- Aşk İlişkileri konusunda 700 cevap paylaştı.
+1 yılGörüş yorumlarına baktığımda troll olma olasılığın yüksek.
Çocuğu gerçekten tanıyorsan, gerçekten dinine bağlı ise yani sahtecilik yok ise bu iş yürümez.
Ya çocuk kabul edecek ama diğer tarafta her temasta günah kısmı ikinizin aklına gelecek ve vicdan yapacaksınız ya da sen bu durumu kabul edeceksin (hiç sanmıyorum).
Sevmeyi sadece öpüşmekten/sarılmaktan ibaret sanıyorsunuz. Saf sevgiyi tatmamışsınız muhtemelen. "Müslümanlığı kabul eden" bir insan için sevmek günah değil; severken sarılma, öpüşme vb. eylemler günah. Yani sevme duygusunda bir şey yok, onun içine günahı insan yerleştiriyor.
Evlenmeden sabrediyor bazı şeylere. Bu onun pasif/odun/özgüvensiz vb. olduğu anlamına gelmez; bilâkis "eğer müslümansa" doğru olan bu zaten. İşin ilginç kısmı bu etiketleri yapıştıranlar da kendini müslüman olarak tanımlıyor. (?) Dinde normal olan anormal karşılanıyor.
Her neyse, buna dikkat eden erkeğin yıllarca takılacağını sanmam. Evlilik odaklıdır.
Hayırlısı olsun.34 Yorumla
Soran+1 yılPeki bir şey soracağım. Biz buluştuk çocuk bana karşı soğuk değildi ama yüzüme nerdeyse hiç bakmadı. ( Üstüm de açık bir şey yoktu) sence neden?
- +1 yıl
Konuşurken yüzüne bakmaması normal bir durum değil. Ya utanıyordur ya da özgüveni henüz tam değildir. Yüzüne bakmak ile dekoltelerine bakmak/sarılmak/öpüşmek farklı konular.
Konuştuğun kişiye karşı krndi yüzünü onun yüzüne dönmek normal bir durum.
Sen 19, çocuk 22 yaşında. Sizin iş zor. Şunu hiçbir zaman unutmamalı insan; sevdiğim insanla aram iyi olsun diye Allah ile aramı bozarsam her şey iyi, hoş devam ederken Allah bir anda bir sebep yaratır da asıl o sebebi göremezsiniz.
Madem ikiniz de müslümanlığı "kabul etmişsiniz", elalem yerine el-alim'e odaklanın. İnsan günaha girmeden de sever. Yapamıyorsanız da zorlamayın.
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederim yazdiginiz herşeyi dikkatle okudum
- +1 yıl
Umarım neye inanıyorsan onun doğrusunu yaparsın. Rica ederim, ne demek. :)
En İyi Cevaplar
Yazdığından anladığım ise o çocuk pek o göz ile bakmaz. Sen uygun bir zaman bulursan söyle. Mesela "sana karşı hislerim çok yüksek ama seni bu duruma da sokmak istemiyorum. Lütfen beni anla" gibi cümle kurarsan seni kırmaz. Tabiki de kaçar bu sözlerden. Ama sen trip atıp gidersen peşinden gelmeyebilir. Bende pek bu durumları sevmiyorum. Fazla ileriye gitmem. Ama el tutmak, yanaktan öpme yeni alıştım. Allah korkusu işte. Ama bi kadına bunu yapıyorsam eğlence için değil evlennmek için yaparım. Yani eğer çocuk bu adımları atarsa amacı evliliğe doğrudur.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılSanırım yanlış birini bulmuşsun. Ama dindar olmak başka şey, aşk başka şey. Kimbilir belki de çok sıcak ve yakın olacak, hem bol bol öpüşecek, hem de bol bol sevişeceksiniz doya doya...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
105Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 676 cevap paylaştı.
+1 yılDindar olan herkes bu arada öpüşmeyeceğim demiyor yani. Açık açık sorabilirsin bence, “Ben senden hoşlanıyorum ama hoşlandığım insanın elini tutmak onu öpmek isterim. Senin bu konudaki görüşlerin neler?” diye. Valla hiç kafanda dert tasa soru işareti kalmaz. Kendini bu kadar iyi ifade edebilmek de baya cool bence bir de jsjsajk
40 Yorumla ADAM ADAM daha ne istiyosun Allahtan bu çocuk seni aldatmaz sever sahiplenir sabret zamanı gelince her şey olur zaten
13 Yorumla- +1 yıl
Pasif kalıyorlar hocam. Olay o kadsr basit değil. Böyle Bi arkadaşım vardı. Kızda sıkıntılı idi cocuk gibi. Kızla yanlız asla buluşmadan evlendiler kız buluşmalara hep kız arkadaşı ya da yeğeni ile geldi. Cocuğa arada gazı verip elini tut diyodum bir kere denemiş. Yanındakiler öğüm öğüm öksürmüşler. Aynısının kadın versiyonunu düşün. Evlenmeden elimi tutamazsın harqulade. Yok sarılma yok yanaşma yok olmaz falan sıkar insanı :)
Soran+1 yılO ciddi düşünüyor yani evliliğe kadar yolu olacak şekilde. Ben ise sevgililik istiyorum, evlilik için hazır miyim bilmiyorum. Yaş benim 19, onun 22. Sence ne yapmalıyım, bu yok ikimizin de üniversitesi bitiyor
- +1 yıl
Sevgili şeklinde takılmakda ona ters gelir ama bu şekilde duzgun insanda bulmak zor açıkçası bu zamanda beklersen belki düzelir yavaştan ya o sana ayak uydurcam ya da sen onu anlayışla karşılıycaksın ya da orta yolu bulucaksınız bu bir ayrılma sebebi değil bence güzel bi ilişkiniz olabilir yazık etmeyin gidip onunla konuş bu konuyu ne yapalım diye fikrini sor çekinirseniz böyle bi olay size kötü etki edebilir sorunları oturun konuşun en doğrusu bence bu , ayrıyetten sana gelicek olursak arkadaşım fikirlerine katılmıyorum kızın bahsettiği gençler benim özlemle aradığım arkadaş olmak istediğim insanla, herkesin bakış açısı farklıdır sanada saygı duyuyorum fakat görüşlerine katılmıyorum böyle bir kız bulabilseydim keşke bırak başkasına bakmayı kendk gözünden bile beni sakınan bakmaya kıyamayan ahh ahh.. neyse Rabbim hepimize böyle değerli insanlar nasip etsin hak edene mi demeliyim belkide bilmiyorum herkes böyle insan hak etmez abartmıyorum anlayabilene gerçekten önemli bir durum bence.
+1 yılSana yaklaşmaması adamlığını değil, inanç sistemini gösterir öncelikle. Ayrıca şimdiden böyle olan bir insan, ileri zamanlarda sen onun gibi değilsen hayatı sana istemeden de olsa zindan edebilir. Sen de onun gibiysen devam. Değilsen ayrıl.
20 Yorumla
+1 yılMuhafazakarların sevgisi bana daha samimi geliyor. Senin dediğin gibi yok öpme yok sarılma değil de ruha, gönüle odaklılar. Seviyorum diyorlarsa seviyordurlar, sevmiyorsa zaten görüşmez hayatlarına dahil etmezler. Aldatmazlar, yalan konuşmazlar. Güvenilirler. Ama işte onlar da sevgili olaylarına çok sıcak bakmıyorlar işte, onların da hayatlarına girmek öyle kolay değil.
00 Yorumlazor ancak sen bunları bununla yaparsan ters tepmesın?
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet ondan korkuyorum zaten
+1 yılBende geçtiğimiz günlerde öyle bir kızla beraberdim 🤦♂️🤦♂️ Bekleme bence
12 Yorumla
Soran+1 yılNeden hiç ihtimal yok mu
- +1 yıl
Bende olmadı çok denedim olmadı sende de olmaz sanırım
+1 yılGerçekten dindar bir çocuksa yapmaz, yapamaz. Görünüşte böyleyse üstüne atlar. Ona tek bir soru sor, inancını nasıl oluşturdun? Eğer içine sindire sindire bunu yaptıysa sana dokunamaz
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılÖpüşmez onu geç elinide sen tututarsan tutar bu durumda o melek sen şeytan oluyorsun 😈sen opersen opusmus olursunuz onu baştan cikarman lazım biraz o zamandan senden ya uzaklaşır ya da açılır 👹
10 Yorumla
+1 yılSenin hayat tarzin çok uzaksa hiç bulaşma derim. Yine de görüş iyice yani eğer kafana yatarsa evlilik düşünürsünüz sevgililik olayları olmaz.
22 Yorumla- +1 yıl
Karakterini tanımaya çalış
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılYürümez. Kendi heveslerin uğruna o çocuğu da kirletme.
31 Yorumla
+1 yılYürümez ama ne gelirse o dindar dediklerinden gelir
39 Yorumla- +1 yıl
Ne gelebilir? Adam dinini yaşıyorsa size ne bundan?
- +1 yıl
@ExecutionerX bak işine hadi çok dindar sevgili mi yapıyor
- +1 yıl
Sevgili dememiş görüştüğüm kişi demiş. Bu saldırmak neden?
- +1 yıl
@Shadyladyy bence çok haklısın
- +1 yıl
Nesi haklı?
- +1 yıl
@ExecutionerX görüyoruz dindarız deyip neler yapıyorlar
- +1 yıl
Kim ne yaptı mesela? Ayrıca bir dindar böyle yaptı diye niye her dindarı aynı görüyorsunuz? Burada soru soruyorum sevlsrc bey size ne oluyor? Hemen yoruma akmışsınız.
Dindarsa elini tutmaz. Eski sevgilim de öyleydi. Ben istiyorum diye koluma girdi. Sonra pişman olmuş. Sonradan söyledi. Sanki ilişkiye girdik.
10 Yorumla
+1 yıl😊 dindar değilim ama dindar birinin inançları var. Bu inançlarına karşı saygılı olmalısın. Sen onu kışkırtırsan inandığı değerlere ters düşer. Bunu yapma. Öpüşmeli, sevişmeli bir ilişki arıyorsan dindar olmayan birini bulmalısın.
10 YorumlaYüzüne bakmiyor, elini tutmuyor, öpmüyor ve sevgilisiniz. İlginç !!! En azindan insan sevdiğinin gözüne bakar. Sevmiyor mu acaba?
15 Yorumla- +1 yıl
@Önemsizxd yeri geldimi * de düşünürüz evet. Ama el ele tutmayı, öpmeyi, sevdiginin gözlerine bakmayi, sikin bir eylemi olarak görüyorsan senin aklin sikte demektir. Efendice yazılmış bir yoruma yüklediğin manaya bak. Kendi kurduğum cümleden haberim var. Ama senin o cümlede sik görmen acayip duruyor. Yüzyıllarca sevgilinin; lebine-dudagina, gülüşüne-yüzüne, gözüne-bakışına, eline-tutuşuna, boyuna-posuna; şiirler, romanlar, hikayeler, agitlar yazan o büyük ozanlar, yazarlar * düşünmüş. Aşk varsa; en azindan gözüne baksin dedik, sevsin mi dedik. Her temasta sik mi geliyor aklina.
+1 yılDindarsa bu tarz bir sey yapip cocugu yoldan cikarma
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDin de el ele tutuşmak bile zina ya giriyor, dindar olduğu için muhtemelen yapmaz. Sana sıkıcı gelebilir. Sende dindar değil gibisin anlaşmanız çok zor. Şahsen bende dindar değilim ama inançlıyım. Tabiki Allah'ı inkar eden bir erkekle de asla olamam ama dindar erkekle de asla olamam.
11 Yorumla- +1 yıl
Yani illa evlenmeden el ele tutuşurum mu diyorsunuz?
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılNikahtan önce sanmıyorum yapsa da pişman olur öyle biri. Peşini bırakın derim.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. İlerde şöyle bir soru daha soracan çok dindardi ama beni kandırdi nasıl yapar dindar biri nasıl duygularımla oynar oysaki ben onu öpmeyi onla opusmeyi düşünürken sizce neden oldu böyle bişey? 😅😅
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Al sana düzgün adam iste
54 Yorumla
Soran+1 yılO ciddi düşünüyor yani evliliğe kadar yolu olacak şekilde. Ben ise sevgililik istiyorum, evlilik için hazır miyim bilmiyorum. Yaş benim 19, onun 22. Sence ne yapmalıyım?
Soran+1 yılEvet öyle ama ikimizin de üniversitesi bitiyor bu yıl. Ikimiz de daha önce iş hayatına girmiş insanlarız. Bende 5-6 senedir ailemden ayrı yaşıyorum
Gizli Üye(18-24)+1 yılAblacım evlensene bulmuşsun zinadan uzak birini. Ne yoldan çıkarma peşindesin, güzelce usulüne göre yaşayın işte.
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 776 cevap paylaştı.
+1 yılDindarsa o kadar neden sevgili olmussunuz? Bir sure sonra aciliyo onlar kabak cicegi gibi. Ama yine de sen evlenmeden yapma
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBu sorudan sonra hiçbir kız gelip burada sevgilim beni s! k! p attı ühühüüü kullanıldım diye ağlamasın. Bunu kendi kendinize ahamda böyle yapıyosunuz kızlar
26 Yorumla- +1 yıl
Bu nasıl uslup yaa? Bir kızın yaptığı şey yüzünden, hepsine aynı muamele yapmak nedir?
Cevap sahibi+1 yıl@sudesiyahseven binlerce soru gördüm yok iştee sadece el ele tutuşacağımız erkek yok mu cinsellik istemeyen erkek yok mu bir erkek neden aklı hep ordadır vs vs şimdi de gelmiş diyor ki yok neden öpmek istemiyor yok neden elimi tutmuyor tabi her kız aynı değil ama böyle kızlar da gerçekten belasını arıyo
- +1 yıl
Yaa kızların nefsi yok muu? Ergenliğe giren her birey de eğer hastalık falan yoksa cinsel istek başlar. Nefsine hakim olamayan, ağlamayı hak mı ediyor? Nefsine hakim olamayıp da sevişen erkekler de ediyor mu peki ağlamayı? Yoksa her zaman ki gibi kadın düşmanlığı mı yapacaklar bu kafadaki insanlar?
Cevap sahibi+1 yıl@sudesiyahseven ön yargıyla yaklaşıyosun bana kişiliğime dair bilgin yok. Nefis bizlerin daima düşmanı olmuştur. Sen gördün mü hiç nefsin bizleri doğru iki kararda ikilemde bıraktığını. Nefis bizi daima kötü şeylere yönlendirir. Ne yazık ki nefsine hakin olamayan her insan cinsiyet fark etmemesizin bizi ağlamaya veya üzülmeye mahkum bırakır. Evet cinsel isteklerimiz ergenliğe girdiğimizde başlar lakin Allah’ta irade vermiş dimi. Ne için evleneceğimiz kişiyi bekleyene kadar elimize dilimize belimize sahip olalım diye.
- +1 yıl
Unuttuğun bir şey var, hatırlatmamı ister misin? Nefis 2 cinsiyete de verilmiştir ve zina 2 cinsiyet içinde günahtır. Kadın seks yapılınca (sana göre) ağlamayı hak ediyorsa, erkekte etmelidir. Buna haklısın diyemiyorsan, savunduğun kitaba da karşı çıkıyorsun demektir. Çünkü erkektir yapar diye bir ayet yok.
Cevap sahibi+1 yıl@sudesiyahseven Yorumumu tekrar oku istersen kesinlikle bir cinsiyet ayrımı yok. Nefsine sahip olmayan cinsiyet farketmemeksizin yazdım. Erkek olması kimse üstün yapmaz tıpkı kadınlığın bilhassa alçaklık olmadığı gibi. Tabii erkekte ağlamalıdır sonuçta zina eden herkes bana göre gelecekteki eşine ihanet etmiş oluyor. Bunun kadını erkeği yok. Yazıklar olsun onunla bununla sabahlayıp evlendiklerinde eşinin yüzüne utanmadan bakabilenlere. Yazıklar olsun karşılarına çıkanlara aşk diye sarılıp önüne gelenle bir şey yaşayıp bir de üstüne yüzsüzce evlenenlere.
Elini abdestsiz olduğunda tutAr. Aşırı dindarsa evlenmeden öpmez. İşin zor bebeğim. Sal kendini benim kollarıma 😁
00 YorumlaCidden öyleyse evlenmeden veya çocuğu atesit olmaya ikna etmeden öyle șeyler yapmaz diye tahmin ediyorum
00 Yorumla
+1 yılYüzüne bile bakmıyor mu? Saka mı? Tamam öpmez cinsellik yasamaz bunlara saygı duymak lazım fakat yüzüne bakmamasının dinle alakası yok hakarettir bu.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılDindar mı açılır sen öpünce
10 Yorumla Cok dindar birisi onu yapmaz anca evlenince tutar elini zaten dinde flort etmek yoktur o yuzden
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 507 cevap paylaştı.
+1 yılEğer gerçekten dindarsa öyle şeyler bekleme olmayacaktır
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 984 cevap paylaştı.
+1 yılBeraber namaz kılmaya gidin Ayasofya'ya orada belki açılır
10 Yorumla
+1 yılAranılan ama bulunmayan o kişiyi bulmuşsun. Ama senin düşüncelerin farklı ona bunu belirt böyle bir ilişki istemdigini söyle ona gore ayrılır ya da devam edersiniz
10 YorumlaÇok zor bence. O kadar dindarsa bu şekilde yürümez daha sonra sıkıntı çıkar. Dine düşkün bazı kişiler bile bu konuda çok daha rahat olabiliyor ama bu fazla dindar bence olmaz.
10 YorumlaYouTubetaki güldür güldür dindar ve komünist öğrenciler aklıma geldi Bi anda üfüfüf😁😁
10 Yorumla
+1 yılZaten düzgün insan yok kalan üç beş taneyi de kirletmeyin bari
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 612 cevap paylaştı.
+1 yılÖpüşmeyen biriyle nasıl sevgilisin ya zormuş cidden
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Birbirinize uygun değilsiniz belli ki. Yürütmeye çalışmanın anlamı olduğunu sanmıyorum.
00 YorumlaGerçek İslam mensubu omurgalı bir bireymiş. Öpüşmez.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Hacıdan hocadan karanlık geceden hayır gelmez bırak bu çocuğu her şeyin fazlası zarar
00 YorumlaElini tutmak öpüşmekten önce onunla ömür geçirirmisin ona bakmalısın
00 Yorumla
+1 yılDindarsa yapmaz evlenince, eğer yaparsa gözü açılır dikkat et
00 Yorumla
+1 yılDeki ona böyle olmaz gel baana sapla de yoksa seni adam yerine koymam ayrılırım de senden soğurum de
00 Yorumla
+1 yılAdaletin batsın dünya biz istedik bole sofi denk gelmedi
01 Yorumla- +1 yıl
Nikâh kiymadan koynuna almaz
Zannetmiyorum. Bir an önce evlenmek isteyecektir dediklerini yapmak için
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 551 cevap paylaştı.
+1 yılHAah onlarda insan duygulseı var. gözü kapalı gezmiyolar ua
00 Yorumla Birden eğil önüne, çıkar ve al ağzına
Her şeyi devletten beklemeyin00 Yorumla
+1 yılZor ama zaten bulusmanizda dine gore gunah
O 'yüzden zamanla çözülür 😢😢😢😢00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBüyük ihtimal ya trolsün ya da fakesin bir kızın bunları istemesi çok garip açıkçası genelde erkek ister bunu kız kaçar.
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSenin ailenin o çocuktan nasıl haberi var?
Soran+1 yılBen bir çocukla tanıştım sadece arkadaşız ama çok iyi bir çocuk hoşlandım falan dedim. Neden garip tabi ki bizim de isteklerimiz var. Ama herkesin içinde söylesem sapık çok
Cevap sahibi+1 yılAilene gerçekten anlatabildiysen baya özgüvenli birisin gerçekten garibime gitti. Bu dudaktan öpme mi yoksa yanaktan falan mı? Bir kızın bunları isteyeceğini hiç sanmam. Düşünemiyorum çünkü. Geçmişinde başka sevgilin oldu mu? Veya geçmişinde flörtün?
Cevap sahibi+1 yıl?
Soran+1 yılOldu ama bir tane onunla da el ele bile tutuşmadik. Evet istiyorum ve bu normal bende insanım. Ondan hoşlanıyorum ve güveniyorum çünkü
Cevap sahibi+1 yılO zaman o senin sevgilin değildi ve aranızda böyle fazla samimiyet yoksa flörtte değildi belki. İnsan değilsin demedim. Neden bilmiyorum garibime gitti bu sitede görüyorum çokça genelde hep erkek tarafı istiyor cinsellik sevişme vs. Kadın tarafı sanki zorla bunu kabul ediyor gibi burada bazı gördüklerimi söylüyorum. Yanlış anlamadın umarım. Neyse bu isteğini ona söyle ama gidipte bir anda yapışma yani öyle yap diyenler olmuş istemiyorsa yaklaşma. Sen bu durumda olsan ve görüştüğün kişi bir anda üzerine gelse ne yapardın mesela bu şekilde düşün. Bence evlenmeyi beklemeniz en iyisi. Emin ol bir şey kaybetmezsin. Ayrıca ailene bu durumu nasıl anlattın veya öğrendiler? Bu çok özgüvenli bir hareket ben bu yüzden belki hiç evlenemem. Artı o çocuk senin geçmişini biliyor mu sordu mu? Kendisinin herhangi bir şeyi yoksa önemlidir muhtemelen. Senin geçmişte flörtünün veya sevgilisinin olması onu rahatsız edebilir bu konuyu da konuşmadıysanız konuşun doğru bir şekilde ileride belki sıkıntı çıkar.
Soran+1 yılGeçmişimi sorduğunda söylerim.
Soran+1 yılSanırım bekleyeceğim bakalım o hiç yaklaşıyor mu
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim eski sevgilim de dindardı. ama sevdiği için yapıyordu. öpüşme sarılma.
14 Yorumla- +1 yıl
Kucağa alıyormuydu
Soran+1 yılGerçekten mi nasıl oldu kaç ayda oldu. İlk adımı sen mi attın
Cevap sahibi+1 yılKarşılıklı duygu ile alakalı. zaten hep diyordu dana sımsıkı sarılmak istiyorum. ilk buluşmada sımsıkı sarılmıştı mesela
Cevap sahibi+1 yılNe saçmalamışım acaba kendime şaşırıyorum
Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. la ondan bişi olmaz sal gitsin pis şakirti 😂😂 git düzgün bişi bul kendine doya doya öpüşebiliceeen 😂😂
00 YorumlaDindar olsaydı emin ol flört bile etmezdi yakında yanasır merak etme
10 Yorumla
+1 yılBence o sana hamle yapana kadar sen yapma derim istemediği birşeyse ilişkiniz zedelenebilir
10 Yorumla
+1 yılValla o isler evlenince ayrica bulmussun iste evlen sonra ne istiosan yaparsiniz
10 YorumlaNdhfjdndhdjbdhd sen git kendin gibi birini bul abla
10 YorumlaYapmaz umarım. Seni sevecekse evlenince tutsun. Acelen ne?
10 YorumlaO çocuğun seninle ne işi var? Bir an önce ayrıl onun temiz hislerini kirletme. Zaten daha düzgün kızlara elleyen erkek gelir sana da böylesi işte kader..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yıleminim zor tutuyordur kendini ama bir şansını dene ve sor istersen :)
00 Yorumla Milleti günaha sokma. Biz dindar erkek arıyoruz bulamıyoruz. Evlenmeden ellemeyecek erkek nerde? Bu soru sahte bence.
22 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHerkes dengine göre bulsa çok güzel olacak ama işte insanlar ille birilerini değiştirme derdinde.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİleride sevgili olmak günah ayrılalım der. Aşırı dindarsa böyle bişey demesine şaşırma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılImam nikahi kiymak istiyorum de sonra seni gece gunduz... anladin sen
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir kızın bunları istemesi de gayet garip açıkçası. Gerçekten istiyor musun bunları?
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu öpmek dediğin dudaktan mı?
- +1 yıl
Nesi garip, kızlar insan değil sanırım arzuları olamaz mı?
Cevap sahibi+1 yılArzusu olması farklı bunları sevgiliyle istemesi farklı. Neden burada birçok kişi cinsellikten şikayet ediyor?
- Devamını Gör (113)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat