Hayat acımasız, çirkinsen değer görmezsin anca kullanırlar, bu üçüncü duygularımla oynanışım, her defasında güvenmek ve yine bırakılmak...
Sahi neden yaşıyorum ben?
Sahi neden yaşıyorum ben?
kim diyor ki onu sevilmiyor diye, çirkin diye sevmiyorsa sevmesin zaten o kişi mümkünse, çirkin güzel bunlar göreceli kime göre güzel kime göre çirkin, kime göre güzel sana göre güzel bana göre çirkindir, bana göre çirkin sana göre güzeldir. Mutlu olmak için birilerinin birilerini sevmesine gerek yok ayrıca, sevenler de yürekten değil çıkarları doğrultusunda seviyor.
kılıfı güzeller kalbi çirkinler sevliyor demekki senin de kalbin güzel kalbi güzellerin kaderi bu maalsef
Çok değersiz hissediyorum
düşünme öyle, bana da çok güzelsin yakışıklısın diyorlardı, ama benide seven pek olmadı, seviyorum diyen de samimi değildi. ufak bir hatam da silip attılar halbuki seven insan ufak tefek hataları affedebimeli, yani sevilmiyorum diye kendini değersiz hissetmek kadar saçma bir şey olamaz. Seni seve bir ailende mi yok annen baban kardeşlerin illa extra olması gerekmiyor ki,
kendini değerli kılmak senin elinde canım, birilerinin seni dış görünüş olarak beğenmesi sevmemeleri senin için sorun ise bunun kolayı var kimse çirkin değildir. dediğim kendini iyi hissetmek senin elinde değersiz hissediyorum diye hayıflanmak yerine değerli hissetmek için bir şeyler yap bir adım at o zaman meyvesini toplarsın..😉
Cevap
6Cevap
Umursamayacaksın, hayatına bakmaya devam edeceksin, bende sevilmedim çirkinim büyük ihtimalle ama artık bunu takmıyorum. Çirkinsem napim yani yaşamaya devam ezik pasif olmaya gerek yok. Güçlü olanlar kazanıyor bu hayatta
Nasıl takmıyorsun hiç mi için acımıyor
Elbette her insan gibi benimde duygularım var ve üzüldüğüm sıkıldığım zamanlar oluyor ama bunu genele yaymamak gerekiyor. Örneğin ben bazı gecelerde üzülüp arabesk şarkılar dinliyorum ve bazı şeyleri beni reddeden kızları düşünüyorum ama ertesi gün kalkıp dersime gidip oraya odaklanıyorum hiçbir şey olmamış gibi, hayatımda biri olur ya da olmaz ki büyük ihtimalle olmaz ama birini bulana kadar oturup ağlayacak değilim. Hayat akıp devam ediyor ya kendini hayatın akışına bırakıp savrulur gidersin ya da akışa yön verirsin.
Çirkinler cidden sevilmiyor ya. Erkek güzelliğe bakar
Sonunda kandırmadan gerçeği söyleyen biri, çok mutsuzum kalbim paramparça neden yaşıyorum bilmiyorum
Aynen
Görmek ister misin
Bu hayat çirkinlere değil iyilere kötüdür bunu unutma. Sen çirkin olduğun için değil saf olduğun için duygularınla oynandı
Belkide dogru kisilerle karsilasmiyorsundur olamazmi
Tek yaşayan sen değilsin ama herkeste aynı değil karşına çıkanlar sorunlu
Deneme yanılma yöntemi yapman lazım 3 üncü de niye düşüyorsun ki tuzağa
Tamam deneme yanılma zaten belki bu gerçekten seviyor ondan ilgileniyor diyorum ama sonuç hep aynı
Züğürt tesellisi
Anladım denemeyi güzel yapman gerekiyor işte 😂😂😂
çirkinler de seviliyor öyle olsaydi dünyanın yarisi sevilmezdi
Ben çok çirkinim ama
Karakter bi çekim yaratmıyır
Yaratmıyor
Züğürt tesellisi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?