Gerçekten erkek arkadaşım guvenmekten mi korkuyor?

Yaklaşık iki aydır hergun yan yanayız yan yana uyumuslugumuz da var ve bildiğin flörtüz bana uyurken ben sana dokunmam kıyamam dedi ve aramızda hiç bir şey geçmedi sadece yan yana uyuduk aslında bayadir tanışıyoruz ve son iki aydır daha yeni yeni muhabbetimiz arttı her şey çok güzel hatta ailesiyle tanıştım oda annemle tanıştı çok zor günlerde hep yanımda oldu bende onun yanında oldum sırf ağlıyorum diye gece kapıma geldi görmek için ama şöyle bir problem var tanıdığımız arkadaşlar aynı ve bir tanesi çocukluk sevgilim buda onun yakın arkadaşı 15 yaşındayken bir hafta mesajlasmistik sonra konuşmayı kesmiştik çocukla biz flortumle konuşmaya başlamadan iki gün önce beni aradı onun arkadaşı ve benim eski sevgilim evlense benimle evlenmek istediğini vesaire onun yanında bana söylemiş ve ben o çocuğa da karşılık vermemiştim zaten ne gelistiyse ondan sonra gelişti herneyse konuştuğum beyfendi 4 yıllık ilişki sonrası aldatılmış ve güven problemi ve ailede sıkıntıları var bizzat içindeydim ikimizde hoslaniyoruz ve birtakım sebeplerden dolayı şu an her şey karmakarışık zamanla olsa daha güzel olmaz mı diyor sevgili hemen olmayalım her şey çok hızlı gelişti diyor ben hoşlandığını söyledim oda bende hoşlanıyorum ama şu an bir şey diyemem dedi özür diledi ve aklım karmakarışık ne yapmam gerekiyor bilmiyorum yardım eder misiniz (uzun ilişkisi biteli çok ama çok olmuş ben ciddi ilişki istemiyordum sen karşıma nerden çıktın demisti) ?
Gerçekten erkek arkadaşım guvenmekten mi korkuyor?