Bir erkek biraz olsun hoşlandığı bir şeyler hissettiği ama kavuşamadığı kızı ne kadar sürede unutur? Yani bi nevi platoniklik diyeyim..
Bir erkek bir kızı ne kadar sürede unutur?

Sevgisi soğumaz mı peki yine aynı şeyleri hisseder mi o kızı görünce
Ya öyle bi çocuk değil hiç iletişimimiz olmadı ama beni çok araştırmış çok denedi. Bende anlayamadım hislerini çok karışık bir şeyler yaşadık yani..
ve şimdi de sürekli karşılaşıyoruz her sabah.. eskiden o kaçıyordu şimdi ben kaçıyorum biraz utangacım bir şeyleri ısrar ettim ama şimdi o yüzüme bakıyor her gün okula giderken sabah birbirimizi görüyoruz.. mesela eskiden maskesini takıyordu şimdi takmıyor tamamen çıkarıyor..
Ne uyumaya çalışıyor anlamıyorum ben istek atmıştım mesela 2. ye onu reddetmişti yani şimdi daha çok bakmaya çalışıyor gibi beni anlamaya çalışıyor ama ben bakmıyorum çünkü artık yani bıktım değersizliğinden...
Ben koştum peşinden o değil şimdi ben kaçıyorum yani onu bıktırdığım için ama o hala hislerimi anlamaya çalışıyor bence bıktı gibi geliyorum ve sürekli dalga geçer gibi gülüyordu eskiden ben sıkıldım onun bu tavırlarından yani
Maskeyi ne için çıkarıyordur bilemem ama ne bileyim sabah herkes takıyor işe gidenler okula gidenler ne biliyim bi insan niye tamamen çıkarsın maskesini.. neyse onu ben bilemem de
Geliyor*
Yani bakmıyorum zaten bakamıyorum ama o bakıyor işte bu da beni biraz üzüyor ve canımı sıkıyor.. aynen bende artık belki o anlar bir şeyler için çabalar diyorum ama bakalım 🤔🤷🏼♀️
Peki çok teşekkür ederim fikirleriniz için 😊
Görüş
1Görüş
1 gün
Yok artık
Attıniz yani
Ciddiyim
Bi erkeğin hisleri hele hele bence biraz olsun sevgi hissettiği birine karşı biter mi yani sözde bide erkeklere kızdığımızda onlar da bu sebep yüzünden bize kızıyorlar
Ve neredeyse de her gün karşılaşıyorsanız bu kızla
En İyi Görüşler