bir aydır gittiğim dişçi var genç çok yakışıklı ve son zamanlar ondan hoşlanmaya başladım. Bugünde ordaydim. Ben onun gözlerinin içine fazla bakamiyorum. Ona çok uçuk olmayacak şekilde hoşlandığımi nasıl belli etmeliyim sizce
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılDiş etimde yanma oluyor, en az 7 diş doktoru gezdim hiçbir tedavi işe yaramadı. sizi tavsiye ettiler, yanmayı siz geçirebilirmişsiniz, yumuşak dokuda zedelenme var sizin dokunuşlarınızın bir 🎻 keman edasıyla diş etlerini inlettiği söylendi bana diyebilirsin 😀 Başka meslek bulamadın mı?
025 Yorumla
Soran+1 yılZaten bir aydır gidiyorum 😂 tedavide dişlerim çok hoş biri işte
- +1 yıl
Bir aydır aynı kişiyi görmekten aşık mı oldun? Senin ağız kokunu çekiyor zavallı adam. Yakışıklı diye mi aşık oldun yoksa karakterine mi? Nasıl biri?
Soran+1 yılKarakteride güzel kendide yakisikli ilk gordugumde bişey yoktu sürekli gittiğim için çok kibar ve centilmen oluşundan ve gözlerinden çok etkilendim işte oda benden etkilensin hoslansin isterim
- +1 yıl
İlk zamanlarda hoşlansaydı zaten seninle ilgilenirdi. Adamın ağzının içine girecek halin yok sanırım 😂
- +1 yıl
Bir ürolog kadın benim mekanizmaya baktı bir zamanlar neyse işte mekanizmada aksaklıklar vardı tamir edecekti ama başaramadı yalnız sorun şu ki benimle ( ben bile farkında değilim) odasına girdiğimde hemen çıkarmazmış beni odadan ara ara benimle konuşurdu. Bu durum bazı cingöz hastaların dikkatini çekmiş beni dışarıda sıkıltırdılar sen girince en az 15 dk çıkmıyosun ama biz girince 5 dk da bizi azarlayıp gönderiyor diye. İnan bu durum benim bile dikkatimi çekmemişti sırada bekleyen ve bana bunu söyleyen kadın hastalardı. Bu kadınlar çok şeytan biliyo musun
Soran+1 yılDikkatini çekmek istiyorum. Ben ona fazla bakmadigim için bana bakiyormu bakmiyor mu bilmiyorum
- +1 yıl
Yukarda yazdıklarımı okudun mu? Başta seninle ilgilenmediyse zorlama çocum
Soran+1 yılBen bakmıyorum işte adamın gözünün içine bakmadigim için görmüyorum ilgisi var mı yokmu
- +1 yıl
Başkasına baktır madem, yanında 3-5 kişiyle gidersin diğer gidişinde. Biri anlamasa diğeri anlar
- +1 yıl
İlişkilerden, beden dilinden anlayan birini götür
Soran+1 yılBen dikkat etmiyorum işte hiç bişeye çünkü orada heyecanlanıyorum hiç birşeyi gözüm gormuyo o an da adam beni orada tutsa öpse farketmez o kadar heyecanlanıyorum sen bana ona hoşlandığımi nasıl belli etsem onun için taktik versen biraz ugrasayim hiç değilse olmazsa yapacak bişey yok
Soran+1 yılYanımda bı arkadasimla gittim zaten ama erkekti arkadaşım o bana dediki bu adam neden beni görünce yüzü düştü neden sürekli bana baktı dedi. Sürekli yanımdaki erkek arkadaşıma bakmis
- +1 yıl
Yahu adamın hoşlandığına dair hiç mi belirti göremedin o kadar mı titreksin? pes çocum. İyi madem gel seninle konuşucam de bakalım ne yapıcak
- +1 yıl
Çocuğu süzmüş demek ki? Bu ikisi ne ayak demiştir, hoşlanıyor olabilir
Soran+1 yılYani hoşlanma belirtisi göremedim mi değil diğer insanlara nasıl davraniyo aynı mi degilmi onu bilsem anlarım. Hoşlanma belirtileri neler ki 😂 onuda bilmiyorum. Sonuçta bana hasta gözüyle bakiyo dişini yaptıran bı kız diye düşünüyor. Adam açılsa adı çıkar rezil olur diye yaklaşmak istemeybilir belli etmeyebilir o yüzden bilemicem
- +1 yıl
Başkasına rezil olmasına gerek yok, büyü yaptıysa sana rezil olmuş zaten bence başkasını düşünmesin. Başkaları önemli zaten değil mi? Aman başkaları ne der, ne düşünür ekranda ayrı oynarız arka planda ayrı. Acı olan ne biliyo musun değer verdiğini söylediğin, yıllarca uğruna manyakça şeyler yaptığın insanı öldürmeye bile kalkarsın o kadar bencilsindir çünkü ama nedense aman başkaları duymasın, rezil olurum diye düşünürsün. Gerçekten çok büyük çelişki, büyük bir rezalet. Kimsenin ispat edemeyeceğini düşündüğün rezillikler yaparsın ama aman başkaları duymasın da kime ne oluyorsa olsun. Ben ölüyordum buna inan
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
Your background? O bende önemli olan bu. Ön planda profesör ordinaryüs kral… Yakışıklı foto tebrik ederim ama yerlerdesin
- +1 yıl
Ben bir gün ölüyordum gerçekten. Birisi beni somut olarak ispat edemeyeceğim bir şekilde öldürmeye kalktı. Hırsından, kininden, acıyla geçen tam 2 yıl. Kurtulmaya çalıştıkça debelendiğim ve tüm ailemin etkilendiği bir lanetle yaşadım tam 2 yıl. Nefessiz kalıp balkon parmaklıklarına dayanıp aşağıya atlamamı söyleyen o sesi arkamda beni iyen o gücü hissediyordum. Bu durumdan kurtulmak için harcadığım paranın haddi hesabı yoktu. Hayatın hiçbir önemi yok benim için artık ölümü ensende hissedersin ya. Bunları yapan kişi gayet rahat bir şekilde ekranda boy gösteriyor hiç suçluluk yok, utanma veya pişmanlık. Üstelik şakşakçıları da onu alkışlamaya devam ediyor. Önemli olan sahtekarlık yapmak ama bunu çaktırmamak çünkü
- +1 yıl
Şimdi etrafıyla mutlu olsun bakalım nasıl mutlu olacak hep beraber izleyelim. Etrafı onu alkışlamaya devam edecek ama ben onu affetmiyorum
- +1 yıl
Yarattığın karma senin sonun olacak çünkü sen suçsuz bir insanın canına okudun. Er ya da geç oluşturduğun lanetin hesabını vereceksin
Soran+1 yılÇok geçmiş olsun. Kurtulduysan önemli olan bu. İnsanın başında hayatta her şey gelebiliyor benimde çok zor zamanlar geçirdiğim oldu. maalesef unutulmuyor böyle şeyler ama hayat bı şekilde devam ediyor ben işi artık deliliğe vurdum herşeye gülmeye çalışıyorum bu şekilde hayat devam edecek yapacak bişey yok
- +1 yıl
Ben de öyle yapıyorum. Hatta bunları yapan manyak için üzülüyorum. Normal biri değil bunu yapan. Ona ait hiçbir şeyin bundan sonra hayatımda olmasını istemiyorum. Ona asla zarar vermeyi düşünmüyorum, şu an gelse konuşsa onunla konuşurum neden biliyo musun? Ben kimseye düşmanlık yapmadım hayatım boyunca benim içimde kötülük yok, kötü olamıyorum ben. Hayat ondan zaten acı bir şekilde intikam alıcak. Ben ilahi adalete çok inanan biriyim. Bu hayatta ne zaman bir yanlış yapsam cezasını çektim. O da çekecek. Ama bunu yapan kişi ben olmayacağım. İçi rahatlayacaksa veya pişmansa yine dinlerim onu. Zaten ona başka türlü zararlar vermek isteseydim ispat edebildiğim çok şey var bu zamana kadar ederdim ama yapmadım ve yapmayı da düşünmüyorum
- +1 yıl
Ben hiç kimsenin hayatıyla oynamam
- +1 yıl
Bana yaptığı ağır şeyleri yapmayı bıraksın diye göz dağı vermek için ona karşı tek bir şey yaptım. Bu olayları bitirsin diye
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
3Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılHangi dişci bu bende yirmilikleri mi baktırcam bir cekilcek sanırım söyle de bende bir gidem😁
029 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılKız ne gülüyon belki benden hoslanıcaktı aaa aaa 😁
Soran+1 yıl😂😂😂 o yüzden isim veremem zaten
Cevap sahibi+1 yılKıskancc bu arada kardeşimin bir arkadası disciyle evlendi bundan yıllar önce ve dişçiye full makyaj süslü püslü gidiyormuş mavi lens esmer güzel fizikli bir kızdı evlendiler mi bilmiyorum en son nisanlıydılar😂
Cevap sahibi+1 yılEvlendi yazmısım basta ama nisanlıydı evlendiğini bilmiyomm
Soran+1 yılBende bakımlı gidiyorum zaten güzel giyiniyorum. Onun dikkatini cektimmi bilmiyorum. Ama canım demezdi hiç bugün sürekli canım falan dedi. Bide sürekli gulumsedi
Cevap sahibi+1 yılKanka ona bakarsan gecen gittiğim eczacı bey de bana göz kırptı sürekli gülümsedi hoslanıyor mu sence sksjsj sanmıyrm kibarlıktan olabilir ama sen çok begendiysen eliniz çok hafif de gülümse bisi de yani
Soran+1 yılEvet çok beğendim diyeceğim zaten bundan sonra discim sizsiniz dicem eliniz çok hafif çok memnun kaldım dicem ama en son dicem dişlerim bittiğinde. Zaten o gün her şey bitmiş oluyor kim bilir ne zaman nerde görürüm birdaha
Cevap sahibi+1 yılOlsun diş beyazlatmaya falan gidersin bir daha diş tası olur bisi olur dolgun düşer jsjs
Soran+1 yılKeşke dolgun düşse sürekli 😂😂😂 adam sayemde zengin olacak bu gidişle
Cevap sahibi+1 yılSenin paralarla sevgilisine hediyeler alıyorsa geziyorsa sksksk emin misin boş mu adam
Soran+1 yılYani bilmiyorum boş mu değil mi
Cevap sahibi+1 yılYakısıklı olupta sap olanını pek görmedim sevgilisi yoksa bile takıldığı kızlar olan oluyor capkınsa. Ne bilim ismini biliyorsun instasına bak boşsa yürü sjjs
Soran+1 yılİnstagrami yok maalesef nedense
Cevap sahibi+1 yılBosvee salla gitsin güzel bulsa hoslansa zaten sana ilk gittiğinde daha farklı davranırdı
Soran+1 yılMesela nasıl davranırdı 😂
Cevap sahibi+1 yılAnlardın bir sekilde ama yüzünde maske varsa anlaman zor
Soran+1 yılEvet yüzünde maske var işte
Cevap sahibi+1 yılMaskesiz cirkin olmasın nası anladın yakısıklı olduğunu gözünden olmaz sadece sjsj
Soran+1 yıl😂 yok bı kac kere sigara içerken gördüm maskesizdi o zaman anladım yakışıklı oldugunu
Cevap sahibi+1 yılAllah askına cok merak ettim yaz bana at fotosunu da yemiycem
Soran+1 yıl😂😂😂😂😂 fotosu yokki ya olsa ben bakicam sürekli zaten Instagramida yok olsaydı çok iyi olurdu
Cevap sahibi+1 yılNumarası yok mu wp den bakardın numarası olmayan dişci yokki numarasını al
Soran+1 yılNumarasını da almadım işte bişey olunca arıyorum beni doktora bağlıyorlar
Cevap sahibi+1 yılGittiğinde al o kdr gitmişsin verir bence
Soran+1 yılAlamam o kendi versin yanlış anlar falan 😂
Cevap sahibi+1 yılYa sende onu yapamam bunu yapamam kanka o mğneccimmi nereden bilsin seni ve doktor bu doktor hastadan hoslanmaz çok güzel olursun belki etkilenir bekarsa onu bilemem ama hicbirsey yapmayayım sevsin istiyorsun böyle bir dünya yok ki
Soran+1 yılValla çok güzel cevaplar verdin sağol işte cekingem biriyim yanlış anlaşılmakta korkuyorum o yüzden elimden pek bişey gelmiyor çok teşekkür ediyorum bana yazdığın için kaç saattir benimle uğraşıyorum sonucta
Cevap sahibi+1 yılRica ederim korkma özgüvenini yüksek tut her konuda 🌸
+1 yılLanet g. tünü sunak gibi sun. Bir an da eğil. Şaşırt onu
03 Yorumla
Soran+1 yılBu şekilde mi belli edicem hislerimi 😂
- +1 yıl
Evet olabilir, biri gelirse de yaz kızım 50 kg cimento. Bence cilve yap, sana karsi bir hamlesi olursa bu esnada yapar olmazsa cok sagolun bana cok yardimci oldunuz de size nasil tesekkur edebilirim de zaten sana karsi bir hamlesi olursa o zaman bir kahve ismarla bana der. Yok rica ederim diye gecistirirse ve sende gercekten hoslaniyorsan size bir kahve ismarlayayim mi de. Olur derse zaten anlasilir, yok rica ederim diye gecistirirse beyaz g. tün yeterince dikkat cekmemis olur
Soran+1 yılDeneyeyim bakayım 😂 dustugum durumlara bak Yarabbim
O senin bileceğin bişey
050 Yorumla
Soran+1 yılBilmediğim için soruyorum işte ☹️
Soran+1 yılNedir o
Soran+1 yılYavaş yavaş ama o nasıl olacak işte 3 ya da 4 kere daha gidicem ondan sonra işim bitecek bu yüzden çok vaktim yok
Soran+1 yılTavlasam gerisi kolay zaten sevdiği var mı bilmem nasıl tavlasam 😂
Soran+1 yılEğer öyle birisi varsa ben öğrendiğim an uzak dururum zaten. Çok kibar centilmen karizmatik yakışıklı biri. Kendime de yakistirdim sonuçta.
Soran+1 yılBen biraz belli edeyim kendimi gerisi ona kalmış bişey ben nasıl belli edeyim ona hoşlandığımi mesele bu
Soran+1 yılYa orası öyle tabi ama hayat bu olabiliyor her şey insanlar mesleğe bakmadan birbirinden hoslanabiliyor o doktor diye hoslanilmayacak bı insan mı o yani. Ben tedavi amaçlı gidiyorum evet ama sonuçta insanız duygularımız var
Soran+1 yılEn son alırım bı hediye 😂
Soran+1 yılÖyle değilse nasıl 😂
Soran+1 yılYok öyle yapamam 😂 ben net biriyimdir dişler bitince hediye götürürüm.
Soran+1 yılİşim çok zor Allah bana sabır versin sürekli aklımda o 😂
Soran+1 yılBen kafaya taktım onu hoşuma gitti napsam diye düşünüp durmak zorundayım 😂
Soran+1 yılKeşke oda düşünse beni benim onu düşündüğüm kadar. Tavsiyeni yazdim aklıma çok teşekkürler
Soran+1 yılTırsıyorum zaten 😂 tirsmasam burada fikir almam direk uygulamaya geçerim
Soran+1 yılÖzelden nasıl sorcam instagrami yok Facebook'u yok
Soran+1 yılBaktım çünkü heryere yok
Soran+1 yılTamam yazayım 😂
Soran+1 yılYazamıyorum sana mesaj atılmıyor
+1 yılDirek yapış dudaklarına
04 Yorumla
Soran+1 yılOnu yapacak cesaret olsa burada ne işim var 😂
- +1 yıl
Lıbıdon yuksek mı pekı
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
O zaman bazı duygularını nasıl bastırıyorsun
Gizli Üye(36-45)+1 yılsenin yaş kaç
05 Yorumla
Soran+1 yıl25
Cevap sahibi+1 yılona direk dişlerimin tedavisi bitince cafede pasta tatlı yemeyi düşünüyorum bana eşlik etmeni istesem çok şey mi istemiş olurum de
Soran+1 yılOlmaz öyle 😂 adam der bu ne samimiyet ben hal ve hareketlerimle etkilemek isterim ilk önce sonra sözlerle 😂
Cevap sahibi+1 yıldişçi koltuğunda pek bir hal hareket edemen ama 🤣🤣
Soran+1 yılBen o koltukta yatarken o bana o kadar yakın dururken ben onun gözünün içine bile bakamam o anda
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler