Fanatik Beşiktaşlıyım. Benim fanatizmim hiçbir zaman bir erkek gibi olmadı. Holigan, saldırgan tiplerden hoşlanmam. Bence futbolda kadınların da daha çok yer alması gerekiyor ki bazı erkekler çekidüzen versinler kendilerine. Birçok arkadaşım erkektir. Hepsinden de duymuşumdur laf olsun diye değil de futbolla ilgilenen kadınların kendilerine çekici geldiğini. Aynı şekilde benim de bu yönüme ilgi duyan onlarca insan oldu. Neden ben diye sorduğumda hep sen diğer kızlar gibi değilsin çünkü dediler. Erkekler her konu hakkında fikri olan kadınlardan hoşlanıyor.
Siyaset, futbol ya da arabalar fark etmez bunlar sadece erkek işi değildir. Aksini iddia eden hanzonun biridir.
Evinde otursun hamur yoğurup örgü örsün diye bekleyen tipler kendine maço diyen ve hizmetçi arayan, kendilerinin tatmin edilmesini bekleyen tipler bence. Bu tiplerden uzak durmakta fayda var.
Bence değildir. Bu söylemin yakın tarihini araştırmıştım biraz bazı erkekler kendi kafalarında ki sözde espiritüel yaklaşımlarıyla siz oysaft nedir bile bilmezsiniz derlerdi sanki ofsaytı bilmek büyük bir marifetmiş gibi. Bazı kızlarda erkeklerden aşağı kalmış gibi görünmemek için futbolun kurallarını öğrendiler. Tabi hepsi diyemeyiz kimi kadınlar gerçekten sever bu spor dalını.
Ben futbolu sevmem o topun peşinde koşan adamlar her maç başına milyonları cebe indiriyor bizim millette fb gs diye birbirine giriyor tam vasatlık.
Ben voleyboyu daha çok severim bu alanda sportif bakış açısı daha hakim. Ne birbirini yiyen var nede başka bir şey.
Kızlar kendi canının istediklerinden başka birşeye tenezzül etmesin. Futbol bilmiyorsunuz diye SENİNLE DE MUHABBET EDİLMİYOR diyen bir erkek dar düşünce yapısına sahiptir çünkü şu kos koca hayatta futboldan başka muhabbet edicek konu bulamıyor.
Genelde manyak mısın kızım ne bagriyon yaw otur sus artık sus zıplama kız gel buraya millet uyuyor gir gir her televizyonun içine gir yetmedi ora felan diye tepki veriyor erkek arkadaşlarım bence. Öyle bişey yok ama sonuna kadar maç aşkına devam 😂
1-0 değil. 10-0 da önde olacak olsam sevmiyorum arkadaş 😂Kendi benimle oje sürsün o zaman izleyemem ben maç falan yaa. Tvnin önünden geçer dururum inadına sürekli gıcık ederim 😂
Kadına kadınsı güzellik yakışıyor. Futboldan anlayabilir. Ben de futboldan anlamak gayretindeyim. Fakat erkeksi ve eril bir coşku ve ağız, konuşma bana çok uzak. Erkeğin dahi fanatizm yapmadan futbol seveni makbul bence. Değil ki kadın zarif ve şık tavrını yitirmese daha güzel. Anlamak bir zenginlik sağlar fakat üslubu, tavrı, tarzı çok önemlidir...🦄🍀❤️
Karikatür yine efsane olmuş 😊 Bence ilişkilerde karşımızdakilerin bazı özelliklerine göre artı puan vermek ön yargıda bulunmaya ve dolayısıyla iyi analiz edememize sebep olabilir. Bence karşıdakine sıfır ön yargı ile yaklaşmak ve tanıdıkça hoşlanmak çok daha önemli
Futboldan anlama, anlaşma uyum ve güzel karekterin önüne geçemez bence😊 Kadın futboldan anlamasa da zaten erkeği ile yaptığı iki maçlarda illaki anlayacaktır😊🤫 Kadın herzaman kaleci ve erkekte gol atan olacağı için sorun yok🏐 öğrenir öğrenir
Futboldan anlamasin ya da temel duzeyde anlasin yani topla oynandigini yesil cim alaninin oldugunu falan, saka saka... Anlasin anlamasin yanimda olsun, ama o zamanda cok soru sorar ya.. soyle olsun izlesin yanimda olsun ama soru sormasin, olmadi , buda bunaltir onu, bence mac falan izlemeyelim o da futboldan anlamasin dizi izleyelim. 😅
Spor sağlık için erkekler için yapılmasın, tabiki futboldan anlayan kadın, erkekler için ilgi çekici sonuçta daha çok erkeklerin alanı, beraber futbol da eğleneceği kadını bulmak zor. her kadında futbol dan hoşlanmaz... 🙈🙉🙊
Bizdeki kadınlar futboldan anlayıp küfür ederek sohbet esnasında bunu belli etmeye çalıştığı zaman inanılmaz itici görünüyor. Düzgün bir üslupla belli ettiğinde belki erkekler için daha çekici olur😄
Aa neden bugün bi film izledim, beraber beyzbol maçı izlemeye gittiler :D patronlardan uzak dur filmin adı. orada kadın spordan anlayan kadınlar çekicidir diyordu 😃😃