Lütfen okuyun ve cevap verin?

Sevgilimin okuldan iki üç tane erkek kankası var sürekli onlarla beraber takılıyordu içinde kız olarak sadece sevgilimin olduğu wp gurubu falan vardı yani baya samimiler kaç kez söyledim, resmen yalvardım onlarla konuşmaması gerektiğini söyledim sürekli. beni hep geçiştiriyordu kaç yıllık arkadaşlarım nasıl soğuk davranıyım biraz zaman geçsin sonra söylücem derdi, daha fazla sorun çıkarttığım için bana artık hiçbirisiyle konuşmuyorum dedi gerçekten de öyle olduğunu düşünmüştüm emin olmak için sınıfından birisiyle tanıştım ve sürekli gözünün onda olmasını istedim onun beni çok sevdiğini bildiğim halde ona güvenemiyordum sonrasında değişen hiçbir şey yokmuş kaldığı yerden devam etmiş hep, sürekli bana yalan söylemiş oysa ki ben onu çok seviyorum ona hiç yalan söylemedim bunun sonucunda onu çok sevdiğim halde terkettim o benim için erkek arkadaşlarından vaz geçmek istemedi neden anlamıyorum beni hep çok sevdiğini söylüyor gerçekten sevdiğini de hissettiriyor, tek sorunumuz buydu kankaları iyi çocuklar değil ahlaksız pislik abazanın teki hepsi, böyle olduğu için istemiyorum gerçekten özgüvensiz birisi değilim tam 1 yıl hiç konuşmadım bana bi şekilde ulaşmaya çalıştı hep, çok konuşmak istediğim halde hep kestirip attım çok pişman olduğunu söyledi ben ne dersem o olacağını asla kimseyle konuşmayacağını söyledi ve bunu hep perişan halde, ağlayarak söyledi ona rağmen tekrar aynılarını yaşama korkusundan konuşmak istemedim ama onu hala çok seviyorum.. peşimi hiç bırakmadı sürekli birilerinden bana ulaşmaya çalıştı arkadaşları sürekli bana çok pişman olduğunu çok kötü halde olduğunu söylediler gerçekten beni söylediği gibi sevseydi iki üç yıllık arkadaşlarından hemen vaz geçerdi ben hep böyle düşündüm haklıyım da çünkü ben olsam öyle yapardım ama o yapmak istemedi. Şu an çok pişman olduğunu görüyorum ve hissedebiliyorum aradan tam 1 yıl geçti ve hala beni çok sevdiğini söylüyor. Şimdi size soruyorum sizce ders almış mıdır yani ona bir şans daha vermeli miyim?
Lütfen okuyun ve cevap verin?