AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
ilgili, sahilenici, kıskanan ve de önemseyen bir şekilde.
Bu konu hakkında bir şey sorucaktım. Üniversiteden sınıf arkadaşımla bu yıl 2. yılımız (arkadaş olarak). Ancak ilk yıla göre pek çok tavrı değişti en başta ilk yıl benim biriyle konuştuğumu duyduğunda şaşırmış bi üzülmüş gibi olmuştu. Bu yıl kimseyle konuşup konuşmadığımı, senin konuştuğun biri vardır, sana yazan çoktur gibi ağız yoklamalı sözler duyuyorum (arada yapıyor). Birinin olmadığını söylediğimde mutlu olur gibi bi gözleri parlıyor. Bir konu hakkında tartışmıştık ve o sorunu çözmeden hemen salmamıştı beni. Bir şeyler alıcağımız zaman beraber (ufak tefek yiyecek tarzı) genelde bana ödetmiyor ben elimi cüzdanıma atsam bile direkt kendi ödüyor. Normal yazışırken genelde yarım saat-1 saat içerisinde mesajlarıma da dönüyor. Mesajlara geç döndüğünde ise her zaman mesajlarıma veya aramalarıma neden dönemediğini detaylıca açıklıyor. Sınıfta bana laf geldiği zaman benden önce onun atladığı zamanlar oluyor. Ve son günlerde instagram dm kutusuna çok bakmayan bu çocuk attığım her reelslere de bakmaya ve son zamanlarda ise storylerimi sık beğenmeye başladı. Son bir kaç gündürde her okul çıkışında ayrılırken kendine iyi bak, kendine dikkat et diyor. Bunlar bir hoşlanma, ilgi belirtisi mi? Bir erkek "kanka" gibi gördüğü kıza sizce böyle davranır mı? Ben emin olamıyorum bana karşı duyguları ne diye. Cevabını merak ediyorum.
Bugünde hatta vize günümüzdü beraber sınıftaydık oturuyorduk. Ben dün eximle karşılaştığımı ve tekrar benimle barışmak istediğini vs. olan olayları anlattım. Ben daha fazla detay vermeden sen ne dedin irem diyerek 3-4 defa sorusunu yineledi. Dönerken de bir yerde durup yine bu konuyu konuştuk. Neyse exi kabul etmediğimi dile getirdim ona instagramdan. İlgilendiğin için teşekkür ederim sen haklıydın vs. dedim. Bu sefer de bana sevindim yok işte bende senin gibiyim kendimi boşlukta hissediyorum elbet bir gün bizim için güzel şeyler olucaktır zaman gösterir gibi şeyler söyledi. En son "Ne demek her zaman senin iyiliğin için seninle ilgilenirim" yazdı bende işte bende ilgilenirim gibisine biraz güzel bir şey yazdım buna benzer sonrasında hep aklımda biliyorum zaten yazdı. Bunu normal yakın "kanka" gibi gören bir erkek kız arkadaşına böyle yapar mı?
Bence ilgisi var.
Ama bunu ya test ederek ya da direkt sorarak pekala öğrenebilirsin
Ya direkt sorduğumda yanlış algıladığımı düşünüp ters davranır diye bi çekiniyorum aslında. İlk yıl mesela bu çocuk için böyle bir şey hissetmedim yani böyle bir şey isteyeceğini bile konduramamıştım. Bu yıl daha bi belirginleşiyor gibi. Peki direkt sormadan nasıl test edebilirim ben bunu?
Kiskanabilecegi şeyler paylaşıp tepkisini ölçebilirsin
samimii ve onemseyerek
Yolunu keser gözlerine bakar sizi izler
ilgi gösterir sürekli sohbet sürdürmek ister
İlgili olur en basitinden
İşler ciddiye binene dek cinsel yaklaşmaz.
konuyu evliliğe getirir
Daha sıcak samimi sevecen ilgili
Çekingen bazen kaçamak bakışlar ses tonu
İlişki analizi yapalım mı
mal gibi