maç vakti maç izlenir ve gidilir 😂Kaçmıyoruz ki burdayım ben beklerim. Sana bir yana hic gerek yok böyle şeylere insan aşık olduysa bile zevklerini hobilerini terk etmemeli. Çünkü gerek yok buna
Halısaha maçımız vardı mesela geçen. Kız arkadaşım çağırdı ev boş diye. Maça gittim. Kimse kusura bakmasın da sadece önce verdiğim sözü yerine getiririm. Ama sevgilimle buluşacaksam sonradan maç çıkarsa ortaya o zaman sevgilimle buluşmaya giderim. Yani biri diğerinden önemli değil benim için ama verdiğim söz hepsinden değerli.
Herkese özel bi alan bırakın hayatına komple girmeyin arkadaşlar herkesin bi özel alanı vardır saygı duyun bir insanı elegeçirmeye kaşkmayın bu sadece içten içe sizden nefret etmesini sağlar iyi geceler
Olay bu değil 7 24 biri seninle olamaz kendi tek başına veya arkadaşlarıyla yapmak isteyeceği şeylerde olucak o sadece bir örnek aynısı senin için de geöerli
Allahtan ikimiz de Beşiktaşlıyız da tercih yapmak zorunda kalmıyoruz. Beraber maç izlemeye gidiyoruz. 😁 Neyleyelim siyah deyince beyaz demeyen sevgiliyi. ⚽️🏁🏴🏳
Bence iki tarafta saçmalıyor eğer kendi açısından çok önemli bir maçsa gitmesini müsaade ederim ama ona göre olan proje çizsin o gün bana senle dışarı çıkıcaz diyip a bu gün maç vardı derse aşırı darılırım ama eğer bir planımız yoksa ve onun için önemliyse izlesin sıkıntı yok fakat kolik olmicak yedi yirmi dört eğer maç izlerse aşırı pis gıcık olurum o ne kadar izlemesi gerektiğini bilirse bende nasıl davranacağımı bilir ve böylece aramızda herhangi bir tartışma gerçekleşmez
maçı seven bir sevgilim var hatta kore türkiye maçlarının eskilerini izliyor ama kızmıyorum her an benimle olmak zorunda değil ki ben spordayken de o aramamalı nefes nefese tuhaf oluyor :D
Her maça gitmem ya derbi olucak ya da kupa maçı Her insanla beraber olmam ya beni anlıcak ya da kafa dengi olucak Ama sevgiliyle maça gitmem bunu yaşamanızı tavsiye ederim tabi sevgilinizde de az bişey futbol sevgisi olucak