz filan kızın sorusu hassas noktama geldi. Bende kıza çocuğu dövebileceğimi söyledim oda son çare budur diyerek kabul etti. Pandemide, geçen sene Haziran ayı filan. Buluştuk buna yakın , kızın seçtiği bir yerde, konuşmak için her yer kapalı, otele gidelim derken olanlar oldu 😅 neyse kızın işini gördüm ama çocuğa %5 engelli raporu yazdı doktorlar. Kızda evlenmek istedi benimle ki, ekonomim evlenmek için el verişli değil.. konuşup anlaştık bir daha görüşmeme kararı verdik :) bu sadece 1 tanesi
bu konudan otele nasıl geçtiniz :D
Pandemi zamanıydı. Oturup konuşulacak her yer kapalı. Marmaray önünde mi otursaydık?
Yok ben tavlamadım ama beni tavlayan olursa beklerim
En İyi Cevap